Mustafi má nabídky z bundesligy, na přestup ale netlačí

22.07.2014, 15:02
Aktuality
Ještě před několika měsíci byl Shkodran Mustafi v Německu neznámým hráčem, poté se ale dostal do národního týmu, stal se mistrem světa a nyní zvažuje návrat do vlasti. Mladý obránce se nechal slyšet, že má nabídky od bundesligových celků, ze Sampdorie ale dle svých slov odcházet nemusí...

Dvaadvacetiletý odchovanec HSV, který strávil také dva a půl roku v anglickém Evertonu, působí v janovském klubu od ledna 2012 a má zde smlouvu ještě na dvě sezóny. Přesto otevřeně uvažuje nad návratem do Německa, kde si zatím nejvyšší soutěž nezahrál.

"Bylo by krásné si zahrát v bundeslize, zvlášť když jsem nyní německým reprezentantem. Nabídky jsou," prohlásil defenzivní univerzál pro magazín Sport Bild. "Vše ale musí sedět. Příští rozhodnutí v mé kariéře bude velmi důležité," řekl dále.

"Přestup do velkého klubu by byl dalším krokem, ale nemusím odejít za každou cenu. Jen si zkrátka chci vyslechnout, co mi kdo nabízí," uzavřel Mustafi, který se na šampionát dostal na poslední chvíli jako náhradník za zraněného Marca Reuse a na turnaji si nakonec připsal tři starty.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (568)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele