Můj nejlepší výsledek v Turíně, řekl Allegri po výhře

12.04.2017, 10:35
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (44)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouženě

Reagovat
kylo ren

Reagovat
Pinturicchio

Mad Max

V originále to ale vyznělo tak, že nejlepším výsledkem je myšlen ten evropský respekt pro Juve.

Reagovat
Mikesh

Měli jste dát gól, ale taky jste měli odjet s výsledkem jako v Paříži

Reagovat
smazaný uživatel

kalap dole pred vami

Reagovat
mato Kreator

hadam coskoro predlzi zmluvu.

Reagovat
technecium

Což o to, otočit to klidně můžem. Juve by rozhodně nebylo prvním týmem, který by se na Camp Nou posral. Ale pravděpodobnost, že se něco takovýho stane podruhý za měsíc? Moc nevěřím.

Reagovat
PP

je tam zásadní rozdíl. Juve je desetiletí zkušené pohárové mužstvo oproti PSG se skvělou defenzivou. Být to 3:1, tak budiž, ale takto je s největší pravděpodobností hotovo..

Reagovat
ADM

na druhej strane zas hráme o všetko a nič nemôžeme stratiť, čo nám zvykne vyhovovať..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si nemyslím, že to Juve pustí, prostě ta jejich obrana je jinde než PSG + fantastická organizace, kdy oni prostě umí hrát takticky a to je rozdíl oproti Paříži. Jim se nemusí dařit, ale tou strategií jsou dle mě, i když je nemusím, nejdál možná i ze všech týmů.

Reagovat
technecium

Výčet týmů, co se u nás posrali

Arsenal, Real Madrid, PSG, Bayern, AC Milán, Manchester City...

Jako je jasný, že Juve má super defenzivu, ale podle mě se může stát cokoliv.

Nehledě na to, že se tam podělaly už mnohem lepší týmy

Reagovat
technecium

Nechci aby to znělo blbě, ale Real a Bayern považuju za něco víc než Juve

Reagovat
Sergi Samper

A kdy se ten Bayern posral?

Reagovat
ADM

Real (5-0), Bayern (4-0, 3-0), City (4-0) tí všetci k nám šli s tým, že je to otvorené a nemali žiadny náskok z prvého zápasu v rezerve .. bola to bud liga alebo prvé kolo vyradovačky.

Arsenal zničil vtedy úplne intergalakticky Messi (nie že by sa to nemohlo opakovať), takže vlastne len Miláno s PSG sa posrali. Takže skôr dúfajme že Visca el Barca bude na štadione a zároveň tam nebude Migueli

Reagovat
10

to jako vytahuješ 10 let starej výsledek?

Reagovat
ADM

A nie je to jedno, keď to v dalšej vete hned obhajujem? Navyše som nevedel ktorý výsledok on presne myslel, kedže "vybuchnutie" Bayernu pred dvoma rokmi 3-0 golmi v posledných minútach nebol taký výbuch ako 4-0 po prvom polčase.

Reagovat
PP

historicky budiž, i když ten Bayern bych zrovna nevytahoval, pač ten Juppův s vámi předvedl v té době něco nevídaného..

Já hlavně beru v potaz současnou formu a současnou sestavu a tam to pro vás nevychází dobře. Leda by měl Messi i Neymar super den + musela by vám enormně skvěle zahrát obrana.

Reagovat
Pinturicchio

Záleží, do jak daleké historie se díváme, pokud do doby před takovými 20-25 lety, tak je to ještě větší blbost.

Reagovat
PP

trochu nerozumím reakci zrovna na mě - vždyt píšu, že beru v potaz současnost a historicky najdeme jak pro, tak proti. Pro mě patří historicky Juve i AC mezi velkokluby prvního sledu stejně jako Barca, Real, Bayern a ManU.

Reagovat
Pinturicchio

Protože historicky je to ještě větší blbost, než pokud bereme do úvahy současnost, viz tvé "historicky budiž".

Reagovat
PP

to bylo pouze v reakci na technecia a ten koment měl jít o vlákno výš. Rozhodně ne, že Real a Bayern je víc než Juve, viz můj koment výše..

Reagovat
Pinturicchio

A souhlasím s tou poslední větou. V Evropě je pár gigantů, kteří ční nad ostatními, s tím, že slabší / slabé období přijde občas na každý z těch z týmů.

Reagovat
Furia Ceca

Tak si do toho výčtu nezapomeň přidat, jak Juventus na jaře 2003 na Nou Campu v prodloužení 2:1 vyhrál, ty posero.

Reagovat
Furia Ceca

A kdybys chtěl argumentovat současností, tak si vzpomeň, jak se předloni Juventus posral na San Barnabeu.

Reagovat
10

Bayern 2:2 Juventus

Real 1:1 Juventus

Dortmund 0:3 Juventus

Monako 0:0 Juventus

Reagovat
Visca el barca

Tak furt jsme doma silný dost na to vám tu trojku dát. Se skórem 21:1 v LM za 4 zápasy prostě doufat musíme.

Reagovat
raduinho

Akorát Chelsea nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
Vsadim gule

Pěkné zvladnuty zapas od juventusu.

Reagovat
Beči

Přeji jim to, hrají parádně. Podle mě se v Barceloně situace s PSG opakovat nebude, protože Juve to určitě nevypustí, tak jako Francouzi. Vidím to na bránění a hru na brejky a tip na výsledek: 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu Allegri ty odvety umí taky celkem dojebat, snad postoupí

Reagovat
Mercury

od Juve super výkon...Barca je bohužel v poslední době hodně bezkrevná, herně to bylo relativně vyrovnané, ale jakmile nemá MSN střelecký den, tak je velký problém...záloha vůbec nefunguje, obrana je prostupná, že by z toho Puyol brečel, presink, který byl za dob Pepa klíčovým aspektem hry, už prakticky neexistuje, Luchovy taktické pokusy radši nekomentuju...co mi ale chybí asi vůbec nejvíc je vášeň a zapálení pro hru. Zasloužený výsledek pro Juventus.

Reagovat
PP

Jinak dotaz na Barcelonské. Málokdy vidím Barcu v lize mimo Clássico, ale ze zápasů v LM mi přijd, že se úplně vytratily fantastické náběhy krajních beků za Alvese na jedné straně, ale i Alby na druhé. Přitom Albu tam pořád máte..

Reagovat
ADM

Pri 4-3-3 tie nábehy boli, ale už vobec nie v takom množstve a v takej kvalite. Roberto to moc nezvládal zúžitkovať a na druhej strane je Neymar od začiatku roka ovela viac prikovaný k čiare a hrá hlbšie (pri bránení sa prechádzalo na 4-4-2 s Neymarom na kraji zálohy) a Alba vlastne nemá kam zabiehať. Navyše Neymar s ním na tej strane kombinuje minimálne.

Toto ide určite na triko trénera, ja nechápem čo chce docieliť tento rok tak výraznou zmenou taktiky oproti tej treble sezóne, kde boli 50% úspechu práve Albove zábehy za obranu a súčasne Neymarove nábehy do stredy

Reagovat
technecium

Problém je v záloze.

Od začátku sezony je trio Busqets, Iniesta a Rakitič dost z formy oproti standartu z před 1-2 let. Náhrada není adekvátní. Když není záloha, MSN nemá co žrát, takže kvůli tomu vlastně odpadla půlka týmu.

Lucho se to rozhodl řešit tak, že ubere člověka v obraně a přidá ho do zálohy, aby vyřešil dosavadní problémy. V praxi to vypadá tak, že jsou tři stopeři a jeden "křídelní obránce", většinou roberto, který chodí v případě útoku do středu hřiště a vlastně hru celýho týmu ještě víc podřídil tomu, zda MSN něco vymyslí.

Mně osobně to přijde smutný.

Reagovat
PP

dik oběma.. ADM prakticky to potvrzuje moji domněnku. V tom případě to jde opravdu na Lucha - nemůže se přece spoléhat, že 10 hráčů bude mít pořád excelentní formu (Messiho nepočítám, pač ten i bez formy je jinde). Prakticky bez Alby je Ney utopený u čáry a musí sám přejít min. dva hráče, Messi si musí hlouběji chodit pro balony, Bus to sám už neubrání.. A řešení je s Luchem zatím v nedohlednu, leda koupit k Albovi druhý ostrý kraj a vrátit se k taktice před 2 lety, Bus + Rakitič (Masch) DM, Iniesta AM/CM a Mathieua poslat doprdele..

Reagovat
ADM

Tak on Lucho odchádza po sezóne, to ti asi ušlo

To s Neyom je pravda, on je nebezpečný ked sa môže rozbehnúť, vtedy je prakticky nebrániteľný, ale inak hrá veľmi hlboko.

Mne sa páčila myšlienka Messiho na podhrote, ale to skor v nejakom útočnom hybride 3-4-1-2, kde by to bolo pri držaní lopty a zväčša teda na domáce zápasy Pique - Bus - Umtiti, Roberto - Rakitic - Iniesta - Alba, Messi, Suarez - Neymar

Bus by sa sťahoval medzi stopérov, Alba a Roberto (nový RB) by to podporovali z krajov a rozťahovali to, Iniesta Rakitic by držali stred hlbšie a vpredu MSN len v troška inom postavení, kde by tú krídelnú prácu hlavne za Neymara odmakával Alba (kým je mladý a má na to stále dosť síl prečo to nevyužiť) a Neymar by hral o niečo viac v strede, dajme tomu na úrovni 16ky a hlavne bližšie k súperovej bráne, čím mu ale zase beriem jeho najsilnejšie zbraň - ťahanie lopty v rýchlosti ked má otvorený priestor, čo má ale už aj tak len v lige na Nou Campe... Ono ked si to čítam po sebe tak je to vlastne presne to čo nám vyhralo posledne treble až na Messiho ktorý vtedy hrával z krídla

Reagovat
technecium

Nám by imho prospělo 4-2-3-1...

Roberto, Umtiti, Piqué, Alba - Busquets, Rakitič - Messi, Iniesta, Neymar - Suaréz

Reagovat
ADM

Za Iniestom a Messim vedla seba by to už nestíhal ubrániť nikto Všetko sa musí podriadiť MSN ked ich už v tíme máme, aj Iniesta.

Reagovat
ADM

A v týchto velkých zápasoch sa presne ukazuje daň za to mať MSN alebo BBC .. ked tam nie je taký Pedro aby to odjazdil

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, proti nějakýmu chichónu to je v pohodě, ti se porazí sami. Ale v takových zápasech to bez presování hrát nejde a ani jeden z těchto hráčů to dělat nebude. Proč by běhal bez balonu. To je vyloučeno..

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim, že by před tim zápasem Juve nemělo respekt

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele