Možná budeme nuceni prodat Evanse, připustil Pardew

30.12.2017, 15:47
Aktuality
West Bromwichi Albion se nedaří a jednou z hlavních příčin je impotentní útok. Během ledna tak chce birminghamský celek posílit ofenzivu a za tímto účelem by mohla odejít opora zadních řad Jonny Evans...

Odchovanec Manchesteru United se po sérii hostování prosadil na Old Trafford, odkud následně odešel až před dvěma a půl lety, když přestoupil do West Bromwiche Albion.

Ve svém aktuálním působišti se reprezentant Severního Irska zařadil k oporám a rázem se začalo jeho jméno spojovat s odchodem - zájem mají mít zejména Man City a Arsenal.

Tomu by případně mohla napomoci skutečnost, že WBA potřebuje finanční prostředky na posílení ofenzivních řad, které by mohl obstarat právě prodej žádaného stopera.

"Jsme si vědomi, že pokud nebude dostatek finančních prostředků, budeme muset nejprve prodávat," řekl manažer Alan Pardew. "Abychom mohli vyhrávat, potřebujeme začít střílet branky. Existuje tak scénář s možným prodejem Jonnyho Evanse," připustil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
El Cid z City

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš proti tomu, aby byl váš třetí nebo čtvrtý stoper?

Reagovat
El Cid z City

berme to tak,že nebude kompany..4 stoper není třeba(adarabioyo),ale na tolik zápasů potřebuješ tři špičkový, představa,že všechno zvládne stones a otamendi je mimo, ať přijde někdo mladej,talentovanej,zahraje si víc než dost

Reagovat
smazaný uživatel

Mladej, talentovanej je Adarabioyo. Pepa by měl přivést někoho, kdo má už trochu zkušenosti a zvládne v případě zranění na 100% zaskočit i do těžkých zápasů.

Reagovat
Seydou Doumbia

Přesně tak. Třetího stopera v takovém počtu zápasů nemůže hrát ani Adarb a Mangala se mi taky moc nezdá. Evans potrvzuje kvality v podprůměrném týmu a je otrkaný. Určitě by mi nevadil ale ani takový Laporte, Tah nebo Akandji. Poslední jmenovaný třeba až od další sezony.

Reagovat
El Cid z City

laporte-tenhle typ obránce jsem měl na mysli

Reagovat
El Cid z City

jsou stopeři kolem 23,co maj odkopáno dost, navíc můžem občas hrát i 532,byl bych pro někoho,kdo má šanci bejt jednou top stoper, ne jen nějakej kvalitní záskok za zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Však ano, ale mohl by mít ten potencionální stoper už zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě by se měli City zbavit Mangaly, koupit talentovanýho obránce, aby rok nebo dva chodil sbírat desítky minut, toho akorát zničí

Reagovat
El Cid z City

jasny,mangala out a každej si zahraje docela dost

Reagovat
Teoretik

Ve 29 letech už jej Pep moc nedokáže zformovat. To je fajn v případě Kompanyho, který má takové kvality, že už se nepotřebuje tolik přizpůsobovat Pepkově hře. Ale u Evanse o tom dost silně pochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

do city s ním,začátek zkázy

Reagovat
smazaný uživatel

Dům se staví od spoda ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz pozitri novi Susedia Marcin a Kraus forever

Reagovat
Pasha

Teší ma, že aj v Česku máte radi týchto dvoch komikov.

Reagovat
smazaný uživatel

Muj nej serial

Reagovat
JackDaniels.

Dufam ze pod 78milionov£ nepojde....

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Hachim Mastour

Nie.

Reagovat
smazaný uživatel

85mil.£ do City

Reagovat
MCFC_8

Myslim ze nam ho netreba Adarabioya tam mame a Mangala siel s vykonnostou hore v poslednych tyzdnoch, prijemne prekvapenie, avsak v lete za Vinca nejaka nahrada by mala prist

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by se stejně u City líbil nejvíc Alderweireld

Reagovat
Seydou Doumbia

Nevím jak by ho ale City mohlo získat...maximálně jebnout po hlavě svázet a přivést do Manchesteru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele