Tři stálice sestavy WBA ukradly na soustředění taxi a čeká je trest

17.02.2018, 13:08
Aktuality
Už se zdálo, že situace ve West Bromwichi, který sedí na dně tabulky Premier League a vyhrál jediné z posledních 25 zápasů, nemůže být kritičtější, ovšem nedávné krátké soustředění ve Španělsku vyvedlo všechny z omylu. Čtyři zkušení členové kádru totiž během něho ukradli taxi a včera se museli veřejně omlouvat...

K odcizení mělo dojít před restaurací McDonald’s zhruba v půl šesté ráno a jeho protagonisty byli Jonny Evans, Gareth Barry, Jake Livermore a Boaz Myhill. Až na osmadvacetiletého Livermorea se jedná o třicátníky, kteří mají jít v klubu příkladem. Místo toho se dopustili porušení večerky a čeká je trest.

"Tohle jsme vážně nechtěli. Odebrali jsme se tam, abychom se připravili na finiš sezony, a tohle pochopitelně není ideální," uvedl k prohřešku třech stavebních kamenů své sestavy, které se dohromady složí na 75 soutěžních startů v této sezoně, manažer Alan Pardew.

Taxikář v době krádeže v autě neseděl a se svým vozidlem se znovu shledal kolem osmé ráno. Při vloupání do taxíku tedy nebylo užito násilí. Všechny fotbalisty vyslechla katalánská regionální policie, klub zatím charakter interního trestu neoznámil, ale dnešní zápas v FA Cupu se Southamptonem se patrně nebude týkat žádného z aktérů.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (550)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele