Moyes na odchod nemyslí

03.10.2008, 16:12
Aktuality
Everton před letošní sezonou znovu plánoval útok na evropské poháry, místo toho panuje na Goodison Parku hodně ponurá nálada. Toffees se nedaří v Premier League a překvapení si na svůj účet připsali i v Poháru UEFA - v prvním kole včera Everton vypadl se Standardem Lutych...

Everton v domácí soutěži ze šesti zápasů vydoloval jenom sedm bodů a je až čtrnáctý. Reputaci si nenapravil ani včera, po domácí remíze 2:2 svěřenci Davida Moyese prohráli na hřišti Standardu Lutych a jejich pouť Pohárem UEFA skončila již v prvním kole.

"Neexistuje žádný manažer, který by si myslel, že je před ním snadná cesta. To je součást naší práce. Ale chci zůstat," řekl po zápase Moyes, který by podle svých slov měl již brzy podepsat novou smlouvu.

"Kdo říká, že po příchodu do této práce bude každý rok dobrým? Všichni manažeři si projdou složitým obdobím, stejně tak i já. S tím již mám zkušenosti," dodal Moyes.

Everton má nyní ideální příležitost na to zvýšit si sebevědomí. O víkendu doma Toffees přivítají trápící se Newcastle a budou favoritem tohoto duelu.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to by udělali v Evertonu chybu,kdyby ho pustili.Je to skvělý kouč...ikdyž u úhlavních rivalů!Y.N.W.A.

Reagovat
smazaný uživatel

je mi luto jak idu ku dnu asi ako artmedia u nas

Reagovat
daewa

Everton ke dnu fakt nejde

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou silné řeči,strycu...ke dnu nejdou.A aspoň nám nešlapou na paty,jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Everton se zvedne. Navic Moyes ma dve sezony super a pak sezonu boj o udrzeni, letos to vychazi na to udrzeni tak uvidime estli to zlomi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele