Moutinho prodloužil smlouvu s Wolverhamptonem do června 2022

24.11.2019, 09:58
Aktuality
Samé dobré vzpomínky bude mít na včerejší den João Moutinho. Jeho Wolverhampton se po ospalém úvodu dere do popředí tabulky anglické Premier League a v sobotu odpoledne vyhrál 2:1 v Bournemouthu. Portugalský záložník k tomu přispěl jednou trefou, večer pak s vedením uzavřel nový kontrakt...

33letý mistr Evropy měl původně smlouvu jen do konce sezony, nová je platná do června 2022.

"Bylo to velmi snadné rozhodnutí, cítím se tady velmi dobře. Jedná se o velký klub, který chce dosáhnout něčeho velkého a já mu chci pomoci tím, že ze sebe vydám to nejlepší," říká Moutinho.

"Loni jsme odvedli skvělou práci a letos se pokusíme výsledek ještě vylepšit. Dnes jsme vyhráli a je to velmi důležité vítězství, já pak podepsal nový kontrakt. Má velkou radost, že jsem pomohl týmu a snad se mi to bude dařit i v dalších dvou nebo třech letech," dodal.

Moutinho v minulosti hrával za lisabonský Sporting, FC Porto a AS Monaco a do Anglie zamířil loni v červenci. V Premier League si na své konto připsal 51 startů a od svého příchodu v ní nevynechal ani jeden zápas.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výstavní gól včera- Snad Wolves budou hrát nahoře i po zbytek sezony

Reagovat
salaminoo

Proc vlastne nikdy nebyl v nejakem z top tymu? Kvalitou by na to mel par let zpet ne?

Reagovat
smazaný uživatel

zkousi "projekty"

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze tehdy misto do toho Monaca nesel k nam. Myslim, ze by to bylo pro nej i pro nas lepsi. Takovy hrac nam dlouhe roky chybel.

Reagovat
Recoba Inter

chtěl jsem položit stejný dotaz

Reagovat
nani92

vymeníme za MAtu

Reagovat
FC Porto FC

Moutinho je hroznej šéf

Reagovat
Zaschrona

Jakým zázrakem se Silva ještě drží u kormidla? Totálně nekompetentní vedení.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele