Moutinho bude pokračovat v Braze, plácl si s ní na smlouvě do roku 2025

01.03., 18:26
Aktuality
João Moutinho a António Salvador (© SC braga)

Sedmatřicetiletý portugalský záložník João Moutinho v pátek prodloužil smlouvu s Bragou, se kterou je tak nově spojen až do konce června 2025. Do své rodné země se vrátil na začátku aktuální sezony.

Moutinho je jedním z nejzvučnějších jmen portugalského fotbalu a nepřekvapivě také jedním z nejvýraznějších hráčů Bragy v této sezoně. Dosud za ni odehrál 33 soutěžních zápasů, ve kterých tři góly vstřelil a na jeden přihrál.

Mistr Evropy s Portugalskem z roku 2016 a vítěz Ligy národů ze sezony 2018/19, má na kontě 146 reprezentačních startů (druhý nejvyšší počet v historii). Záviděníhodný životopis má také na klubové úrovni. Mezi trofejemi, kterými se může pyšnit, se nachází kromě tří titulů mistra portugalské ligy, třech portugalských a jednoho francouzského poháru také trofej za triumf v Evropské lize. S Bragou zatím stihl opanovat portugalský Ligový pohár.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz / Mário Rui Ventura

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele