Mourinho je rád za náskok. Hosté se na penaltu nevymlouvali

25.02.2010, 09:52
Aktuality
Ostře sledované osmifinále Ligy mistrů mezi Interem a Chelsea začalo lépe pro italský tým, který v prvním utkání zvítězil 2:1. Všechno mohlo dopadnout jinak, kdyby rozhodčí Manuel Gonzalez nařídil v závěru první půle proti domácím penaltu. Poražení se na sporný verdikt nevymlouvali.

Inter si do Anglie poveze náskok díky brankám Milita a Cambiassa, za hosty vyrovnával Kalou. Stejný hráč byl i aktérem sporné situace ze závěru poločasu, po které rozhodčí nepískl penaltu.

"Byla to penalta, ale rozhodčí rozhodl, že ne. S tím nic neuděláme," krčil po zápase rameny Kalou, který v inkriminovaný moment upadl po kontaktu s obráncem Samuelem. "Cítil jsem, že zasáhl moji nohu. Rozhodčí ale řekl, že v době zákroku jsem už neměl míč pod kontrolou. Chtěl jsem ještě střílel. Když nepískl penaltu, měl mi tedy dát žlutou kartu za filmování."

Přestože je Chelsea zklamána výrokem rozhodčího, neodváží si do odvety špatný výsledek. "Mám dobrý pocit z toho, že jsme dali venku branku. Na tom musíme stavět, v odvetě bude pro změnu klíčové gól nedostat," pokračoval Kalou. "José (Mourinho) věděl, o co se budeme snažit, tedy držet míč a presovat domácí. Jim pomohlo, že dali góly ve vhodný čas, ale nepopírám, že zahráli dobře."

Také manažer Chelsea Carlo Ancelotti působil po utkání optimisticky. "Podle mě bylo vidět, že máme šanci duel otočit. Myslím, že jsme hráli dobře. Neodjíždíme sice s dobrým výsledkem, ale zároveň to není nic hrozného. V odvetě budeme hrát stejně jako dnes, budeme se snažit útočit a skórovat od první do poslední minuty," prohlásil. "Co se týče penalty, tak řeknu jen to, že Mejuto Gonzales je velmi kvalitní a zkušený rozhodčí. Dnes jsme byli méně šťastným týmem."

Domácí kouč Jose Mourinho, je rád, že jeho tým má náskok. "Do Anglie pojedeme s oprávněnými ambicemi postoupit. Nejdůležitější věcí dneška byl výsledek a ten hovoří pro nás. Není to sice tříbranková nebo čtyřbranková výhra, která by vše ukončila, ale málokterý tým v této fázi Ligy mistrů vyhraje o dva góly," hodnotil postupové šance Portugalec.

Mourinho se už těší na emotivní návrat na Stamford Bridge, který zná ze svého působení v Chelsea velmi dobře. "Bude pro mě velmi těžké udržet emoce, ale musím se chovat profesionálně jako dnes," uvedl. "Nebude to pro mě normální zápas, ale to skončí cestou v tunelu. Jakmile budu na lavičce, spadne to ze mě a budu koučovat běžný zápas. Očekávám však, že fanoušci na Stamford Bridge budou rádi, že mě znovu vidí," doplnil.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (98)

Přidat komentář
Boban

v tom zapase bylo krasne videt, kdo stridat umi a kdo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně bylo vidět, jak dokázal Stankovič s Cambiassem eliminovat Lamparda Hrát místo Etoa od začátku Panděv nebo i Balotelli, tak si myslím, že to mohlo skončit klidně rozdílem 2 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

diky inter ,ale myslim si ze jeste vam da chelsea porad zabrat, ale postup vam preju, vam i mourinhovi

Reagovat
Boban

Balotelli to krasne ozivil a jako plus se stahl rizikovej hrac (karetne). Mour cekal ze by se Eto ve velkem zapase mohl chytit, kazdopadne pristi match bych ho dal akorat na lavku...Cambiasso hral dost dobre, jen je skoda toho golu, jinak byla chelsea docela bezzuba...

Reagovat
Boban

tim krasne ozivil jsem myslel, ze je idealni jako zolik do tehle zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

ale myslim ze nej hrac na hristi byl snider...ty jeho prihravky...

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, Balotelli to oživil. Akorát jsem měl strach, že tam zase něco vyvede a celý Inter tím shodí dolů, na štěstí se tak nestalo a body do koeficientu jsou na dosah Mourinho opět dokázal, že po taktické stránce je špička. Calcio už potřebuje, aby Inter přešel dál, takže budu dál držet palce. Hlavně pak dneska se musíme ukázat my a AS a postoupit dál.

Reagovat
Arbiter

to není o tom, že by někdo eliminoval Lamparda (myslím ze strany Interu), on ho i tak dost eliminuje Ancelotti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Interu, výsledek je velmi dobrý a věřím, že to dotáhne do vítězného konce. Výkon dopředu jalový jako poslední dobou vždycky, ale co nestačilo na Parmu nebo Neapol, na Chelsea zatím stačí. Naopak dozadu to bylo fakt dobrý, ale je třeba říct, že Chelsea byla podobně jalová a obranu Interu moc neprověřila. Už se těším, jak je o víkendu vyléčí Udine.

Hvězdami zápasu bych označil na jedné straně Eto'a a na druhé Lamparda.

Jinak po včerejšku jsem strašně rád, že Inter koupil Sneijdera. V létě se mluvilo o Hondovi a ten je opravdu někde jinde, tak o třídu. To by byla hodně nebezpečná posila...

Strašně se mi včera líbil Mario, na něm je vidět, že to v sobě rozhodně má a jeho potenciál je obrovský.

Je mi líto AC, kterému k vítězství nestačil mnohem lepší výkon, než včera předvedl Inter a tomu to bohatě stačilo. Ale to je fotbal.

Reagovat
Boban

AC melo nemozny stopery, vsechny goly da se rict byly jejich...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, dali Rooneymu strašně moc prostoru, tolik prostoru nedostane ani v zapase s Burnley, obrana AC je špatná, takový hráč jake jo Rooney nemuže dostat tolik prostoru a hlavičkovat sam na malym vapně

Reagovat
Boban

1.gol nevykrytej prostor, centr byl od hrace u praporku a bez problemu se dostal ka ke Scholeseovi

2.gol, to podelal i brankar, podbehl a stoper nedokazal uhlidat rooneyho

3. tragicky stoperi, cumeli jak kuzeli na treninku, fakt jsem si myslel ze neco takovyho se v zapase LM stat nemuze, omyl evidentne to jde...

Reagovat
smazaný uživatel

zase nepřeháněj..pořád se bavíš o jedný z nejlepších stoperských dvojic na světě. Ten zápas se jim jen nepovedl a ManU může děkovat bohu za Rooneyho.

Reagovat
smazaný uživatel

nn, muzem dekovat evertonu

Reagovat
Boban

a kde prehanim? a jedna z nej stoperskych dvojic? dvojice je od toho, ze kdyz to jeden nezvlada, pomuze druhej, just kdyz souper hraje jen na 1 utocnika...

Reagovat
smazaný uživatel

rikal jsem neco o tom ze prehanis?

Reagovat
Boban

krystof... na neho reaguju :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reaguju na to, že je odsuzuješ po jednom jediném nepovedeném zápase. Navíc proti takovému soupeři. Den blbec, víc bych to nerozmazával.

Reagovat
Boban

tak ja vypsal akorat z ceho padli ty goly a ze za to mohli stoperi, coz je pravda... ja ani nevim jak se jmenuje ten druhej (prvni Nesta), akorat ze to bylo tragicky...elitni stoperi se oddeluji od ostatnich ve velkych zapasech, ja treba tvrdim, ze MU ma takoveho uz jen jednoho (vyjma na matche s liverpoolem)...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš ani jak se jmenuje a budeš tady psát nějaké soudy o elitních stoperech. Oba dva jsou výborní, o tom není pochyb. Nestovi se nepovedl zápas a hned někdo pochybuje o jeho kvalitách, to je opravdu krátkozraké.

Reagovat
Boban

ja je nikde obecne nehodnotil, jen ze podelali zapas, co delaj v SA je mi putna...ten soud byl obecnej (moje meritko), vubec jsem tam ty dva neuvadel a pokud mas svoje meritko, tak je to tvoje vec...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně jsi nespravedlivej u 1. gólu. Tam se zranil Antonini, takže na jeho místo musel Thiago (což nestihl) a pak chyběl před bránou... A za stavu 1:0 by se hrálo taky úplně jinak.

Reagovat
Boban

tak co se prvniho golu tyce, tak ten mic do vapna ma pokryt stoper, ale uznavam, ze nevim jak to chodi v SA, presneji u AC... kazdopadne za prostor na malym vapne odpovidaj hlavne stoperi....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stoper pokrýval hráče, který centroval, protože pravý bek byl za postranní čárou. Normálně by ani neodcentroval a už vůbec by se nemohlo stát, že tam Scholes bude takhle volný.

Reagovat
Boban

fajn, beru tedy zpet, kazdopadne tedy je neco spatne se systemem braneni, kdyz se jeden zapomene fajn, ale kdyz jich je vic? u centru byli dva hraci MU (fletcher, nani?), jeden z nich byl stredopolar, tudiz nevim, kde byli vasi zaloznici, kdyz i scholes byl volnej...

Reagovat
panca

nas levej bek byl zrovna osetrovanej jestli se nepletu, takze nebyl na hristi a kdyby to scholes tregil pravou, tak by to slo do nesty kterej stal pred nim

Reagovat
Boban

fajn, levej bek, ale u toho centru byly 2 hraci MU, vas byl jen jeden, tudiz se to ve vapne (melo) vyrovnat... rozhodne z prostoru, ze kteryho mel prijit mic...navic to byl 1. dobrej centr z ty strany v zapase... a ostatni goly taky byly diky centrum... asi mate na centry blbej system, nebo nevim...

kdyby kdyby...kdyby ronaldinho netrefil carricka, tak by to VDS chytil...oba goly byly dost pofiderni...

Reagovat
Jajinek

1) Díky za gratulaci...

2) S postupem to pořád bue kurevsky těžké

3) Jak to myslíš s tím Samym...

4) Wese mám rád ale včera se párkrát opět ukázalo co trvdím už od jeho podpisu

5) Po vyrovnávací brance jsem si říkal, že dopadneme stejně jako AC...ale dál jsme prostě bránili výborně, takže v tohle směru zaslouženě.

Reagovat
Boban

se samym ironicky :), alespon podle kolegy lamparda

Reagovat
Jajinek

myslel jsem si to...

Reagovat
smazaný uživatel

1) je zač...

2) bude to hodně těžký, zvlášť pokud si udržíte současnou "formu"

3) Nemusel jsem to psát. Měl jsem k tomu nachystaný ještě něco o tom, že s hráči jako Lampard nebo Terry v základu není v ničích silách vyhrát LM, ale pak jsem si řekl, že se mi s fandy Chelsea nechce hádat.

4) Wes se mi líbil, bojoval, napadal, makal. Ale to rozhodně není práce, kterou bych si představoval od trequartisty. Honda je fakt dobrý.

5)Je to fotbal, ne vždycky musí lepší zvítězit(viz AC). Včera jste byli tím klasickým jednookým králem...

Reagovat
Jajinek

Tak abych se přiznal, Hondu jsem včera viděl poprvé...a fakt výborné...

Reagovat
10

MSGOO už to o něm věděl před rokem

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Arbiter

3) jak je to myšleno?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, jak je to napsáno...

Reagovat
Arbiter

a důvod, proč si to myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože na to, abys vyhrál LM, potřebuješ mít určitou kvalitu na každém postu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proč myslíš, že zrovna Terry a Lampard tu kvalitu nenabízí. Například ve srovnání s Decem a Carvalhem, kteří na podobných postech a s podobnými úkoly vyhráli LM pro Porto.

Reagovat
smazaný uživatel

Na podobných postech, s podobnými úkoly, ale hlavně o třídu lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Terry a Lampard? Neřekl bych o třídu, ale lepší jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea bezesporu postoupí, Inter dostane na Stamford bridge nakladačku a poznaji jak se hraje fotbal v anglii .... jinak inter zahral velmi kvalitní utkání

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi vtipnej fanda, po vykonu a zapase muzete postoupit leda tak z druhe italske ligy do prvni

Reagovat
DreamTeam

Mourinho nastavi zase skvelou taktiku, takze i na Stamfordu splacete nad vydelkem

Reagovat
Boban

nakladacku? interu? vy? na postup mate slusnou sanci, ale o nakladacce nemuze byt rec...

Reagovat
Arbiter

klidně se může stát, že dáme Interu doma nakládačku i přesto, že je Mou v defenzivní přípravě skvělý. Je to přece fotbal!

Reagovat
Boban

tak sance tam je... ale realne o tom dost pochybuju... navic defenzivnimu tymu, kterymu sefuje Mou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jedna věc... José by se měl od Carletta učit, jak se přijímají prohry.

Reagovat
panca

to kazdopadne

Reagovat
Boban

to by slo, Carletto bude ucit pokore a Mourinho ho zase nauci stridat...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Pinturicchio

Prohlášení od obou stran hodně střízlivá, palce nahoru.

"Co se týče penalty, tak řeknu jen to, že Mejuto Gonzales je velmi kvalitní a zkušený rozhodčí. Dnes jsme byli méně šťastným týmem." - Ancelotti je frajer

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

to jo stát se to samé na druhé straně, tak ho Mourinho sežere

Reagovat
Pinturicchio

Taky mě napadlo, jak by na to reagoval José, zvlást, kdyby Inter nevyhrál.

Reagovat
panca

tak inter tam mel ruku a jeste faul na kalua takze musi mlcet

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tu , fandove chelsea udelaji zase dalsi krizovou vypravu proti trenerovy

Reagovat
panca

ja nejsem fanousek chelsea

Reagovat
Arbiter

křížová výprava proti trenérovi? Občas si musíš urovnat myšlenky, než něco vybliješ a že je toho dost...

Reagovat
Pinturicchio

Tak jak známe Josého, tak jemu by v podobných prohlášeních nezabránilo ani tohle

Reagovat
Arbiter

já nevím, podle mě je třeba dobře, když manažér upozorní na chybu rozhodčího, která hrála v jeho neprospěch a to, že toho nevyužije i třeba druhá strana je chyba a přizdisráčství té druhé strany

Reagovat
smazaný uživatel

taky myslim, Mourinho je ubrecenec...

Reagovat
Arbiter

nemyslím si...

Reagovat
Arbiter

nemá šťávu na druhou stranu si za to Kalou může sám...

Reagovat
Pinturicchio

Počkej, za co? Za ten pád? Samuel mu přišlápl kotník a to, když jsi v pohybu, ustojíš velice těžko.

Reagovat
Arbiter

ne, za to rozhození rukama a propnutí se jako luk Myslím si, že si v té chvíli rozhodčí myslel, že jde o dive...

Reagovat
Pinturicchio

Přidal tomu ( těma gestama ) moc, to je pravda. Možná jeden z důvodů, proč rozhodčí nepískal

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu kdyby byl nějakej formát, tak nemohl tak dlouho dělat pro Berlusconiho.

Reagovat
smazaný uživatel

hra chelsea se mi vůbec nelíbí, co tam ten Ancelotti provadi? místo, aby to roztáhli do křídel, tak to ňuhňaji pořád prostředkem...navíc to bylo dost statický a bez pohybu...Do odvety ale věřim, že daji první gól, inter to otevře a pak chelsea dá něco z brejku a postoupi...

Reagovat
smazaný uživatel

Nerazzurri miluju vás... včera jsem si užil skvělý mač Jose

Reagovat
vanGomm

Tak Kalou ma pravdu,že buď z jeho pohledu měla být ta penalta.Ovšem také mohl dostat od rozhodčího žlutou.Ostatně za filmování v tom zápase už ji před tím někomu udělil.No a pokud by tu žlutou dostal byla by to druhá a vlastně červená.Pak by Kalou ten gól v druhé půli nedal a Chelsea v 10 by pravděpodobně šla do odvety s horším výsledkem.

Reagovat
Boban

tak on ten faul nevidel z opakovanyho zaberu, navic to nebyla tak jasna simulace jako Milito (proto hned zluta).. na rozhodciho se nelze zlobit, ten faul byl v zakrytu, navic ani krajni rozhodci nic nesignalizoval, vypadalo to akorat ze ho pretlacil a on to neustal a trosku prolit...

Reagovat
vanGomm

Já jsem chtěl jenom říci,že každý rozhodčí píská "jinak".A někdo by tu penaltu fouknul a jiný rozhodčí by za to dal třeba tu žlutou.Za ty situace vlastně červenou a konečné výsledky by se mohly dost pak lišit.Opravdu tenká hrana úspěchu a neúspěchu.To samozřejmě platí i v jiných zápasech.No a pak něco tipujte.

Reagovat
Boban

je to fotbal, ne hokej.... zadny kamery nejsou, takze to tak bude furt...

Reagovat
vanGomm

Tak na fotbale ty kamery také jsou,ale z tohoto pohledu jsou tam na nic.V tomto je hokej o dost spravedlivější.Vývoj šel ve všech oblastech života dopředu a všude už pomáhá technika,tak by mohla i u fotbalu.Sice odbočím,ale zkuste si představit dnešní život bez auta,mobilu,elekřiny,nebo že příjdete třeba k zubaři a on by na Vás vyrukoval s technikou z před 100-150 let.Já vím,že někdo namítne:Kouzlo fotbalu je právě v těch jeho tradicích.Jelikož dnes ale jde ve fotbale o velké peníze a to všem,mělo by se s tím v rámci co největší spravedlivosti výsledků něco dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho to umí dobře zabetonovat, takže já tipuju 0:0 a psotup Interu

Reagovat
M11

Carlo

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně. Jj, je to tak. Ta výhra může být stejě důležitá, jako dílčí, vše je otevřené, Chesea rozohně má na to nás a SB porazit o 2 góly, my ale tak amo máme na to porazit je. Příště nesmí hrát v základu Sammy, on na to prostě nemá, včera u mě skončil. Dal bych tam Maria, jenž se ukázal fakt dobře.

K pentlím - Militův pád byl jasnej film, není o čem, Dejaova ruka nezaviněná, to by písknul jen Tagliavento nebo Rossetti, Walterův kotníkáč byl spornej, já bych tohle ale jako penaltu nebral, sice ho trefil, ale Kalou tomu hodně přidal, navíc už měl balon daleko, v článku je to celkem jasně vystižený....

Reagovat
smazaný uživatel

jinak bych ještě dodal, že ačkoli se mi Wesovy poslední výkony taky nelíbí, tak bych jej rozhodně tak neodsuzoval, jak se tady stává fenoménem (samozřejmě od uražených Juventinů, kteří chcou za každou cenu vidět někoho ještě tragičtějšího než jejich hvězdnou posliu Diega - Sammy asi nestačí ). Wes sice maká dozadu, čekají se od něj ale góly a kreativita do ofenzivy, což nesplňuje. Bohužel....

Reagovat
smazaný uživatel

vcera hral nahodou dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to, žena to Etoo nemá, on na to má. Inter ale nemá na to, aby ho uměl správně použít. Hlavně na to asi nemá trenéra.

Jinak Etoo určitě není horší, než Zlatan. QED: Zlatan nedokáže zapadnout do Barcelony stejně tak, jako Etoo do Interu. Do systému hry, do kabiny... prostě ne.

Etoo je navíc ještě pořád naštvanej na to, že byl vyhozen z klubu, kterej pro něj srašně moc znamenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jde o to že Inter Eto'oa neumí správně "použít".

Reagovat
lnterista

mozna neumi pouzit to je pravda ale kdyz ma vylozenou sanci a neda gola nebo dobra sance a ukopne se jak mladsi zak tak to neni tim jestli ma na sobe interackej nebo dres barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě to je i o jeho psychický pohod a soustředění. Každýmu se tohle může stát, Cruyff například překopl bránu z metru v situaci, kdy šli tři Nizozemci sami na prázdnou...

Reagovat
smazaný uživatel

kolikrát jste ho letos viděli? já viděl každý zápas a problém je zatím hlavně v něm ne v Interu.... na mistrovství afriky to bylo to samé... nicméně pořád věřím že přijde zlepšení...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel pro Etaa asi moc neznamenal prezident klubu, co pro něj "tolik znamenal" ...

Reagovat
lnterista

tak ono je tezky tvorit v interu a vymyslet neco poradnyho...kdyz ten tym k tomu vubec neni stavenej...ale je pravda ze Sneijder neni pravej AMC a proto bych ho zapracoval do tri clene zalohy a nekoho prikupil

Reagovat
X-bano-X

Ono urcite ma na to vas porazit o 2 goly, blbe ale je ze jej staci 1:0. Celkom nechapem reci o tom ze aktualne mate vacsie sance na vitazstvo 2:1 je snad najzradnejsi vysledok aky mohol nastat.(to nieje priamo na teba ale dost ludi tu pise ze vysledok je dobry..)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořád mají větší šance - přinejmenším z pohledu toho, že jim stačí remíza. A hrát musí domácí.

Reagovat
madridcan

Dovolim si pridat par komentatorskych postrehov k tomuto zapasu panov z STV:

,,Je to velmi zaujimavy zapas,lebo Chelsea nechce prehrat a Inter nechce stratit vitazstvo"

pri sanci Lamparda:,,Toto je krasny Ancelotti"

po gole Kalua:,,toto je chyba Mourinha a Interu-pred zapasom velke reci,ze pozna Chelsea a to ma zato" po gole Estebana:,, Inter sa nikdy nevzdava to je jeho deviza"

K Ballottelimu: ,,V drese Interu Milano vyrasta drahokam"

Po Ballotteliho jaslach Lampardovi: ,,Frank Lampard by si mal odlozit nejake eura za kolotoc"

Muntari stoji pri postranej ciare a caka na striedanie: ,,urcite si spominate na jeho strelu do brvna proti Neapolu,ta rana doteraz huci brankarovi SCC Neapol v usiach"

,,Lucio si vysluzil bozk od svojho spoluhraca Cambiassa "

,,fc čelsia"

,,AC prehralo s manchestrom 2:3 a Inter vyhrava nad Chelsea 2:1 cize v sucte anglicko-talianskych zapasoch je to 5:5...pardon samozrejme 4:4 matematika nepusti"

Viac splechov som nepostrehol

Reagovat
smazaný uživatel

ale byly tam i další... Césarovy podlitiny se mi teď vybavujou...

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý tip mi vyšiel a teraz už len ten 1:1 a je hotovo.Inter bez Ibrahimoviča je úplne o niečom inom.Hra futbal,dá sa na to pozerat a hlavne postúpi dalej!!a kludne sa tu može hocikto do mna obúvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra sám je lšpí než celý náš současný útok , bohužel tím sice shazuji i Diega, což je mi líto, ale co se dá dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

*lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Blud blud velký blud a ty to dobre vieš

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho na Stamford Bridge neprehrava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele