Motta nevylučuje přestup, vše nechává na vedení PSG

20.01.2015, 09:55
Aktuality
Thiago Motta má v Paris Saint-Germain kontrakt ještě na rok a půl, přesto by už v závěru tohoto měsíce mohl z týmu francouzského mistra odejít. O zkušeného záložníka je zájem v italské lize a Motta nedávno o své budoucnosti jednal s klubovým vedením...

Dvaatřicetiletý italský reprezentant se ocitl v hledáčku Interu a AC Milán a nevylučuje, že se na Apeninský poloostrov vrátí. Za Inter už dva a půl roku nastupoval a vyhrál s ním Serii A i Ligu mistrů.

"Je vždy hezké vědět, že o vás mají zájem kluby jako Inter a AC Milán. Mluvil jsem s představiteli PSG, oni znají můj postoj a moje tužby, ale vše zůstane mezi mnou a nimi," uvedl Motta pro Sky Italia. "Já nemám moc změnit svoji situaci a vždy jsem zájmy klubu stavěl před své zájmy. Vždy jsem byl upřímný a nyní je to na klubu, aby rozhodl. Uvidíme, co se stane," dodal v tajemném duchu.

Motta do francouzské metropole přišel v lednu 2012 a patří k oporám mužstva Laurenta Blanca. Dříve hrával také za Janov, Atlético Madrid a Barcelonu, do které přišel z rodné Brazílie už v roce 1999.

Autor: Petr Vaněček / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zpátky do Interu!

Reagovat
El-Pistolero-68

AC by se takový pracant hodil za předpokladu, že by odešly pijavice Muntari s Essienem a že by vedle něj byl dokoupen ještě někdo kreativní (za balíček Verratti + Motta bych se vůbec nezlobil ). Přestože hrál za Barcelonu a Inter, mám tohohle hráče docela rád a překvapil mě, jak se v PSG dokázal prosadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Verrati + Motta? Na splátkový kalendář na 100 let ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no, když by prodali všechny autobusy v Miláně, přihodili celou autobusovou dopravu v celé Itáli včetně mezistátních linek a přihodili náhradou top playery Muntariho s Nocerinem, tak možná by ten kalendář kratší být mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Verrati do AC jo ? sni dál ....

Reagovat
es tut mir leid

Verrati určitě nepříjde, ale Motta by pozvednul tu zálohu AC aspoň na nějakou úroveň...jedinej kdo tam teď něco hraje je Bonaventura a to jenom občas

Reagovat
El-Pistolero-68

Ježiš, neblbněte, toho Verrattiho jsem tam jen plácnul, proto i ten smajlík. Jen jsem chtěl říct, že Motta + někdo kreativní typu Verrattiho (možná Baselli, o kterém se mluví?), a ta záloha by šla hodně nahoru. Ale nic takového neočekávám, zdá se, že vedení je v tomhle totálně slepé a radši vyhodí prachy za Destra, než aby konečně začalo řešit tu zálohu + snažilo se získat ještě jednoho slušného stopera (Muňoz z Palerma by mi stačil).

Reagovat
El-Pistolero-68

Bonaventura je dobrý, ale není to typický playmaker, lepší je na křídle. Každopádně přesně takové hráče teď Milán potřebuje - nevyhypované, přitom kvalitní, s charakterem, pracovité... A nejlíp Italy, kteří k tomu klubu budou mít i nějaký vztah.

Reagovat
es tut mir leid

taky se mi zdá lepší na křídle, uvidíme, co s nim Pippo vymyslí jojo, Muňoz by se jim určitě hodil, ale obranu AC by momentálně vylepšil i Limberský, nebo Sivok...

Reagovat
smazaný uživatel

Pošlete pro ně autobus

Reagovat
smazaný uživatel

Do AC místo autobusu

Reagovat
Murtago

http://www.designbuzz.com/wp-content/uploads/2012/07/bus_bike_dhydo.jpg

V tomhle případě samozřejmě bude stačit verze s jedněma šlapkama.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň jeden z nich je kluk (ten druhý zleva).

Reagovat
smazaný uživatel

budou jezdit na fechtlovi

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť hraje, tak proč chce, kkt, odcházet?

Jednou uteče z Interu a teď by se tam chtěl vracet...

Reagovat
celeb

32 rokov a sanca na poslednu kvalitnu zmluvu kariery. PSG mu zrejme predlzenie neponuklo a on by rad este tie 3 roky vydrzal.

Skor to poukazuje na to, ze to ma v hlave vporiadku a jasne vidi, co by este zvladnut mohol a co uz nie (v casovom horizonte 3-4 rokov)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele