Moratti by Zlatý míč udělil Ibrahimovičovi

15.11.2007, 13:38
Aktuality
Řada fotbalových fanoušků a odborníků se domnívá, že Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu působícího v Evropě se zanedlouho bude stěhovat do Milána do rukou záložníka AC Kaká. S první polovinou této domněnky souhlasí i prezident Interu Milán Massimo Moratti, ten by ale cenu udělil spíše Zlatanu Ibrahimovičovi...

"Kdo řekl, že na Zlatana je příliš pozdě? Je to nejlepší útočník na světě. Ibra si cenu zaslouží více než kdokoliv jiný a byl by dobrou volbou," prohlásil Moratti.

Švédský reprezentant je od svého přestupu z Juventusu Turín klíčovou postavou ofenzivy Interu a právě s jeho výkony stoupá a padá útok Nerazzurri. Loni byl nejlepším střelcem milánského klubu, ani to mu však podle všeho nebude v souboji s Kaká stačit. Brazilský záložník dovedl AC Milán k triumfu v Lize mistrů, stal se nejlepším střelcem milionářské soutěže a podle italských médií za sebou již má vítězné interview s magazínem France Football, který cenu Zlatý míč uděluje.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Shevchenko

Nepřeháněj

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám,že na straně Zlatana není kvalita,ale Moratti se hodně plete....za lonský rok nebyl nikdo lepší než Ricardo KAKÁ

Reagovat
smazaný uživatel

to asi ne, myslim ze by si to zaslouzil vic nez zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

lepší on než kaká a totti

Reagovat
smazaný uživatel

No tak myslím, že zrovna on si mnezaslouží... Neříkam e hraje špatně,ale zase to přehánět až tak

Reagovat
Kily

tuhle cenu až moc pravidelně vyhrává někdo, kdo je ústřední postavou týmu v nejsledovanější soutěži roku. V roce 2006 to byl Cannavaro, který to podobně jako Ronaldo o čtyři roky pozdějc dostal především za výkony na MS. Ronaldovi jsem to tehdy vůbec nepřál, první polovinu sezony byl totiž mimo hru. Kaká loni dovedl AC k vítězství v Lize mistrů a i letos odvádí cenné služby, i když se AC zase tolik nedaří. Podle mě bude tím správným vítězem on

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, navíc při vší úctě k R9 a Fabiovi si to Kaká zaslouží víc než oni. Kromě výpadku na začátku roku podává hodně vyrovnaný výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

"Je to nejlepší útočník na světě." dobrej vtipek

Reagovat
RMCF

proč vtípek, těžko se posuzuje kdo konkretně je nejlepší, ale mezi nejlepší patří rozhodně...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší se posoudit nedá...Každej rok se daří někomu víc a někomu míň..

Reagovat
smazaný uživatel

Opět na léčení do Brazílie...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to přál C.Ronaldovi,myslím že by si to zasloužil i když podle mě(a myslím že nejen podle mě) to stejně vyhraje kaká

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele