MORATTI: ADRIANO ZŮSTÁVÁ

03.05.2007, 18:24
Aktuality
Prezident Interu Milán Massimo Moratti má jasno, brazilský útočník Adriano zůstane v jeho týmů také pro nadcházející sezónu 2007/2008. Nic na tom nezmění ani nepodařená letošní sezóna, na které se podepsaly problémy jak zdravotní, tak disciplinární...

"Vybrali jsme si Adriana vícekrát než jednou. Když jsme ho kupovali, poté, co jsme ho odeslali na hostování a také minulý rok, když jsme si ho nechali i přes jeho krizi," řekl ropný magnát pro Sky Italia. "Adriano má vysoké kvality a patří mezi nejlepší fotbalisty světa, o tom nelze spekulovat," pokračoval šéf Interu. "Hráč přece nemůže být propuštěn, když ho jeden rok postihla krize. On potřebuje podporu, potom se začne opět zlepšovat," vysvětlil Moratti.

Adriano se letos poprvé gólově prosadil až den před Vánocemi, kdy v utkání s Atalantou ukončil dlouho devítiměsíční čekání. Po této trefě nasvědčovalo vše tomu, že se vrátí starý známy, ale především gólový Adriano, prosadil se totiž i v následujících dvou zápasech, jenomže poté přišel další půst, jehož výsledkem je pět zásahů ve 22 zápasech.

25leté hvězdě se letos nevyhnuly ani skandály. Nejprve si protáhl oslavu svých narozenin. Po výhře nad Ascoli ho zase reportéři nachytali, jak se v Milan’s trendy Club Hollywood popral s jedním americkým basketbalistou.

Autor: Tomáš Honajzer / channel4.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

real madrid

Reagovat
HOST*

yarda

Reagovat
HOST*pichichi

magor co se neumí ani podepsat

Reagovat
HOST*ko

dobra zprava vy zmrdi

Reagovat
HOST*Cece

No uvidime co bude predvadzat v buducej sezone?!

Reagovat
HOST*

Doufám, že mu to v příští sezoně pujde líp, a že definitivně vytlačí ze základu Interu toho nahoněnýho a namachrovanýho zmrda Zlatana Snad to neni jen muj sen...

Reagovat
HOST*Bender

Ještě podpis, sry...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele