Montpellier dokončil příchod Sessègnona

26.09.2016, 18:20
Aktuality
Stéphane Sessègnon se nakonec přeci jen stal novou akvizicí Montpellieru. Ten o beninského záložníka, který byl po odchodu z WBA volným hráčem, dlouho usiloval, nakonec se obě strany dohodly na dvouleté spolupráci...

Kapitán reprezentace Beninu na sebe poprvé výrazněji upozornil během angažmá v Le Mans, kde na sebe dobrými výkony upozornil Paris Saint-Germain, kam se posléze stěhoval.

Za úřadujícího francouzského šampiona nastupoval Sessègnon dva a půl roku a následoval přesun do Sunderlandu, kde se ofenzivní šikula rovněž zařadil k důležitým hráčům.

Poslední necelé tři sezóny nastupoval již 32letý ofenzivní hráč za West Bromwich Albion, tam už to však tak slavné nebylo. Po sezóně vypršela Sessègnonovi smlouva, načež se dlouho mluvilo o zájmu Montpellieru, ten nakonec svoji vytouženou posilu skutečně získal.

Autor: Jiří Vojík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
adoxx

Je to super hráč

Reagovat
paver

Tuhle mě u něj překvapilo, že jezdí skoro na každej reprezentační sraz včetně různých přáteláků. U malých zemí typu Benin to nebývá samozřejmostí, takže o to větší

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nezpychl. Takový ty africký rádoby megahvězdy na svoji vlast kašlou, radši seděj na lavičce v PL nebo jiný poměrně kvalitní soutěži..

Reagovat
smazaný uživatel

32? Řekl bych tak 28,,, vždycky hrál dobře, alespoň proti nám.

Reagovat
Johny410

jo je to muj oblíbenec rychlý hbitý dobrý vyběr místa tak snad se bude tak prezentovat i u frantíku

Reagovat
vlastik

Stephane

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele