Montellu střídá v Catanii první ligou neostřílený kouč Maran

11.06.2012, 17:57
Aktuality
Hned dva italské kluby dnes oznámily jméno nového trenéra. Fiorentině se s definitivní platností upsal Vincenzo Montella, v sicilské Catanii ho pak nahradí nyní již bývalý kouč druholigového Varese Rolando Maran...

"Catania se s žádostí o trénování týmu v sezoně 2012/2013 obrátila na Rolanda Marana," sdělil dnes italský klub v oficiálním prohlášení.

Někdejší útočník Montella strávil velkou část své kariéry v AS Řím a Giallorossi vedl v části sezony 2010/2011. Před rokem se pak ujal kormidla Catanie a vedl si s ní velmi dobře, tým pod jeho vedením neměl problémy se záchranou a obsadil jedenáctou příčku tabulky Serie A.

49letý Maran zatím zkušenosti s italskou nejvyšší soutěží nemá. Během své trenérské kariéry vedl Bari, Triestinu, Vicenzu a naposledy Varese, které nebylo daleko od postupu mezi elitu, ve finále baráže ovšem nestačilo na Sampdorii.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už keď tu nie je ani jeden koment, tak dám aspoň palec smerom hore

Reagovat
Neuro

"na chalupě nám napadlo toolik sněhu"

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-2, pracovitý trenér - podobně jako Saninno, kde ho vlastně taky nahradil ve Varese... rozhodně lepší voba než Giampaolo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele