Montella se bavil fotbalem. Stramaccioni nechápal

18.02.2013, 10:11
Aktuality
Trenér Vincenzo Montella a celá Fiorentina si užili včerejší večerní zápas proti Interu, který jasně ovládli. Fialky na hřišti vládly a Inter až v závěru snížil na 4:1. Jeho trenér Andrea Stramaccioni nechápal, proč jeho svěřenci hráli tak špatně.

"Nevím, jestli to byl náš nejlepší zápas v sezoně, ale oproti minulému utkání jsme udělali pokrok. Po celou dobu jsme diktovali tempo, mrzí mě jenom inkasovaný gól," hodnotil Montella.

Na tribuně byl poprvé po třech letech Diego Della Valle, který s týmem také poobědval. "Jeho přítomnost nám pomohla. Chtěli jsme se bavit fotbalem, což se nám dařilo. Domácí výkony ještě musíme přenést do venkovních zápasů," dodal Montella.

Hostující trenér Andrea Stramaccioni po tvrdé prohře těžko hledal slova. "Nastoupili jsme s téměř stejným týmem jako v Evropské lize, ale tohle jsem si opravdu nedokázal představit. Byli jsme unavení, nic se nám nedařilo. Nenapadlo mě, že se poslední zápas projeví tak moc," uvedl.

Autor: Radim Šantrůček / football-italia.net

Komentáře (25)

Přidat komentář
Milan.B

lietadielko

Reagovat
Jajinek

Má to cenu komentovat?

Reagovat
smazaný uživatel

nema ....ten vykon bol hrozny

Reagovat
Pipo123

Strama

Reagovat
smazaný uživatel

Violaaaaaa Montellaaaaaa Aeroplaninooooo

Reagovat
panca

inter je slusne ve srackach. Tipuju, ze nam ted sebere nejaky body a pak zas pujde do haje.

Reagovat
smazaný uživatel

To iste ako Conte:-pricinou bola unava Tak tam kurva dam hracov ktory unaveny nie su!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý výsledek Snad budou příští rok hrát oba milánský kluby maximálně tu EL a Neapol získá titul (škoda toho včerejšího zápasu )

Reagovat
rezba

Pojď domů, Řím tě potřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Grande Strama

Reagovat
10

to bude derby AC jde pěkně nahoru, v 13. kole byli na 12. místě, od tý doby 29 bodů z 36ti možných...jestli to takhle půjde dál...

Reagovat
Milan.B

ideme HORE!

Reagovat
panca

uvidime. Jak tu nekdo psal, jeste nas cekaji vsichni tezci souperi. Ted jsme meli lehci zapasy. Plus dalsi zapasy LM, kdyz postoupime pres barcu

Reagovat
10

hele v LM už to po Barce bude jenom lepší, neboj

Reagovat
10

ale los do konce ligy máte docela nabušenej, to je fakt - Inter, Lazio, Janov, potom Fiorentina, Neapol a Juve za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to těžký ale věřím že to zvládnem dokonce někde v koutku duše věřím i v titul navíc Mario naší hru dostal o level nahoru. Věřím že tu smůlu už máme za sebou.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

A z Barcelony taky strach nemám stejně nemáme co ztratit navíc to vypadá že doma jim budeme vyrovnaným soupeřem a tak jsem rád že se hraje doma. Jediný co je k zamyšlení je jak postavit tu obranu ten střed po odchodu Thiaga a Nesty hoří i se soupeři ze spodku tabulky. Mexése bych radši nechal sedět a postavil tam Zapatu s Yepesem. Starej dobrej Nesta jak by se nám hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jóó teď by se Interu Sneijdeři, Coutinhove a tak hodili Inter jde tuto sezónu srát a bude rád když ukope evropskou ligu Doufám, že budeš spokojený Bennes

Reagovat
smazaný uživatel

Nadpis

Reagovat
smazaný uživatel

Co čekat, když jsou na soupisce jen 4 útočníci a z toho Diego je mimo na celou sezonu, Rocchi nehrál celou sezonu, Cassano nevydrží žádný zápas celý, tak je jasné, že Palacio na to sám stačit nebude. Teď by mě fakt zajímalo, proč pustili Coutinha, který mohl zahrát alespoň podhrot do Liverpoolu a to kopyto Livaju poslali na hostování do Atalanty a nikoho jiného nepřivedli. Dlouho prý usilujou o právě Jovetiče, který je včera zničil, ale bude mít takový hráč vůbec zájem jít do týmu, který nemá žádnou koncepci a jak to tak vypadá ani evropské poháry pro příští rok. To by musel "pan dokonalý" Moratti vpustit do klubu neskutečné peníze na přestupy, ale to jak lze usoudit z případu Sneijder se rovná utopii. Nezbývá než doufat, že scouti vytipujou opět alespoň jednoho dva hráče, jako kdysi Maicona a Julia Césara a že na ně budeme mít, jinak nás čeká krušné období.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to na pohary stejně nebude, pokud nezlepší hru venku a nevyrovnaji sve vykony aspon na par ( 4-5 ) dobre odehranych zapasu za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Klíčový bude uhrát aspoň bod, nejlépe 3 na Laziu a vidím to na 3.místo.

Reagovat
smazaný uživatel

inter priklada furt do ohna.....može byt rad že hra europsku ligu aspon

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele