Mönchengladbach se dohodl na ukončení spolupráce s Meyerem

28.05.2009, 15:01
Aktuality
Hans Meyer je po sedmi měsících opět bez práce, zkušený německý trenér se dohodl s Borussií Mönchengladbach na ukončení smlouvy. Důvodem k rozvázání spolupráce nejsou výsledky Borussie, nýbrž vyhlídky do budoucna...

"S téměř 67letým Meyerem není možná budovat tým. Díky svým zkušenostem jsem mohl pomoci k záchraně. Všechno ostatní už nebude produktivní, už vůbec ne Meyer pro Borussii," zdůvodnil svůj krok Meyer.

Letošní sezonu začal na lavičce Gladbachu Jos Luhukay, který byl kvůli špatným výsledkům propuštěn na začátku října. U kormidla německého klubu ho poté nahradil Meyer a upoutal na sebe pozornost například obměnou kádru. Ta se nakonec vyplatila a Borussia se udržela mezi německou elitou, o čemž rozhodla v posledním kole domácí remízou s Dortmundem.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
honziss

Správný krok. Doufám že se Mönchengladbach vydá nějakou dobrou cestou a nebude to ten tým, jaký byl před sestupem, kdy pořád hráli jen a jen o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to návrat do 70. let

Reagovat
Arne

Díky Hansi.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda že se má Petr Ruman vrátit do Baníku?

Reagovat
smazaný uživatel

Z Baileho vyroste brankar svetove tridy to je jisty uz ted

Reagovat
herbage

Tohle mi bohužel připomíná Borussii před sestupem. Co rok, to nový trenér, koncepce vesměs žádná, jen se spoléhalo v útoku na Neuvilla. Nyní hrála Borussia poměrně moderní fotbal a nebýt nemehla Friendav útoku, jistě by se nacházela v klidném středu tabulky. Tak snad přijde opravdu kvalitní trenér a bude se opět dařit, už jen kvůlu fanouškům jim to přeji

Reagovat
Arne

Nj, ale jinak to s Meyerem nebylo ani v Berlíně... A o rok později s novým trenérem čtvrtí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele