Monako má další posilu, z Madridu zadarmo přichází Carvalho

28.05.2013, 20:52
Aktuality
Po Joãu Moutinhovi a Jamesi Rodríguezovi získává AS Monaco další velkou posilu. Z Realu Madrid přichází portugalský stoper Ricardo Carvalho, který s knížecím klubem podepsal roční smlouvu s opcí na další sezónu. Na rozdíl od předchozích transferů tentokrát Monako nemusí platit ani euro...

Carvalho přichází do klubu, který ovládá ruský miliardář Dmitrij Rybolovlev, coby volný hráč. Po třech letech strávených v Realu Madrid mu totiž skončila smlouva. Předtím bývalý portugalský reprezentant hrál šest let za Chelsea a tři roky za Porto, s nímž v roce 2004 vyhrál Ligu mistrů po finálovém vítězství právě nad Monakem.

"Jsem velmi šťastný za to, že jsem podepsal Monaku a zúčastním se tohoto nového dobrodružství. Je to pro mne velká výzva," uvedl pětatřicetiletý Carvalho na oficiálním webu knížecího celku, který má v brzké době přivést také kolumbijského kanonýra Radamela Falcaa z Atlética Madrid.

Autor: Petr Vaněček / lequipe.fr

Komentáře (308)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele