Moje budoucnost je v Liverpoolu, doufá Benteke

21.05.2016, 14:58
Aktuality
Nepříliš vydařenou sezónu má za sebou Christian Benteke. Jedna z největších letních posil Liverpoolu se neprosadila podle představ, načež se spekuluje o jeho odchodu, sám belgický reprezentant ale chce setrvat...

Pětadvacetiletý kanonýr přišel na Anfield Road před startem letošního ročníku z Aston Villy, která od Reds vyinkasovala necelých 50 milionů eur, načež se Benteke příliš neprosadil.

Celkem Benteke zasáhl do devětadvaceti ligových utkání, ve kterých zaznamenal pouze devět přesných zásahů, hlavně po nástupu manažera Jürgena Kloppa pak moc nehrál.

Přesto přese všechno ale Belgičan doufá, že dostane další šanci a bude moci za Liverpool nastupovat i po letní přestávce. "Sám si uvědomuji, že za sebou nemám nejlepší sezónu. Mohl jsem pro tým odvést více, nejsem spokojený," pronesl Benteke. "Samozřejmě uvidíme, jaké má manažer plány, příští sezónu bych ale rád nastupoval za Liverpool. Podepsal jsem smlouvu na pět let a ne pouze na jednu sezónu," dodal útočník.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (203)

Přidat komentář
Counter

Náhrada Lukaka?

Reagovat
Swarley

Reagovat
jacobT

Reagovat
Zaschrona

Alespon Benteke neni tak linej.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Nihilister

První co mě napadlo ... doufám , že v Evertonu

Reagovat
REPLIKATOR

Ne není.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
supporter

No a vidis jak to krasne funguje

Reagovat
Melda

Stejně jako NHL

Reagovat
F.Torres

tam je alespoň ta kvalita narozdíl od PL

Reagovat
smazaný uživatel

Hokej je pro teplouše.

Reagovat
Kovi81

jako jestli tu nekdo chce zpochybnovat, ze v NHL se hraje nejlepsi hokej na svete, tak je kokot

Reagovat
mistr129

ještě aby řekl že NBA není nejlepší a má titul debil roku

Reagovat
B3n

Tak kokot... "nejlepší hokej" je subjektivní, bych řekl. Rozhodně tam jsou nejlepší hráči apod. Ale třeba někoho baví víc evropskej styl hokeje.

Reagovat
mistr129

píše nejlepší, ne nejlíbivější mě se taky třeba Eredivisie líbí herně víc než jiné ligy, ale rozhodně není nejlepší, tzn. nejkvalitnější

Reagovat
B3n

Tak pokud bereš nejlepší, jako nejkvalitnější, tak zřejmě jo. Já třeba zrovna včera v noci koukal na Tampu a vůbec mě to nebavilo. Ale byl to jeden zápas, co jsem viděl, po dlouhé době. V ELH jsem taky viděl zápasy, co mě nebavili, to je jasný.

Jen teda já bych neřekl, že je třeba nejlepší fotbal ve Španělsku, protože vyhrávaj. Řekl bych nejkvalitnější, nebo nejúspěšnější, ale nejlepším bych ho nenazval, protože mě (ne vždy, samozřejmě) nebaví. Ale jo, kolem a kolem máš asi pravdu

Reagovat
mistr129

já si zapnul Tampu až poslední třetinu a to bylo slušný drama

Ale nejlepší objektivně je právě NHL, La Liga, NBA, MLB apod., to že se jednomu člověku líbí něco jinýho, není známka kvality

především je ale nesmyslsný původní vyjádření Meldy, protože prostě liga, která má nejvyšší kvalitu nemůže být sračka pro zmanipulovatelné lidi.

Reagovat
B3n

Objektivně jsou nejúspěšnější, potažmo nejkvalitnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Najkvalitnejšia je anglická premier league... pretože to tak je. Súčasná dominancia španielskej ligy neznamená absolútne nič, ak budete mať kluby s prestížou akú má Arsenal, Chelsea, Liverpool, United, ak budete mať kluby s historiou akú má Forest, Leeds, Derby, West Ham atd atd atd ... potom sa tu môžme baviť ktorá liga je najlepšou na svete. A veru keď zoberieme všetky obdobia anglickej PL, tak bola vždy najťažšou ligou, znova vravím, súčasné dominovanie španielska na tom nemení nič. Ak by teoreticky teraz Liverpool bol byhral proti Seville, povedzme si nebyť rýchleho golu v druhom polčase, asi by výsledok bol úplne iný, mal by som dosť silný argument, ale bola by to iba čistá pretvárka zakrývajúca skutočnú dominanciu ktorú teraz španieli majú, ktorú nespochybňujem ... Kto mal ale na štadione prevahu fanúšikov, nehovoriac o divákoch pred telkou? Liverpool, lebo má prestíž, budovanú rokmi. Ja len spochybňujem tie kecy že je tak suverénne španielska liga lepšia, Liverpool 8 v tabuľke, Sevilla je na tom tuším podobne sú v súčasnosti úplne vyrovnané. Viareall tiež silný team dostal od poolu trojku a pobral sa, pričom sú výsledkovo znova veľmi podobný. Jediná vec ktorú anglicko v súčasnosti nemá je dominantný TEAM, ako bol dlhé roky UNITED, Chelsea nezvládla túto úlohu a už po sezone sa rozsypala, City nemá správnu koncepciu, uvidí sa čo pepek a Klopp Liverpool eštelen začne prerábať podľa svojich predstáv. Najlepší tréneri budú v Anglicku, najlepší hráči v španielsku. Suarez hviezda liverpoolu ... keby tak neodišiel do Barcelony...to isté Tottenham a dvojica Bale, Modric ... neustály kolobeh vykupavania španielskymi gigantami a stále je PL najlepšia. Pretože má koncepciu, má gule, má kvalitných trénerov ...ak by tí hráči nešli do španielska, PL by bola tam kde sme ju mohli vidieť pred cca 8 rokmi ..Unitech-chelse finále LM ... historiu nemaže jedno súčasné dominovanie španielska, ani trápny žoldnieri v službách Barcelony, či Madridu. No a nakoniec ... je pravda že nejde na to pozerať len cez výsledky, ale aj cez zábavnosť, teda to čo ja pokladám za najdôležitejšie, fakt že tie zápasy majú diváka ponechať so spadnutou sánkou a prinúti ho to vyskočiť z kresla ... toto dokáže najlepšie PL a to je proste fakt. Nie filmovačky, nie prerušovanie hry, pomalý prihrávkový futbal španielskych mužstiev ... FINITO tak to proste je zmierte sa s tým.

Reagovat
vladino10

Ide o to čo si pod pojmom najkvalitnejsia predstavujes- ak zabavnost,okto je subjektivne kritérium dajme tomu

Ale momentalnou kvalitou timov sa anglicko rovnat nemoze španielom- nema tim kvalitny ako real alebo barcelona, dokonca ani ako atleticom. Pod pojmom kvalitný tim myslím tim ktorý by dokazal pravidelne dojst do semifinale lm..

Timy druheho sledu? Villareal, athletic bilbao, sevilla, timy pre europsku ligu,ako tam skoncili? Zasli riadne daleko, naproti tomu kde skoncil west ham, tottenham? A argument, ze sa na to vykaslali je smiesny, lebo ked sa na to vykaslali,tak zrejme nemali na to aby tahali El aj premier league- spanieli na to mali tahat dve sutaze naraz..

Argumenty s balom a modricom su tiez smiesne, mal si ich teda kúpiť united ked su taki dobri, hracu ako oni v tottenhame nemaju preco ostavat..lenze zrejme si z nejakeho dovodu vybrali real pred manchestrom, to je.chyba.realu?

A suarez, ze keby tak neodisiel..tak ja mozem povedat,ze keby tak neodisiel z ajaxu do liverpoolu..takze argument tirz totalne mimo

Koho je tk chyba ze ti hraci idu radsej do la ligy ako keby mali ostat v pl?

Preco si vzdy vyberu la ligu?

Argument s tym,ze pred osmimi rokmi bolo finale chelsea united..cize vtedy bola najlepsia pl? Ak ano,tak teraz je potom pofla tohto kritetia lepsia pd..easy..ono su go viac menej aj tak len kolobehy, kedysi.bola uplne top serie a,potom pl, teraz pd..

K trapnym zoldnierom sa nevyjadrujem, este povedz že anglicania nenakupuju a odpalim sa mieste

Reagovat
smazaný uživatel

PL je nejatraktivnější a nejnáročnější, ale ne nejlepší. Nejlepší týmy má momentálně PD, ať se ti to líbí nebo ne. Týmy ze španělské ligy vládnou Evropě a v přímých soubojích ty anglické týmy poráží...

Reagovat
B3n

Napadlo mě přirovnání k filmům třeba. Rozhodně bych neřekl, že nejlepší film je ten, kterej vydělá nejvíc peněz, nebo byl nejvíckrát hranej v kinech apod.

Reagovat
nani92

najlepší turnaj a hokej širokodaleko je na MS

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Spasitel

Skôr olympiáda nie ?

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Kovi81

svetovy pohar

Reagovat
liquicitizen

a hrajú ho naši hokejisti

Reagovat
jacobT

niekedy mám pocit, že to čo hrajú naši ani nie je hokej, nie to ešte najlepší

Reagovat
mistr129

a Réway je nejlepší hokejista

Reagovat
jany kozak

a Hudacek najlepsi brankar

Reagovat
Kovi81

nn Laco

Reagovat
mistr129

když chytal v pcich, tak byl

Reagovat
smazaný uživatel

Nemecký pohar v oktobri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

?

Reagovat
Kovi81

nevim, evropsky hokej neni hokej ale krasobrusleni. khl je silene nudna, svedska liga jeste jde, tam se hraje dost do tela. playoff nhl je svoji urovni na mile vzdalene cemukoliv jinemu. a z repre podniku bude super svetovy pohar, o tom zadna, olympiada na sirokem taky slabota, vancouver byl genialni.

Reagovat
B3n

Jo, já to beru, ale to je Tvůj pohled. Někdo to má naopak. Jako já asi víc tíhnu k tomu evropskýmu, resp. českýmu, ale zároveň když je třeba repre akce, tak mám nejradši třeba Voráčka, nebo někoho, kdo má "kanadštější" styl, protože prostě vidím, jak je to účinný.

Reagovat
Kovi81

Vcera sem na tohle tema slysel paradni rozhovor s Lintnerem. Cesi, Slovaci a Rusaci taky kupodivu proste zustali vzadu s vychovou hokejistu. Kanadsky, finsky, americky i svedsky styl je o dost vic nalajnovany dopredu, kdy vsichni spoluhraci vi dopredu, co ten hrac udela, kdezte v tom ceskem apod. se reaguje az na to, jak se ten hrac rozhodne. Ktery z techle dvou stylu ma momentalne vysledky i v mladezi, i v acku asi zduraznovat nemusim

Reagovat
B3n

Asi se úplně nechápem. Já nechtěl zpochybnit, že se tam hraje ten nejúspěšnější hokej. Jen jsem původně reagoval na to, že "nejlepší" nemusí nutně znamenat nejkvalitnější, nebo nejúspěšnější. Pořád mi příjde to přirovnání k filmům celkem trefný. Film, co vydělá nejvíc peněz, ale Tebe nebaví, asi těžko nazveš nejlepším.

Jinak s tímhle samozřejmě souhlasím. Jako na jednu stranu mi to příjde "strojovější", ale ty úspěchy tomu odebrat nelze.

Reagovat
ďuriLFC

Khl je silene fantasticka a nie nudna...samozrejme ze na nhl to nema a ta liga ma mega mnozstvo chyb,ale napriek tomu je to úžasná súťaž

Reagovat
smazaný uživatel

Nudna nie, ale uzasna tiez nie..celkovo sa tam hraje priemerny hokej, az na par top timov

Reagovat
Kovi81

khl je otrasna. celkovo ako liga. ako hej, da sa pozerat na cska, ska a magnitku este, ja mam celkom rad aj sibir. ale celkovo tie timy stoja za hovno. to uz fakt vo svedsku sa hra lepsi hokej.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ďuriLFC

Ja to mam zas naopak no, ja khl zeriem strasne, samozrejme hlavne je to hlavne kvoli slovanu, inak by som na to asi pozeral rovnako

Reagovat
smazaný uživatel

Nhl ma nejlepsi hrace, tempo, atmosferu, ale osobne se radsi podivam na MS, protoze se hraje na sirokem kluzisti a ti sikovni hraci tam dokážou předvést parádní akce. Góly v nhl jsou hlavně o tečovaných střelách a jakoby mimo mezihru. Jo a nhl ma nejdebilnější systém play off široko daleko.

Reagovat
Kovi81

tohle momentalni nasazovani pres divize taky odsuzuju, to je sileny bullshit

Reagovat
smazaný uživatel

Ta částka kterou za něj LFC zaplatil je fakt šílená. Takhle se nechat odrbat.

Reagovat
tomasinho

To jsi asi jediný Christiane Za 25 do West Hamu a nazdar.

Reagovat
blaugrana

West Ham ma vždy vykupovať faily Poolu?

Reagovat
Melda

Reagovat
tomasinho

No nejspíš, protože tam dost možná zájem od nich je.

Reagovat
k0udy

do WHU se hodí, dal by tam okolo 20 golu za sezonu, když budou hrat na něj

Reagovat
13

Aby se nesekl Benteke a nechtěl dělat kariéru u nás, plat má pěknej, kam by chodil

Reagovat
Kaspar

PL ma takovy financni moznosti oproti ostatnim ligam, ale pritom je ti ostatni valcujou

Reagovat
Melda

No a já zase doufám, že ne.

Reagovat
Kang & Kodos

Jan Vrábel

‏@vrabejka

Next season will ve our!

Reagovat
smazaný uživatel

RIP english

Reagovat
REPLIKATOR

We will have hour?

Reagovat
SunFells

Podle očekávání

Reagovat
fenixLFC

Jedna z největších letních posil Liverpoolu se neprosadila podle představ.....bullshit, presadil sa presne ako sa cakalo

a dopadne ako borini, iny kkub ma onho zaujem, on ale bude robit picoviny, rok si nezahra a za polku tohtorocnej ponuky pojde prec

Reagovat
Kowe

Záleží podle představ koho

Reagovat
smazaný uživatel

50 milionu eur... tyblaho, to je vysmech. To by musel jit Gündogan do City za 150

Reagovat
mistr129

hele v poslední době občas kouknu na Šipky a docela mě to chytlo, a mám dvě otázky na ty co to sledují podrobněji:

1) proč když hráči zbývají třeba 4 body, nehodí tam rovnou čtyřku, ale double na 2?

2) kdy bude nějaká další "významná soutěž" jako teď Premier League v Londýně?

plus ještě jestli jsou nějaké další skryté zajímavé věci v tom sportu, rád si je poslechnu

předem díky

Reagovat
liquicitizen

posledná víťazná šípka musí byť double podľa pravidiel

Reagovat
bobis21

1) protože to je v pravidlech

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Mistr 129 ty jsi asi v životě nehrál šipky v hospodě co? Dvojitý zavírání znaj pětiletý děti a kdybys přemýšlel tak by ti to došlo.

Reagovat
Zaschrona

tyhle kecy jsou vzdycky uplne famozni

Reagovat
Arne

To by museli Jürgena vyhodit, aby tenhle klempák mohl hrát...

Reagovat
vicinda07

senilne hovado

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Prosadil se přesně tak, jak to všichni krom BR čekali. Musí jít. West Hame prosím tě. Ještě jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pakáž liverpoolská neváží si tak dobrého hráče

Reagovat
fantomas

Reagovat
blaugrana

Laine

Reagovat
SunFells

Toho Xhaku stejně kvůli dresům představíme až po kit launchi v přípravě, ne? Už vidím jak deníky začnou za týden psát, že z toho sešlo.

Reagovat
jacobT

Je to možné. Alebo to kluby normálne oznámia a akurát tie fotky oficiálne zverejnia až neskôr.

Reagovat
Mastný Chobot

mozni kit launch kvoki Xhakovej frajerke ani nebude

Reagovat
10

koupit v rozmezí tří let Bentekeho a Carrolla za 87 milionů EUR, to chce skillz

Reagovat
13

Aspoň u toho byl pokaždé jiný manažer, Jurgen už nic takového neudělá.

Reagovat
tomasinho

Ono to sice je víc jak 4 a půl let a pokaždé u toho bylo jiné vedení a jiný manažer, ale nevadí no. Hlavně, že sis kopnul.

Reagovat
fenixLFC

mali sme to minut radsej na kupu titulov ako vy

Reagovat
Pinturicchio

Vy byste nezískali ani ten koupený titul, protože jste retardi.

Reagovat
fenixLFC

a ani ku vam by sme si nemohli prist po radu, kedze ste sa nechali chytit

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
afc

BREAKING NEWS:

Arsène Wenger is in Italy for Alvaro Morata talks. He is on Fire.

Reagovat
smazaný uživatel

Gooners, chcem ho vubec? Me zatim nepresvedcil, ze by to byl oproti Giroudovi nejaky vyrazny posun

Reagovat
afc

A ta cena je dost sialena.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ho Real prvni musi odkoupit zpet + na tom jeste vydelat, tak 30 stacit urcite nebude

Reagovat
afc

Ved to,pise sa o 50m libier! Na hrota,co nedava moc golov,je to sialena suma.

Reagovat
SunFells

Chceme Aubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Auba chce Real

Reagovat
patas92

Real chce Lewu

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa nechce Real

Reagovat
SunFells

O takové domněnky se nestarám. Když ale nevyjde Auba, tak já bych si přál, aby se peníze daly na Embola.

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Auba z BVB nepude

Reagovat
smazaný uživatel

Lewu

Reagovat
SunFells

Suáreze.

Reagovat
Magic player

Herne by k vam zapadnul urcite lepe nez Giroud, ale co se tyka promenovani sanci, tak je to taky hrozny palic, tohle moc velky upgrade pro vas neni. To uz bude lepsi, kdyz se vrati k nam a smiri se s roli dvojky za Karimem, postupne by se i mohl snazit prebrat po nem misto v zakladu, jak bude Karim starnout. (jo, vim, v Realu bohuzel utopie)

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik za neho musite vysazet, abyste ho odkoupili zpet?

Reagovat
Magic player

pry 32 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem

Reagovat
SunFells

Pak pro něj i přijede taxíkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože ho už upalují?

Reagovat
smazaný uživatel

^---------------> http://efsearch.owny.cz/

Reagovat
Hachim Mastour

Radšej Icardi.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych jen tak z prdele koupil Milika, kdyby byl do 5mega. tak nějak mě zaujal..

Reagovat
bobis21

Milik do 5 mega nech si zdát

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu. nechal jsem se unést. 21 gólů za Ajax. pravidelný místo v repre..

měli jsme ho mít dřív.. podobnej typ jak Bendtner..

Reagovat
SunFells

A toho Lewu jen když bude do 25 mega, co?

Reagovat
smazaný uživatel

u Lewy bych počkal, až mu bude končit smlouva. tak ve 35ti

Reagovat
smazaný uživatel

Milik je super. Zeriem jeho lavacku

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Rarášek

Icardi, Paco, Michy

Reagovat
10

s kým se chce v Itálii bavit, když na něj má opci Real?

Reagovat
Counter

Však Morata je akorát zastírací manévr pro nějakou jinou eňo ňuňo posilu

Reagovat
smazaný uživatel

El Nino ?

Reagovat
afc

Vsak predsa s Moratom.

Reagovat
icemike

Dovolená, jako v loni

Reagovat
smazaný uživatel

17:12 Szczesny si pochvaluje trénink v AS Řím

"Se Spallettim jsem se během šesti měsíců naučil víc než za 10 let v Arsenalu."

Reagovat
Gunner14
Reagovat
VasAFC

Dobře si ho tipnul

Reagovat
Counter
Reagovat
Gunner14

ještě Cazorlic a buduje se další Invincibles

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Posledni Kovboj

Christian Brekeke

Reagovat
cristiano.K.

Ve WHU dáš o deset golů víc než u nás a budeš tam za hvězdu. Ideální pro všechny tři strany.

Reagovat
SunFells

Neexistuje scénář, ve kterém by to mohlo být ideální pro všechny tři strany.

Reagovat
smazaný uživatel

hej, ze ho kupi WH za tie prachy co Lpool a po 25 goloch ho kupi Real za 100vku

Reagovat
cristiano.K.

to že na něm proděláme, ještě neznamená, že to nebude ideální

Reagovat
SunFells

Na vás vůbec nemyslím. Na něj a WHU, někdo by dobře finančně odsral ...a on by to po roce prostě vzdávat neměl.

Reagovat
cristiano.K.

on to nevzdává, ale zas by měl přemýšlet, když vidí, že i Origi dostává víc šancí,což se nečekalo a nutno říct zaslouženě.

Reagovat
SunFells

Já vím, že to nevzdává a nevzdane. To tomasinho a spol to nechtějí vidět. Přemýšlet by měl ...co může udělat líp.

Reagovat
tomasinho

Tak pokud mu Klopp řekne, hele, seš v útoku čtyřka, tak si těžko řekne, že zabojuje. Nevěřím, že zrovna on je ten typ hráče, co se kousne a zůstane. Přijde mi jako docela plačka.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Neznám jeho povahu, ale pochybuju, že by mu Klopp něco takového říkal a s nějakou čtyřkou by si u vás ani hlavu dělat neměl, ve formě mu kvalitou odskakuje jen Studge (jelikož Firmino není vázán na tu pozici), který konkurentům dává dost prostoru hrát. Všechno se může v mžiku změnit.

Reagovat
Kowe

A co potom typologie? Kloppovi se do běhavýho fotbalu nějak nehodí..

Reagovat
SunFells

To problém docela je Ale nezavrhoval bych, že se ho Klopp využívat naučí, pro nás je Giroud taky dost platný hráč, přitom nám styl hry seděl víc s pálícím Walcottem. Kolikrát tam Giroud došel, nabídl něco jiného a zlomil utkání ...mám dojem, že i Benteke vám takhle párkrát pomohl a celkově těch branek vzhledem k minutám nedal málo a to pálil šance, které u Villans ve zvyku pálit neměl. Kdyby našel fazónu, tak pro Liverpool může mít podobný efekt.

Reagovat
Kowe

Ano, typologicky by to mohl být dobrej hráč na změnu hry, jenomže druhej nejlíp placenej hráč týmů a jedinej ze tří kteří mají přes 100k má být lavičkovým hráčem?

Reagovat
cristiano.K.

copak plat, ale hráč co stál 30mega liber má být lavičkovým hráčem?

Reagovat
SunFells

Ne nutně lavičkovým hráčem, každopádně co už. Benteke je platem i tím, co jste za ním zaplatili, proser. Ale škoda už byla napáchána, kvůli tomu se vám ho taky nepodaří prodat.

Reagovat
Kowe

Tak čím jiným, když se Kloppovi do systému nehodí a ten zrovna nevypadá na to, že by ho upravoval kvůli jednomu hráči. A proč by se ho nemělo podařit prodat? Pokud se ho klub bude vážně chtít zbavit, tak klidně pude s cenou trochu níž, aby se potenciálnímu kupci pokryly náklady za ten enormní plat.

Reagovat
SunFells

To, že by Klopp upřednostnil typově jiného hráče, neznamená, že by lépe hrajícího Bentekeho nevyužíval v základu. S cenou trochu níž ...to asi trochu přitlač, s ohledem na platy v klubech ze středu tabulky by to při čtyřleté smlouvě znamenalo jít i víc než o 10 mega dolů a to ještě kdyby se hodně prohli. A Liverpool ho snad po roce nebude prodávat kolem dvacítky.

Reagovat
Kowe

Já si teda dokážu reálně představit, že se za těch 20 prodá.

Reagovat
SunFells

To by bylo stejně vtipné jak Manchester s Di Máriou.

Reagovat
tomasinho

No spekuluje o WHU a 25 milionech, takže tak.

Pokud se něco závratného nestane Sturridgobvi, Origimu nebo Firminovi, tak se Benteke na hřiště nedostane, ať bude hrát sebelíp, to je prostě fakt. Chce si promluvit s Kloppem, pokud mu ten řekne, že ti jsou před ním, myslím, že sám bude chtít odejít. Je v nejlepším věku, bude chtít hrát.

Reagovat
SunFells

"Sturridgobvi, Origimu nebo Firminovi, tak se Benteke na hřiště nedostane, ať bude hrát sebelíp, to je prostě fakt"

Nevím, co tě vede k dojmu, že tohle je fakt. Sturridgeovi se něco závratného děje neustále a Firmina může být stejně dobře využíván jinde, když se Bentekemu povede.

Reagovat
tomasinho

Tak protože ať už byl kdokoliv z těchhle třech zdravý, dostal přednost před Bentekem on. A to i době, kdy Benteke nehrál až tak mizerně a dal občas nějaký ten gól. Klopp prostě od hrota chce něco jiného. Benteke se na hřiště dostal jen v zápasech před nebo po Evropské lize. I v tom finále EL po góle na 1:2 raději poslal na hřiště Origiho, který měsíc předtím nenahrál ani minutu. Zrovna, když se mohl hodit Benteke. Evidentně mu typově Benteke nesedí. Benteke se může zlepšit, ale když se na to hřiště pořádně nedostane (bez pohárů), tak to ani Kloppovi neukáže.

Firmino jasně, toho bude primárně využívat na AM, ale klidně si dokážu představit, že pár zápasů na hrotu odehraje, zvlášť pokud přijde ten Götze třeba. Minimálně v těžších venkovních zápasech. Měl tam přednost už letos, když byli out Sturridge i Origi. A pochybuju, že by Klopp nějak měnil svůj postoj.

Reagovat
Kowe

to finále EL bylo vypovádající o tom, jak to vidí Klopp

Reagovat
cristiano.K.

je to fakt jasně načrtlé.

Reagovat
SunFells

Furt ale uvádíš příklady, kdy se Benteke nedostal k tomu, co se od něj očekává. Ve fotbale se prostě mění věci hrozně rychle a hráč s formou má přirozeně k základu blíž než hráč bez ní. Ta příležitost přijde, to je jen otázka času ...pak jen Klopp nesmí dělat Wengera a neodepsat dobře hrajícího frajera kvůli Walcottovi. Tak či tak si na to Benteke dle mě počká ...no dle mě ani nebude mít na výběr, pokud nebude chtít srazit plat.

Reagovat
Kowe

A získá vůbec tu formu, vzhledem k tomu, že se nehraje jemu vyhovující systém? Byl rozehranej a stejně předním dostal přednost hráč, kterej neodehral ani minutu v posledních týdnech a kterej se vracel po zranění. To vše v nejdůležitějším zápase sezony.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
I am Mancunian

vyhra+ special one, paradna sobota

Reagovat
smazaný uživatel

Jose welcome

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United will appoint Jose Mourinho as their new manager, BBC Sport understands.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sports

7 min. ·

BREAKING: Sky sources: Jose Mourinho is set to become the next manager of Manchester United.

Reagovat
13

Za dva tři roky budete proklínat tenhle den.

Reagovat
Zaschrona

Neskutecne hnusne k LVG, at uz toho Mourinha vypustil do medii kdokoliv...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

on o tom predsa musel vediet davno.

Ale bola by sranda, keby mu takto zmrazili usmev po tom finale

Reagovat
Counter

Podle všeho to vypustil Mendes. Což nemůže nikoho překvapit

Reagovat
Whitemedia

To je ale překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho’s people (Jorge Mendes) leaking the news of his imminent appointment. Damn. A cold killer.

Reagovat
puji

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho

Fandové MU jsou fakt úkaz, 3 roky bez titulu a už jsou v tak zoufalém stavu, že dokonce jásají z příchodu Mourinha. Ale co, zapadne tam jak prdel jak hrnec. A věřím, že to nadšení vyprchá, nebral bych ho jako nějakou jistou záruku úspěchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha..

Reagovat
tomasinho

Čekal jsem, jak dlouho ti to zabere a moc dlouho jsem čekat nemusel

Reagovat
13

Reagovat
cristiano.K.

jak prdel jak hrnec

Reagovat
Counter

Všem, kterým se v posledních letech MU zželelo, tohle aspoň dodá zápal začít je znova nesnášet :-)

Reagovat
tomasinho

Neboj, tak hluboko jsem neklesl, aby mi jich bylo líto. Zvlášť s tím blbečkem na lavičce. Pro mě se nic nemění, jeden idiot střídá druhého.

Reagovat
cristiano.K.

Až na to, že úspěšný idiot střídá neúspěšného. Půjde z nich automaticky větší strach.

Reagovat
tomasinho

To ano, ale pořád nemyslím, že je to nějaká jistota, že půjdou nějak moc nahoru. Záleží, jak posílí.

Reagovat
cristiano.K.

Mourinho kamkoliv přišel v první sezoně, tak dostal svůj tým do LM. Počítám, že je tam dostane zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by ses měl soustředit na svoje. Mourinho je pajchant, ale prvni sezonu urcite united zvedne oproti Gaalovi, navic ma urcitr kvalitnejsi hracsky material nez Klopp, na kteryho bude taky tlak aby byl v top 4, pritom musi vymenit celou obranu (az na Clynea) a top hraci se noc nepohrnou.

Reagovat
13

Taky pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

To jo, Djourou nebo kdo tu psal, že už ho nebaví jejich prohry dostává tímhle krokem novou motivaci.

Reagovat
Mastný Chobot

gloryhunteri, no, co ine cakat

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
iamek

Uz se vam stahuji prdelky co ? Ja nejaky pohar cekam, ale taky ho pochopitelne nechci. Treba to nakonec nebude takova katastrofa.

Reagovat
avicii

spina k spinam

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vodka

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je fo takt hnus že tahle zkurvená špína přijde

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha, ja sa tak tesim

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

ved aj ja ako ho budete hnat

Reagovat
r.mrazik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele