Mladou Boleslav přebírá Karel Stanner

18.03.2008, 16:27
Aktuality
Vedení Mladé Boleslavi odtajnilo jméno nástupce Zdeňka Ščasného ve funkci hlavního trenéra. Od rezervního týmu se k áčku posouvá Karel Stanner...

"Jsem rád, že změna nastala z popudu Zdeňka Ščasného. Naším hlavním cílem pro zbývajících devět ligových kol jsou lepší výsledky," řekl Stanner po svém nástupu do funkce.

Ščasný na svůj post rezignoval po porážkách od Mostu a Sparty a jako hlavní důvod svého rozhodnutí udal některé vyhrocené situace, při nichž měl pocit křivdy a nechtěl mladoboleslavskému klubu dělat ostudu. Spolu se Ščasným skončili i jeho asistenti Petr Čuhel a Jiří Ryba.

Stanner se s vedením prozatím dohodl na spolupráci do konce sezony a je letos již třetím trenérem Mladé Boleslavi. Vedle něho a Ščasného tým vedl i Luděk Zajíc, jemuž na začátku září srazil vaz špatný vstup do soutěže.

Autor: Tomáš Pavlík / fkmb.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no snad tento trener pomuze ale obavam se toho aby to nedopadlo jako s ludkem zajicem ale zase na druhoui stranu je to zkuseny trener mozna by to mohlo vyjit tento tah

Reagovat
smazaný uživatel

Cekal jsem, ze se bude spekulovat o Mourinhovi..

Reagovat
Kily

ten myslí trochu výš, ale co my víme, třeba v létě vezme Bolku jako vedlejšák k Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

tak alespoň s bolkou snad urve ten titul

Reagovat
Langi

to sou mi džouky

Reagovat
smazaný uživatel

tos myslel blbě

Reagovat
smazaný uživatel

ABSULUTNĚ CHÁPU ROZHODNUTÍ KOUČE ŠČASNÉHO. TO JAKÝ MÁME ROZHODČÍ VE FOTBALE JE BEZ KOMENTÁŘE A KDYŽ SI VZPOMENU NA HOKEJ A DIVADLO NĚKTERÝCH HRÁČU KARLOVÝCH VARU TAK SE MUSÍM SMÁT JE TO OSTUDA ČESKÝHO KOLEKTIVNÍHO SPORTU U NÁS A SAMOŽŘEJMĚ SE TO ODRÁŽI I DO SVĚTA. MUŽEME JENOM ZÁVIDĚT SLOVAKUM ŽE MAJÍ MICHELA TOP ROZHODČÍHO VE SVĚTĚ A V HOKEJI UŽ JSME NA TO DOPLATILY TŘEBA LETOS NA MS V KANADĚ KDY MÁME O 2. ARBITRY MÉNĚ NEŽ MINULEJ ROK TAKŽE OBRÁZEK SI UDĚLĚJTE SAMI

Reagovat
smazaný uživatel

KAŽDOPÁDNĚ BOLESLAV PUJDE HODNĚ DOLU

Reagovat
smazaný uživatel

Mlátička Dufek:

Křivdou myslíte Rajnochovo vyloučení po dvou žlutých kartách?

Ano. Podle mě jde o cílený útok na Boleslav a také na Slavii, která se Spartou bojuje o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

všechno se proti nám spiklo ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele