MLADÍČEK BALE SE UPSAL TOTTENHAMU

25.05.2007, 21:53
Aktuality
Mladíček Gareth Bale opouští Southampton, nemíří však do Manchesteru United, který o něho měl zájem, nýbrž do konkurenčního Tottenhamu. "Kohouti" za něho "Svatým" vysázejí deset milionů liber...

Southampton dostane pět milionů liber rovnou, stejnou částku poté může vyinkasovat v závislosti na hráčově výkonnostním růstu.

"Je to vzrušující jít do tak velkého klubu, jakým je Tottenham. Je to krok vpřed a já chci být součástí budoucnosti klubu," řekl po podpisu čtyřleté smlouvy nyní již bývalý spoluhráč Maria Ličky a Rudolfa Skácela.

Manažer Martin Jol tak ukončil hledání nového levého obránce. Právě na tomto postu měl letos problémy, vinou zranění mu totiž dlouho chyběli a odpovídající výkony nepodávali Benoit Assou-Ekotto a Lee Young-Pyo.

Teprve 17letý Bale v právě končící sezóně oslnil celou Anglii a jeho výkony vzbudily zájem evropských velkoklubů v čele s Manchesterem United a Realem Madrid. Bale je druhým nejmladším hráčem, který v soutěžním zápase kdy oblékl dres Southamptonu a vůbec nejmladším velšským reprezentantem. Za národní tým poprvé nastoupil na podzim ještě jako šestnáctiletý v utkání proti Trinidadu a Tobagu s svůj debut na mezinárodní scéně oslavil gólem.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*

tak uz je to na stopro???

Reagovat
HOST*

je to velky talent Anglie. cetl jsem o nem v ProFootball a tento obrance umi velmi dobre zahravat prime kopy,coz potvrdil v zapase proti Slovensku

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jeho levačka je super, jeden z nejlepších nákupů léta! a to to ještě nezačalo..

Reagovat
HOST*

ma 17 rokov a este nehral v najvyssej sutazi..(je ine ked hra nanho sprava niekto z hull city a ked hra c.ronaldo..ale uvidime)

medzi najlepsie prestupy by som ho urcite nepocital (mozno medzi najpredrazenejsie..ale s tym maju spuds skusenosti )

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ale ta neskutečná perspektiva , vždyť ho můžou za 4 roky prodat nejméně dvojnásobně..

Reagovat
HOST*

to ano..ale za 4 roky moze skoncit v swansea..zadarmo

perspektiva nie je vsetko..najma ked spuds potrebuju laveho obrancu uz teraz..

tym nechcem povedat ze sa mu nepodari prerazit..(dokonca mu to prajem)

ale skor by som sa na ich mieste poobzeral po m.jansenovi(mlady ger left back s medzinarodnymi skusenostami..a gladbach vypadava z ligy=siel by aj za menej nez 10m libier)

Reagovat
HOST*spurs

jo jansen by bol super a ked o nom vravis tak by som sa vobec nedivil ak by ho kupili tiez :-) kedze nasa lava strana je dost chaba a jansen aj bale dokazu bez problemov hrat aj v zalohe...tak este mido von, bent dnu, defoe ac je mi to velmi luto tak asi tiez von, stopera hadam uz mame z francuzska (neviem presne ako sa vola)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele