Mladé hvězdy prodávat nebudeme, varuje Aulas

21.11.2007, 11:36
Aktuality
V dresu francouzského šampiona z Lyonu v letošní sezoně řádí dva mladí útočníci. Hodně hlasitě o sobě dávají vědět Karim Benzema a Hatem Ben Arfa, o které již projevily zájem nejvěhlasnější evropské kluby. Prezident Jean-Michel Aulas však o jejich odchodu nechce ani slyšet a hráče pustí pouze v případě triumfu v Lize mistrů...

"O jejich odchodu nemá smysl se bavit. Benzema a Ben Arfa zůstanou v Lyonu, dokud nevyhrajeme Ligu mistrů," vzkázal Aulas movitým nápadníkům.

Lyon během posledních let prodal již řadu hvězd. Ze Stade Gerland odešli Michael Essien, Mahamadou Diarra, Florent Malouda a Eric Abidal a dá se předpokládat, že ani Ben Afra s Benzemou nebudou až do konce kariéry věrní OL. O oba hráče má údajně zájem manažer Arsenalu Arsene Wenger, Benzemu navíc sleduje například Real Madrid.

Lyonu se nepovedl začátek letošního ročníku Ligy mistrů a v úvodních dvou zápasech podlehl Barceloně a Glasgow Rangers. Poté se francouzský mistr zvedl, dvakrát porazil Stuttgart a je zpět ve hře o postup. "Můžeme se zlepšit a proč bychom již zítra nemohli být rovni evropským velkoklubům jako Manchester United, Bayern Mnichov nebo Real Madrid?" ptá se Aulas.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
sansiro

Podle nějnovějších informací nabíde AC Milán v lednu za Benzemu 17 mil liber. Chtějí ho do útoku k Ronaldovi.

Reagovat
smazaný uživatel

To je málo.

Reagovat
sansiro

Já myslím, že spíše moc.

Reagovat
Kily

taky si spíš myslim, že Benzema bude ještě dražší. Je mu teprve 19, pravidelně dává góly a nezapomeň na to, že Aulas prodává hráče pořádně draho. Jediný, co hraje proti Benzemovi, jsou častá zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo v útoku a za Benzemu je to málo

Reagovat
M11

co je na tom smesneho ??

Reagovat
smazaný uživatel

tady podle snomuly hraje ronaldo na stoperu víš?

Reagovat
smazaný uživatel

jsem tím myslel že takový špek jako ronaldo v útoku to je trestné

Reagovat
sansiro

Četli jsi te o nové smlouvě pro Zlatana?

Kaka´ určitě podepíše smlouvu, kde by měl brát 9 mil eur ročně a asi by se stal nejvíc vydělávajícím fotbalistou. No a Zlatana údajně čeká to samé - měl by ale podepsat smlouvu na 8 mil LIBER ročně...

Reagovat
smazaný uživatel

dle mě ani tahle smlouva neudrží Kakáho u vás a do Madridu tak jako tak zdrhne. Caldebil je hlava tvrdohlavá vymetená a koupí ho, uvidíš

Ale proč dává Inter tolik peněz Zlatanovi ... To teda fakt moc nechápu

Reagovat
sansiro

Myslím, že si tím Kaka´ určitě prodlouží pobyt u nás. Do Madrid by tak mohl třeba za 3 roky. Toho Zlatana taky nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan má do dvou let Zlatý míč A už teď je podle mě nejlepším útočníkem planety...

Reagovat
sansiro

Zlatan je záruka na titul... (bohužel)

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to ten Lyon jenom dělá, že dokáže vychovat a pak i prodat takovýhle hráče ...? Neskutečný.

A Aulas je taky dobrej. Podle mě je to jestli ne nejlepší, tak určitě jeden ze třech nejlepších obchodníků ve fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Si piš. A LM do tří let vyhrajeme!

Reagovat
smazaný uživatel

presne z Lyonu udelal z divizniho týmu tym svetovy třídy,a skvele prosperujici firmu:)

Reagovat
smazaný uživatel

problém je v tom že hajeme francouskou ligu. a proto hráči odcházejí. hrát v angliji to by bolo peklo 5 mužstev na titul. záloha malouha esien diarra a juninho hmmmmm to by bylo konkurence schopné kdekoli v útoku ti 2 mladí a obrana s abidalem taky sen. no což nedá se svítit tak po 7 vyhrajeme francii musím ale říct že nejlepší formu jsme měli 2 roky spátky a ted musíme opět čekat nějaký ten čas až to bude zase super klapat. potenciál je ale obrovský. LYONNAIS a GUNNERS GO!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele