Mitrović nakonec dostal svolení a dočkal se přestupu do Al Hilalu

20.08.2023, 09:32
Aktuality
Aleksandar Mitrovič (© AFP)

Fulham včera po obědě hostil Brentford a na cestě do Saúdské Arábie tou dobou pomalu byl Aleksandar Mitrović. Srbský útočník měl již několik týdnů zaječí úmysly a nakonec se dočkal přestupu do Saúdské Arábie, jeho novým zaměstnavatelem je Al Hilal.

28letý kanonýr se na podmínkách angažmá v Al Hilalu dohodl již v červenci a následně netrpělivě čekal, jak dopadnou jednání mezi kluby. Během této doby se neprezentoval ideálním přístupem a na čas byl vyřazen z prvního týmu. Fulham minulý měsíc odmítl nabídku 25 milionů liber, Al Hilal se nedávno k jednáním vrátil a zástupci obou celků se nyní dohodli na odstupném, jehož výše by mohla vyšplhat až na padesát milionů liber.

"Klub může potvrdit, že Aleksandar Mitrović přestupuje za rekordní sumu do saúdskoarabského Al Hilalu. Neochotně jsme akceptovali vylepšenou nabídku, fotbalista nám neustále dával najevo, že by rád odešel jinam," sdělilo vedení Fulhamu.

Mitrović do Fulhamu přišel v lednu 2018 z Newcastlu původně na hostování, které následně bylo změněno v trvalý přestup. Celkem za Cottagers odehrál 206 zápasů a nastřílel 111 branek.

Al Hilal pokračuje v mohutném zbrojení a Mitrović se může těšit na spolupráci s Neymarem, Malcomem nebo Sergejem Milinkovićem-Savićem. Dalšími letošními přírůstky do kabiny jsou Rubén Neves a Kalidou Koulibaly.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (118)

Přidat komentář
Swarley

Tak tady to urcite neni prekvapeni

Reagovat
Seydou Doumbia

Jako za tu sumu krásny prodej za polovinu přestupové sumy jsou schopní přivést náhradu

Reagovat
Bayern +

Ja si myslím, že by to mali minúť celé. Tá vlaňajšia eufória je, zdá sa, preč a káder bez Mitra mi príde dosť slabý už. Ešte sa im zraní/odíde Palhinha tak budú regulérne na zostup.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak na sestup tam je polovina ligy, ta první půlka je aktuálně odskočená od zbytku ligy mi tak příjde (mc,mu,arsik,live,chelsea,spurs,brighton,brendford,av,nufc) vs zbytek ligy...tam je na sestup celá druhá polovina mi příjde

Reagovat
Bayern +

Jo, to súhlasím. Len som chcel tým povedať, že vlaňajšie výsledky s týmto kádrom mínus Mitro a nedajbože Palhinha už nemajú šancu zopakovať a minimálne na papieri vyzerajú omnoho slabšie než WHU napríklad.

Btw. hrávaš ešte občas Fifu? Ja som zvedavý na tú novú 24, z tých posledných mám nervy, posledné čo ma bavili boli 18, 19 a s privretím oka 20.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jo to máš pravdu Fulham by hodně rychle mohl spadnout nízko. Hraju, letošní fifa mě bavila, potom asi 2-3 týdny zpátky přišla aktualizace a totálně se hra dojebala, myslím v offline. Ted tam je prej nová aktualizace a je to opravené, jinak hraju jen offline LM, EL, MS turnaje každý s každým jako v reaitě. LM s 32 týmy formou přátelaku, za každého 3 zápasy doma a takhle celý turnaj jestli mi rozumíš. Na tu EA 24 jsem zvědavý, snad to nebude odpad.

Reagovat
Bayern +

Jo, ja hrávam už menej, ale keď už, tak tiež jedine offline, inak je to sračka. Mňa celkom baví aj kariéra, len keby sa dali vypnúť tie vyjebané prestupy. Mohli by tú funkciu vypnutia do kariéry v 24 zakomponovať. Kvôli tomu už vlastne hrávam iba Champ, alebo 2. BL, kde je to aspoň trochu reálne a nerozjebe sa ti po prvom prestupáku polka ligy. Inak oplatí sa vymeniť 23 za 22, alebo je 23 ešte viac arkádová sračka než 22?

Reagovat
Bayern +

*22 za 23 myslím

Reagovat
FC Porto FC

První rok jdou vypnout přestupy přece

Reagovat
Bayern +

To je hovno. Chýba tam možnosť vypnúť ich na celú kariéru.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Bayern +

?

Reagovat
Kucka

Beru, že FIFA AI je při přestupech hloupá, ale kdyby ti místo toho začali hrát náhodní regeni po dvou letech, tak to by mě teda moc nebavilo.

Reagovat
Bayern +

Náhodní čo? Fakt nechápem

Reagovat
Kucka

No když by byly úplně zakázané přestupy a hráči by ti končili své kariéry, jaké je řešení?

Reagovat
Bayern +

Funkcia by bola vypínateľná a pri vstupe do kariéry sa rozhodneš, buď pôjdeš súčasnou formou s prestupami alebo bez, kedy aj tak viac ako dve sezóny v offline nedas, pretože v realite príde další prestupak a aj tak si súpisky aktualizujes/upravis manuálne. Pre hráčov ako ja, ktorí to hraju rekreačne (2 sezóny vo fife = pol sezóny v realite) by to bolo úplne ideálne.

Reagovat
AlevsakNevadi

skôr keby vedeli nejako upraviť ten algoritmus na AI prestupy, lebo KDB ako 32 rocny do zenitu je moc.

Reagovat
Eichel

pozri si na YT nastavenia a dokážeš si z Fify urobiť skoro realistickú hru a nie arkádovú sračku, čo zo svojej podstaty je... ja som si našiel nejakého týpka na youtube, ktorý ukazoval ako si prispôsobiť nastavenia, čo najrealistickejšie a je to super, len teda ja mám problém teraz strielať góly a hrávam conteball 5-2-3 nech to je nejak stabilné.. a postupom ćasu si tie nastavenia nejak doupravíš ako ti to sedí.. ja teraz, keby tam nie sú vkuse úplne random prestupy, tak som s tou hrou spoko

Reagovat
Bayern +

Skúsim to teda aj ja nejako nastaviť. To myslis hlavne tých asistentov pri streľbe, prihrávke atd?

Reagovat
Eichel

Hej. Ono tá hra je v základe extrémne rýchla, takźe ak z toho nechceš mať takú arkádu, musíš v nastaveniach nastaviť nižšiu rýchlosť hráčov, väčšiu chybovosť pri spracovaní a vedení lopty, alebo lepšie držanie obrannej línie.. stále to nebude simulátor, ale už sa ti nestane, źe by si tam mal nejaké prestrelky a bolo by to nahoru-dolu celý zápas.

skús napr toto: https://www.youtube.com/watch?v=XDXop3bLoq0&ab_channel=TheTrueBrits

ale hovorím, najlepšie je si to postupne doupravovať, podľa seba.. najskôr by som to dal podľa neho a pak si to upravil podľa toho ako sa ti bude dariť.. napr ja som mal v zápasoch strašne málo gólov tak som zhoršil obranu a o pár bodov zlepšil rýchlosť a tak

Reagovat
Bayern +

Diky moc.

Reagovat
Eichel

a teda ja mám 23 a s tými nastaveniami, ćo mám.. tak mám bežne zápasy 2:1 a podobne.. žiadne prestrelky.. ono keby som po troch sezónach nemusel pozerať na United s Pedrim, De Jongom, Imobillem a van Djikom tak by sa to hralo super.. takto ma to vždy baví tie dve tri sezóny a idem odznova v kariére..

Reagovat
Bayern +

Ja to dávam po jednej, maximálne po dvoch niekde v druhej lige. Presne kvôli tomuto.

Reagovat
dantetomas

Nemenit. Ja teda hravam len online (velmi malo) a hlavne s kamosom na manualek, ale v 23 obrana absolutne neexistuje. V online vysledky 6:5 uplne bezne. Umela inteligencia ako z 90 rokov, obrancovia sa spravaju ako po hubickovej hostine v Amsterdame. Absolutna sracka

Reagovat
Bayern +

Diky moc, presne tuto info som potreboval.

Reagovat
Manik...

V 23 je obrana totální tragédie.

Reagovat
Seydou Doumbia

Hele 23 byla v pohodě dokud nepřišli všechny ty aktualizace a nedojebali to ono si nastavení nějak upravit můžeš, ale nakonec ti stejně některé věci budou dělat random a ty budeš mít jen nervy

Reagovat
adoxx

Aston Villa?

Reagovat
Seydou Doumbia

co se ti nezdá?

Reagovat
Eichel

Tak stále tam je Vinicius a Jimenez, nie? Podľa mňa nebudú privádzať tretieho útočníka.

Reagovat
Seydou Doumbia

To nejsou zrovna top jména na hrot na úkor Mitra by to chtělo za mě posílit

Reagovat
Eichel

Kvalita tam nie je ale Vinicius je solídny backup a Jimenez je typologicky presne hráč do toho, čo hrajú a neočakávam, že niekto príde, keď privádzali už jeho. Akože jasné, bude to downgrade ale myslím si, že už nepríde nik a budú to flikovať takto.

Reagovat
Seydou Doumbia

A zrovna expreska že chtějí Guiraissyho

Reagovat
Doomblade

Po tom, co se na trhu od minulého léta rozjelo (hlavně vinou Chelsea) o tom dost pochybuji.

Reagovat
Csaplárova past

To bych chtel videt ktery hrac s cenovkou 25mio jim bude davat kazdy druhy zapas gol.

Reagovat
Seydou Doumbia

En Nesyri by mohl cena by odpovídala

Reagovat
Error

50?

Reagovat
jk

“Neochotně jsme akceptovali vylepšenou nabídku, fotbalista nám neustále dával najevo, že by rád odešel jinam,"

Pekně

Reagovat
Remt

Reagovat
Kucka

Reagovat
mesyas

Za 50m? Dobrej vtip

Reagovat
M0rb1D4S

Jak vidím, za jaké sumy tam dneska přestupuje kde kdo, tak jsme z těch prodejů Koulibalyho a Mendyho mohli vytřískat ještě mnohem víc

Reagovat
Bandita_Harry

Mitro nieje vyhorety deadwood

Reagovat
Swarley

Ale je to aktivni dement, to taky neni uplne vyhra

Reagovat
Jordi Alba

U Dembélého to PSG taky nevadilo.

Reagovat
Bandita_Harry

V Arábii to ze je dement, myslím vôbec nevadí, masina na góly to je a za to sa platí najviac

Reagovat
shitcool

Reagovat
Kucka

Reagovat
stiflerovamama

Ďalšia zlatokopka

Reagovat
Bandita_Harry

Myslím ze Fulhamu nič nedlzi a ešte dostanú krásne prachy, škoda, mal naviac

Reagovat
Bandita_Harry

Toto mohla byť teda lepšia kariéra, snáď si ešte nejake Taliansko da

Reagovat
Elliasson

Útok Malcom - Mitro - Neymar - tohle musí vyhrát asijskou Ligu Mistrů i saúdskou ligu.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Nezapomínej na útok Mahrez - Firmino - ASM.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Elliasson

Al Ahli nehraje asijskou Ligu Mistrů a někde jsem četl a jejich domácí hráči jsou pod ligovým průměrem. Ale to druhé nemůžu potvrdit.

Reagovat
fabec1222

A příští rok i klasickou LM

Reagovat
Man__United

No to snad ne, to nemůže nikdy projít

Reagovat
Aldeano

Když bylo EURO v Baku? Ázerbájdžán a Izrael ukazuje, že je to jen politika, ne geografie...

Reagovat
mistr129

Ázerbajdžán je podle poloviny výkladů alespoň částí v Evropě, u Izraele je to z důvodu bezpečnosti především. U Saúdské Arábie ani jeden z těchto důvodů není.

Reagovat
Dortmunder

Reagovat
Uwe háže buly

Saúdové mají prachy a úředníci z UEFA a FIFA jsou hladoví.

Reagovat
king23

Co to je za blbost s tím Azerbajdzanem vždyť i Gruzie je víc na západ než Azerbajdzan. To bych musel být hodně ozralej, abych dával Azerbajdzan do Evropy. Teorie jsou různé, včetně toho, že nejvyšší hora Evropy je Elbrus nebo, že ČR je s.r.o., ale realita je něco jiného.

Reagovat
mistr129
Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív si zjisti fakta, než začneš mudrovat... Realita je taková, že podle některých definic patří Ázerbájdžán do Evropy. To stejné platí i o Elbrusu.

Reagovat
king23

Jaká fakta, ty vole

Stejně tak podle některých definic je ČR s.r.o.

To, že to někdo tvrdí nejsou žádná fakta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na kterém světadílu podle tebe leží Ázerbájdžán a proč? Shodneme se alespoň na tom, že se dá svět rozdělit na světadíly, že ano? To jsou prostě obecně uznávané teorie a výklady, o hranici mezi Evropou a Asií sice není shoda, ale jsou určitě jasně definované možnosti (zeměpisná délka ani šířka nehraje žádnou roli, viz tvůj argument s Gruzií). Na kterém světadílu leží Ázerbájdžán a proč?

Reagovat
king23

Moc nerozumím na co narážíš. Ano, svět se rozděluje na světadíly. A ano, zeměpisná délka ani šířka při tom obecně nehraje žádnou roli ovšem lze zjednodušeně říct, že Evropa leží na západ od Asie. I proto jsem zmiňoval tu Gruzii, ale hlavně - pokud vím neexistuje žádné teorie, podle které by byl Azerbajdžán částí v Evropě, ale Gruzie ne.

A proč leží Azerbajdžán v Asii? Že by proto, že je to v ČR a obecně v oblasti, kde žijeme (EU + USA) přijímaná realita? Nebo ty ses snad učil ve škole, že Azerbajdžán je v Evropě a nejvyšší hora Evropy je Elbrus? Nebo najdeš něco takového v Atlase, určený pro trh EU?

Plus si uvědom, že celá diskuze se točí okolo toho, že proč by nemohla Saudi být součástí UEFA, tak jako Azerbajdžán (či Gruzie). UEFA byla založena ve Švývcarsku - tedy opět v zemi, kde je oficiálně přijímané, že Gruzie a Azerbajdžán jsou součástí Asie. Tedy důvod proč jsou tyto země součástí UEFA nejsou geografické, ale protože 1. ty země to tak chtěly a 2. UEFA si vyhodnotila že se jim to vyplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dva body jsou ale podmíněné tím, že podle určitých definic je lze zařadit do Evropy. Zařazení Brazílie nebo právě Saúdské Arábie by se jim taky vyplatilo a ty země by to tak třeba i chtěly, ale neprošlo by to, protože nejsou v Evropě.

Co se týče těch hranicí, tak přístup Evropy a USA se celkem znatelně liší, konec konců ani v Evropě není jednotný přístup, to že to tak najdeš ve školním atlase, ok no. Mimochodem ve škole se snad učí právě to, že hranice je sporná a existuje několik obecně přijímaných definic, ne? Když se potkáš s Američanem a budeš mu tvrdit, že Kavkaz je asijské pohoří a on ti bude tvrdit, že je to evropské pohoří, tak budete mít snad pravdu oba, ne?

Pointa je ale ta, že Ázerbájdžán, Gruzie a Arménie se dají zařadit jak výlučně do Evropy, tak výlučně do Asie. Pokud se řídíš jenom tou teorií, která je obecně přijímaná u nás, tak tvůj pohled beru. Ano, souhlasím s tím, že Ázerbájdžán leží v Asii, současně souhlasím s tím, že Ázerbájdžán leží v Evropě.

Reagovat
king23

Ano, je možné, že oficiální stanovisko k tomu, že Azerbajdžán či Gruzie jsou součástí UEFA je to, že podle některých teorií jsou součástí Evropy. Ale je naprosto zřejmé, že je to jenom záminka, jelikož asiciace, které jsou UEFA součástí jsou ze zemí, které pokládají obě tyto země za Asii. Stejně tak se našla záminka pro Izrael, stejně tak se může najít záminka pro Saudi. Ty záminky ani nemusí dávat žádný smysl, pokud si to UEFA schválí, tak to tak bude.

Zcela upřímně, ve škole jsme se neučili, že je hranice sporná. Ale je možné, že to v některé škole říkají. Co je "pravda" je relativní. Dovedu pochopit, že když se budu bavit s někým - co já vím - z Indie a ten bude tvrdit, že Azerbajdžán je Evropskou zemí, tak má prostě jiný pohled na svět, jelikož u nich je to přijámaná realita. Ale v diskuzi s Čechem mi to přijde přinejmenším zvláštní a bude to zavánět- zprominutím magorem, co věří konspiračním teoriím a musím být z principu proto všemu oficiálnímu. Se stejnou logikou bychom mohli vést diskuzi, že Izrael či Arménie vlastně vůbec nejsou státem, jelikož některé země jejich suverenitu neznávají (= podle některých teorií).

Reagovat
smazaný uživatel

Pleteš jabka s hruškama... K uznávání suverenity států existuje snad oficiální stanovisko té země, ne? Existuje něco takového ohledně hranic Evropy a Asie? V Evropě ani v České republice neexistuje žádná oficiální teorie. Každý stát, každý geografický svaz, každý geograf, každý člověk si může vybrat ze světově obecně přijímaných definic.

Nejde o to, jaký má kdo pohled na svět, ale jak jsou "nakreslené" čáry na mapě, těch čar a možností je na Kavkaze několik. To nejsou žádné konspirační teorie proboha, prostě rozkol mezi různými geografickými školami, který se pravděpodobně nikdy nevyřeší.

Reagovat
king23

Nepletu jabka s hruškama. Nevím co si pod "oficiálním stanoviskem země" představuješ. Nezávislost země schvaluje vláda. Materiál, který se bude učit ve školách zase shvaluje ministerstvo školství. Takže v obou případech ofciální teorie existuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale materiál, který se učí ve školách, nevyjadřuje žádnou oficiální teorii, protože žádná ani neexistuje. Je několik možností, ze kterých si člověk může vybrat. V ČR se nejčastěji pracuje s verzí, kde hranici v oblasti jižního Ruska tvoří Kumomanyčská propadlina, to ale neznamená, že to je oficiální definice, kterou nějakým způsobem schválila vláda, parlament nebo nevím kdo. Takže pokud to myslíš tak, že v ČR se nejčastěji (NEJČASTĚJI, ne vždy) pracuje s touto definicí, tak v pořádku.

Ale už mi přijde že je ta debata trochu zacyklená, už ani pořádně nevím, o čem je...

Reagovat
king23

Materiál, která se vyučuje ve školách je někým (ministerstvo školství) schválen, takže to je teorie, která je u nás obecně uznávána. Pokud s tímto nesouhlasíš, tak teda nevím, kde bereš přesvědčení o tom, že "je několik možností, ze kterých si může člověk vybrat". Kdo ty možnosti teda určil, oficiálně schválil? Jestli nikdo, tak to můžu klidně tvrdit, že mám svou teorii, dle které do Evropy patří Mongolsko a podle tebe budeme mít pravdu oba... nebo záleží na tom kolik má daná teorie přívrženců? Můj názor je málo, když nás bude 100, už je to OK?

Ano, debata nikam moc nevede, měli bychom toho nechat

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Benfica

Pustat do UEFA niekoho z inde bude strasna chyba.. spravia z toho potom sranda turnaj ako je Copa America, kde si volaju kde koho, pripadne spajaju so severom..

Od toho, aby sa kluby z inych komferencii hrali sutaze s uefa by mali byt vyhradne ms...

Reagovat
Aldeano

Ázerbájdžán a Izrael?

Reagovat
Benfica

Oni su v UEFA

Reagovat
Benfica

Ked chce saudi kluby v LM UEFA nech sa presunu z AFC uplne

Reagovat
O.Giroud

kto vie kolko toho odohrá Neymar, ale tak Al Hilal bol dobry aj bez nich, takže tam je asi vždy sklamanie ak sa nevyhrá LM a Liga

Reagovat
Noustress

FFC by to mal rozumne preinvestovať, inak to bude ťažká sezóna. Ale zrovna Baily neznie moc rozumne

Reagovat
oli9

Labilní Srb který si prostě umanul že půjde pro balík. Ať táhne škoda jej určitě nebude. A ta cena za něj je víc než slušná

Reagovat
Bandita_Harry

Škoda pre fanúšika LFC asi ťažko no

Reagovat
vodka

hlavně ty jeho kecy, jak je fulhamu a silvovi vdecny jsou ted hrozne vtipne

Reagovat
Pride

Několik let táhnul Fulham i sám. On tomu klubu nedluží nic, nebýt jeho tak ani nikdy nepostoupí do PL.

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
j_mrazik

Vděčný být může, ale teď si jde prostě pro cash.

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
noustres

Proč nekupují celé kluby?

Reagovat
Ešte

Lebo si chcú spraviť business na svojom vlastnom piesočku a prilákať turistov do emirátov

Reagovat
noustres

Zle jsem se vyjádřil. Měl jsem na mysli základní jedenáctku. Zůstal by akorát stadion nebo trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se to naučte rozlišovat proboha...

Reagovat
AlevsakNevadi

emiráty su trošku inde...

Reagovat
Neutron

Vies o tom, ze SAE, Katar a Saudska Arabia su rozdielne staty, ano?

Reagovat
fenixLFC

Tvl to je ine vyjednavanie:

"dame vam 25 mega"

"Nie"

"Dobre...co tak 50?"

Reagovat
Remt

Teď jsi právě popsal jednání s Chelsea no ne?

Reagovat
Mastný Chobot

To by bolo:

"Chceme 50 mega"

"Čo tak 55 + bonusy?"

Reagovat
Remt

Ne, to by bylo: Chceme 50, Ok tady je máte, Ne chceme 60, Ok, tady je máte, .... Chceme 110, Ok, tady máte 115

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Man__United

Anglii prostě není souzené vyhrát MS

Reagovat
Kinky7

Ne

Reagovat
noustres

Proč?

Reagovat
Kinky7

zeny

Reagovat
smetos

Fakt nekdo po tech prestupech by se sebral a rekl si, ze se zajede podivat do pouste na zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by to někdo dělal? O to jim ani nejde...

Reagovat
VersaceChain

A proč ne? V Dubaji dneska byl už skoro každý druhý cech, já např. Jel do Abu Dhabi jen kvůli F1. Navíc zrovna Saúdská Arábie je krásná země s pěknými zelenými částmi, když máš peníze, žádnou poušť ani nemusíš vidět (pokud nechceš na buginy)

Reagovat
noustres

Popiš prosím víc ty "zelené části"

Reagovat
Csaplárova past

206 zapasu a 111 golu. Jako ty vole ... toho nenahradi ani za tech 50mio.

Reagovat
ladyboy arsenal

ale zase mít v kádru typka co za klub už hrát nechce a má to v piči taky nechceš

Reagovat
Csaplárova past

Chápu Fulham, že 25mio pro ně bylo málo a nakonec asi všechny strany věděli, že přijde větší nabídka. Každopádně impotentní Jimenéz Fulham nespasí a jsem zvědavý, jak těch 50mio investují

Reagovat
O.Giroud

Tak zas veľkú časť má v Champe nie? Videli sme aké štatistiky tak mal Vydra, Gayle, Armstrong a pod.

Reagovat
VersaceChain

v PL ma dvakrat nizsi gol na zapas nez v Champu

Reagovat
Kucka

Reagovat
Csaplárova past

Jo, ale to nijak nesnižuje jeho přínos. Dostal je mezi elitu a udržel je mezi elitou. Pořád jsou to góly, které ten tým potřeboval.

Reagovat
O.Giroud

Veď ja jeho prínos neznižujem len by som z neho nerobil nič nenahraditeľné. A nebudeme počítať teda tú sezónu kde Fulham vypadol a on dal 3 góly? Ak už teda chceme všetky úspechy Fulhamu hádzať len jemu.

Reagovat
Csaplárova past

Nenahraditelný .... já jsem přesvědčen o tom, že neseženou útočníka, který dá 10+ gólů v lize. Respektive 15.

Reagovat
O.Giroud

Tak on to dal raz, možno by to nedal už ani on tento rok.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele