Mistrem Argentiny je po pěti letech Racing

01.04.2019, 10:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zajímavé. Vůbec netuším kdo hraje třeba ze známých lidí v argentinské lize?

je tam furt Tevéz? .. to tam moc platnej není když to Boce nevystřílel.

Reagovat
smazaný uživatel

podle TF dal jenom 5 gólů, nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým je dost natřískaný a hlavně celou sezonu ovlivnila dost Copa. K tomu po finále odešli tři hráči ze základu (Barrios, Magallon a Olaza). Celý tým čeká velká obměna, očekává se, že odejde Pavon s Nandezem (i když snad podepsal novou smlouvu), Gago končí taky, Goltz je už dost starý.

Bude to chtít omladit, ale už se dává prostor odchovancům, takže to nemusí být špatné. Bohužel, nevidím tam tak velký talent jako byl třeba ještě minulý rok Lautaro v Racingu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tam je Benedetto

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo, ale ta sestava pod ním už tak super není Po te Copě bylo jasné, že se do toho musí říznout a přivedl se Zarate....Je tam dost problém ve vedení, ale zase bylo podle mě úplně legitimní, že odvolali Schelotta, protože s tím týmem nevyhrát Copu je na roztrhání trenérské licence.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
amante

Tak Tevézovi je 35 let, co čekáš, že tam bude předvádět? 20 golu za sezonu? To už nikdy nebude, už ma svoje odehrany, funguje tam spíš jako ten matador a zkušenej borec do kabiny....mám ho rád, je to můj oblíbenec, ale už je prostě za zenitem...

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nechápu systémy v Jižní Americe (plus asi střední, kde to má minimálně Mexiko).

Reagovat
mayday

V Brazílii se hraje celostátní liga teď nějak od března do listopadu a přes zimu se hrají oblastní ligy ještě. To znamená liga státu Rio de Janeiro, Sao Paulo, zkrátka všechny územní jednotky. V ostatních státech to bude asi podobný

Reagovat
smazaný uživatel

statne ligy teraz akurat koncia. ostatne ligy hraju kadejake apertury a clausury, ktore su pvoazovane za akesi samostatne ligy, vitazi ktorych hraju copa lbertadores, tie nizsie umiestnene napr. copa sudamericana. pripadne su tam rozne baraze. argentina pred asi tromi rokmi zmenila system, urobili ligu s 30 mancaftami a postupne z nej budu vypadavat druzstva. niekedy to mali urobene tak, ze sa rata trojrocny priemer uspesnosti a tie, ktore boli najmenej uspesne z ligy vypadli. vraj s cielom aby nevypadli silne kluby ked im nevyjde sezona. do roku 2020 chcu mat v lige opat 20 mancftov.

co sa brazilie tyka, tak co stat, to iny system. napriklad statna liga v state sao paulo ma 16 druzstiev rozdelenych do styroch skupin po 4, pricom kazdy tim hra 12 zapasov s druzstvami v ostatnych skupinach a s tymi z vlastne skupiny nehraje.po 12 zapasoch hra prvy a druhy z vlastnej skupiny play off a postupi teda do semifina 4 timy a nasledne finale. toho roku je to klasika, postupili vsetky styri najsilnejsie - corinthians, sao paulo, palmeiras a santos. v state rio de janeiro (carioca) ziskal titul capanaga vasdo da gama, titu taca rio zasa flamengo. aj v rio grande do sul (gaucho, ako tiez silna statna liga) to vyzera na klasiku internacional - gremio, v minas gerais (mineiro) na tradicne derby atletico mineiro - cruzeiro. ostatne ligy su poslabsie, divacky nijak zaujimave a kluby nezname. ako zaujimavu sutaz mozno spomenut "copa de nordeste", t.j. sutaz klubov zo severovychodu brazilie, medzi ktorymi je silna lokalna rivalita a prave tento tyzden v nej zacina play off.

Reagovat
mayday

S tím trirocnim průměrem jsem to někde četl už, ale argentinskou nesleduju skoro. Brazilskou sleduju, z těch oblastních Paulistu a Cariocu. Jinak jen zkouknu sem tam výsledky Chile, Kolumbie, docela se tam dobře sází na remízy

Reagovat
smazaný uživatel

odproucam davat overy v 1. a 2. estonskej lige))))

Reagovat
mayday

Dík za tip, zkouknu to

Reagovat
smazaný uživatel

v 1.estonskej je silna trojka levadia, flora a kalju, slabi tam v tejto sezone budu maardu, tulevik, kuressaare a kalev tallinn. tam to zvyknut slusne golove hody, aj ked silni hraju von. bezne over 4,5.

2.estonska bude toho roku vyrovnanejsia, B tímy levadie, flory, kalju a kalevu postupit nemozu, aj ked tieto rezervne timy si castokrat silnejsie ako niektore timy z 1.ligy a tak davaju slusne pridely. ja osobne vidim na prve miesto levadia II aj ked za nimi budu slusne slapat tallinna tj legion, ti idu kazdy rok o ligu vyssie. tohorocny novacik ale s ambiciami postupit.

Reagovat
mayday

Dobrej souhrn Estonska je jedna z mála, kde to teda absolutně nesleduju, takže nemám o ničem přehled kromě Levadie. Ale ty overy budu sledovat, uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

ak sa da, tak skus tipovat aj 1. lotyssku ale uplny mordor je 2.lotysska liga))) tam po minulorocnej sezone uplne zmenili sturkturu, kopa druzstiev vypadla, tak to mozno nebude az tak bizarne.

Reagovat
smazaný uživatel

V Argentině ale teď pozměnily systém. Je krátká sezońa a teď se bude hrát nějaká "Copa Cup" nebo co to je že vlastně týmy z první šestky jsou přímo nalosovány do 16ti nejlepších a zbytek začíná kolo předtím. Vítěz jde přímo do Copa Libertadores a runner up do Copa Sudaamericana...ale je to divné, účel jsem nepochopil kromě toho že FA se snad chtěla "omluvit" za to stupidní rozšíření ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

V Argentině se např. sestupuje podle pruměru bodú za poslední 3 sezony.

Reagovat
ttopi

Přitom Racing měl hrát v posledním kole právě s Defensou, takže to mohl být zápas o titul

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto nezajímavý klub

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Štrasburku.

Reagovat
Kepy_FCB

Santanderu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele