Místo odchodu prodloužení smlouvy, Caicedo se zavázal Brightonu

03.03.2023, 20:28
Aktuality
Moisés Caicedo (© AFP)

Brighton si pojistil Moisése Caiceda, jenž byl v lednu opakovaně spojován s odchodem. Jednadvacetiletý záložník prodloužil smlouvu do roku 2027 s opcí na další sezonu...

Caicedo prožívá v Brightonu skvělou sezonu, což neuniklo pozornosti věhlasnějších klubů, v lednu na něho podaly nabídky Chelsea a Arsenal, nakonec ale k transferu nedošlo.

Brighton se nyní s ekvádorským záložníkem překvapivě dohodl na prodloužení kontraktu do roku 2027, součástí dohody je výrazné navýšení platu a opce na další ročník.

"Je to fantastická zpráva pro klub, naše fanoušky, pro mě a hlavně pro Moisése. Na hřišti nás to ještě více posílí na cestě k našim cílům," řekl manažer Roberto De Zerbi.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
Gunner14

Reagovat
Gunner14

Ale pro Brighton

Reagovat
VTID94

Pre Brighton 121 mega do kasy v lete

Reagovat
Manik...

Reagovat
ashburtongrove

To uz ho v lete asi nikdo nekoupi ne? Pokud ho Brighton nestrelil ted za 70 mio tak pochybuju ze s novou, dlouhodobou smlouvou ho pusti za mene nez nejakych 120 a to asi nikdo neda

Btw - sticky reklama na mobilu

Reagovat
Csaplárova past

kde ty žiješ? Nová smlouva = rychle vytřískat z přestupu ještě více.

Reagovat
Ranoth

rip

Reagovat
Manik...

Třeba má výkupku..

Reagovat
Doomblade

Skvěle Brighton

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele