MISTA PŘESTUPUJE DO ATLÉTIKA

27.07.2006, 21:48
Aktuality
Útočník španělské Valencie Mista ve čtvrtek přestoupil do Atlétika Madrid, se kterým podepsal čtyřletou smlouvu. Sedmadvacetiletý fotbalista, celým jménem Miguel Ángel Ferrer Martínez, přestoupil za částku okolo čtyř milionů euro.

"Chci opět cítit, že jsem pro tým důležitý. Poslední sezóna pro mě byla velmi obtížná a teď chci dát vše do práce s novým klubem," nechal se slyšet král ligových střelců ze sezóny 2003/2004. V posledním roce Mista nastoupil v dresu Valencie 29krát, ale pouze desetkrát hrál už od začátku.

V Atlétiku Mistovi ovšem konkurence neubude, mezi jeho spoluhráče totiž patří například reprezentanti Fernando Torres a Mateja Kežman, či argentinský mladík Sergio Aguero. "Pro trenéra je to pozitivní, mít tolik důležitých útočníků v týmu," dodala nová posila týmu z hlavního města.

Oblíbenec Rafaela Beníteze, pod kterým hrál ve třech klubech, je dalším z řady letních posil Atletica, které už nakoupilo útočníka Aguera, záložníka Costinhu a obránce Ze Castra, Mariana Perniu a Yourkase Seitaridise.

Autor: Tomáš Bělonožník

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

o trenérských kvalitách Florese opravdu pochybuji, ale aspoň udělal dobrou věc že vyrazil tragédy jako Rufete a Mista. A hlavně taky podržel v týmu talenty Silvu a Gavilána

Reagovat
smazaný uživatel

místo Misty by mohl přijít z Espanyolu Luis García...... to už je léta můj oblíbený hráč

Reagovat
smazaný uživatel

sice to teď vypadá, jako že ti lezu do prdele, ale opět musim souhlasit... taky muj oblíbenec

A k Atléticu: myslim, že se vydalo na správnou cestu (už před dvěma rokama, ale výsledky nicmoc ) a tohle léto to jenom potvrdilo, kromě +/- brankáře se posilnili na všech postech a slabinách, věřim v lepší sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

navíc může Luis hrát i RWéčko, což se může v průběhu sezony sakra hodit

Reagovat
smazaný uživatel

... ještě ke všemu

Reagovat
smazaný uživatel

obdivoval jsem ho už v Murcii....jen by mě zajímalo kde skončil jeho kolega z útoku David Karanka .....

Reagovat
smazaný uživatel

Lhal bych, kdybych řekl, že to vim, ale našel jsem, že hraje v Gijónu a statistika za uplynulou sezonu je 23/1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele