Milito prodloužil v Zaragoze

31.08.2007, 15:18
Aktuality
Zaragoza zvládla těžký úkol udržet svého elitního kanonýra Diega Milita. O argentinském útočníkovi se v posledních dnech mluvilo především v souvislosti s Realem Madrid, 28letý fotbalista se však se svým současným zaměstnavatelem nakonec dohodl na nové čtyřleté smlouvě...

Milito dal loni 23 ligových branek a měl tak obrovský podíl na úspěšné sezoně Zaragozy, která se po několika letech vrátila do pohárové Evropy. Po svém úříchodu z FC Janov v roce 2005 za Zaragozu odehrál celkem 74 utkání, v nichž nasázel 38 gólů.

Diego Milito nakonec z klubu neodešel a nenapodobil tak svého bratra Gabriela, který přestoupil do Barcelony. Zaragoza si svou hvězdu pojistila až do léta roku 2011 a pokud bude chtít hráče někdo z kontraktu vykoupit, bude muset sáhnout do kapsy pro sto milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Shevchenko

Škoda, do Milána ny se hodil

Reagovat
Shevchenko

*by

Reagovat
HOST*GEGE

to jo taky sem ho chtel...

Reagovat
HOST*matZz

do milána bych viděla někoho jinýho...třeba Robinho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele