MILITA TĚŠÍ ZÁJEM BARCELONY

25.05.2007, 19:58
Aktuality
V Barceloně stále myslí na angažování Diega Milita. Argentinský útočník se po příchodu do Zaragozy stal jedním z nejobávanějších kanonýrů Primera Division a je dost možné, že brzy změní dres. Zájem katalánského velkoklubu ho těší...

"Nic o tom nevím. Pokud je to ale pravda, potom jsem potěšen. Teď se ale koncentruji na Zaragozu a doufám, že skončíme na takové pozici, abychom v příští sezóně mohli hrát evropské poháry," reagoval mladší z bratrské dvojice Militových na spekulace médií o zájmu Franka Rijkaarda.

Milito dal v letošní sezóně již dvacet branek a má velký podíl na současném postavení Zaragozy. Té v ligové tabulce patří pátá příčka a účast v příštím ročníku Poháru UEFA ji zřejmě nemine.

"Noví členové vedení tu nejsou příliš dlouho, ale již dali najevo, že chtějí tým posílit. Jsou ambiciózní a chtějí, aby se Zaragoza zařadila mezi přední španělské kluby. Osobně si myslím, že si mě zde hodně cenní. Dobře jsem zapadl a myslím si, že klubu můžu ještě hodně pomoci," nespěchá Milito s případným přestupem z Realu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele