MIJATOVIČ: CASSANO MŮŽE ODEJÍT

06.11.2006, 23:36, aktualizováno 07.11.2006, 00:41
Aktuality
Dny Antonia Cassana na Santiago Bernabeu jsou pravděpodobně sečteny. Italský útočník se nedávno nepohodl s trenérem Fabiem Capellem, za což byl potrestán pokutou a především vyřazením z týmu. A je docela pravděpodobné, že zpět se už nevrátí, čemuž by se nebránil ani samotný Cassano.

Mladý útočník si dokonce již vybral, kam že by jeho kroky z Madridu měly směřovat. "Řím je v mém srdci. Teď bych šel celou cestu zpátky, abych za ně opět mohl hrát. Mám s Realem Madrid smlouvu do roku 2010 a pokusím se to respektovat. Ale... v životě nikdy neříkejte nikdy a pokud mi trenér Spalletti a viceprezident Rossella Sensi dovolí vrátit se zpět, přistoupím i na nižší finanční podmínky, jenom abych se mohl vrátit," sní Cassano o návratu do AS Řím, odkud si před necelým rokem doslova vytrucoval přestup do Realu, když se místo soustředění na hru spíše hádal s trenérem, sem tam nechodil na tréninky a odmítal prodloužit smlouvu.

Přání je jedna věc, realita však zřejmě bude úplně jiná. Trenér římského klubu Luciano Spalletti se totiž k celé kauze již vyjádřil a z jeho slov vyplývá, že v zimě nebude usilovat o Cassanův návrat: "Je to ukončená záležitost. Cassano je hráč Realu Madrid a dospívá. Všichni mu přejeme, aby ukázal, čeho je jako hráč schopen," nechal se slyšet holohlavý kouč.

Na slova a chování Antonia Cassana reagoval i sportovní ředitel Realu Predrag Mijatovič, který hráči v odchodu rozhodně bránit nebude. "Každý může snít, to je normální, ale Cassano tady má ještě smlouvu. Na druhou stranu Real, největší klub na světě, si chce udržovat pouze hráče, kteří jsou šťastní, pokud nosí jeho dres. Pokud Cassano chce odejít, jsme připraveni vyjednávat s kluby, které o něho budou mít zájem. Nemůžeme si dovolit mít zde hráče, co sní o tom být někde jinde a zvláště ne ve chvíli, kdy jsme již tři roky nevyhráli žádnou trofej," vzkázal dnes Mijatovič Cassanovi a zároveň ho de facto nabídl jiným klubům.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pedja to řekl špatně. V Realu je za ty prachy šťastný každý, ale my bychom spíš měli usilovat o hráče, kteří budou po každém zápase ždímat svůj dres

Reagovat
smazaný uživatel

tleskám

Konečně prohlídls. Chce to odchovance, kteří možná nejsou hráči světovýho ranku, ale budou jezdit a dřít

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, lenže to sa dá v prípade že sme ochotní čakať ešte min. rok na úspech. A my čas vraj nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím tiež že to nepovedal dobre, ale z iného dôvodu : hráč, ktorý napadne trénera, či už verbálne alebo prudko slovne, musí odísť, inak to nebude dobré. Pozri ako to rieši Ferguson, ten sa neserie z nikým...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se koukejte snažit, ať to nedopadne jako v létě. Anchora potřebujeme jak prase drbání...

Reagovat
HOST*

ma nej trenera kery se nesere s nikyma a ma nej odchovance na svete ;)

Reagovat
HOST*Il Principino

Nechápu, proč Spalleti nazančuje, že nechce Cassana zpět...Antonio k nám patřil a bude patřit na věky věkům... Vrať se....

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím, že k nám bude patřit navěky. Teď by se hodil, když se ostatním útočníkům moc nedaří!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak se choval a co delal, do AS by se hodil je to dobry hrac a nemel odchazet!! Tim me nasral!! opoustet takovy klub jako je AS nevim no, kdyby odesel za normalnich podminek a pak se vratil tak bych nic nerek, ale tak........

Reagovat
HOST*Márty

mslim ža AC by se náramně hodil...s Římem jako si myslim že dvakrát do stejný řeky....radši bych ho viděl v Milaně

Reagovat
plechi

prý objekt zájmu....

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Antonio je podle mě pěkný trouba a jestli opravdu tak AS miluje, tak by nikdy nemohl trucovat jak malé děcko

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

to patřilo jako "nový příspěvek"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele