Middlesbrough dojednalo příchod mladého Fischera z Ajaxu

27.05.2016, 20:26
Aktuality
O jednoho konkurenta méně má v Ajaxu český útočník Václav Černý. S amsterdamským celkem se loučí talentovaný dánský reprezentant Viktor Fischer, jehož novým chlebodárcem se stane nováček anglické Premier League Middlesbrough...

"Klub může potvrdit, že se s Ajaxem dohodl na příchodu dánského internacionála Viktora Fischera. 21letý křídelník přijde za nezveřejněnou částku 9. června, kdy se znovu otevře přestupové okno," píše se v prohlášení na internetových stránkách Boro.

Fischer přišel do Ajaxu přes čtyřmi lety a nizozemský klub tehdy v boji o jeho služby porazil Chelsea nebo Manchester United. 21letý fotbalista si na své konto připsal přes sto soutěžních startů za první tým, v uplynulé sezoně dal v 39 zápasech 11 branek.

Fischer má na svém kontě osm startů za seniorskou dánskou reprezentaci, v Middlesbrough je pro něho připravená tříletá smlouva.

Autor: Tomáš Pavlík / mfc.co.uk

Komentáře (803)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele