Michael Owen se probudil

29.09.2002, 20:17
Aktuality
Michael Owen, 22-letý útočník Liverpoolu, který je považován za jednoho z nejlepších útočníků v Anglii, se v letošní sezóně trápí. Dal jediný gól ze hry a mnozí by jej nejraději viděli mezi náhradníky. Až do sobotního odpoledne, kdy Reds nastoupili v Premier League na stadiónu ambiciózního nováčka Manchesteru City.

Všichni čekali, jak se opět předvede Milan Baroš, který ve svých předchozích čtyřech startech dal čtyři góly. Michael Owen, kterého by mnoho kritiků raději vidělo na střídačce, nastoupil od začátku. A hned ze začátku se mohlo zdát, že ho měl trenér Houllier raději nechat sedět, ze samostatného "nájezdu" na branku nedokázal skórovat, trefil přímo brankáře Petera Schmeichela. Ale hned poté, ve 4. minutě, snad zlomil své prokletí. Po rohovém kopu se obraně domácích nepodařilo míč odvrátit, ten se dostal k Owenovi a "zlatý hoch" anglického fotbalu se trefil. Na jeho tváři bylo jasně vidět, jaký balvan se právě odvalil z jeho sebevědomí. A nebylo to všechno, celé utkání totiž patřilo jedinému muži - Michaelu Owenovi. Dalšími dvěma góly ve druhém poločase završil parádní hattrick a defenitivně tak umlčel všechny, kteří mu jeho gólovou impotenci vyčítali.

Liverpool nakonec svého soupeře porazil 3:0 a ukončil tak sérii 24 zápasů, ve kterých City doma neprohráli. Milan Baroš se tentokrát do soupeřovy sítě netrefil a po necelé hodině hry ho střídal senegalec El-Hadji Diouf.

Autor: Petr Starý

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

EuroFotbal HyperLink - Vytváří klikatelné odkazy v diskuzích na eurofotbal.cz

Ve verzi 1.0 jen z odkazů, co začínají na "http(s)://" - což je většina, co se tu objevuje. Je to script do prohlížeče. Vypadá to takto:

http://i.imgur.com/9F5LQLj.png - první vzhled

http://i.imgur.com/npA7ijd.png - druhý vzhled

http://i.imgur.com/GIESgah.png - nastavení vzhledu

Doporučená instalace:

Zkoušel jsem to s pár prohlížeči, co mám nainstalované.

1)

a)

Chrome 35 - Nástroje->Rozšíření->Získat další->nainstalovat doplněk "Tampermonkey", pro jistotu na stránce s rozšířeními zatrhnout "Umožnit přístup k adresám URL souborů".

(Teoreticky by to fungovalo i přímo, že by se ten script nainstaloval rovnou jako doplněk, ale Google od jisté doby automaticky zakazuje doplňky, které nepochází z toho jejich obchodu, takže tak.)

b)

Nová Opera 22 - Je to v podstatě jen Chrome v jiných barvách, takže stejný postup, stejný doplněk.

c)

Firefox 30 - Doplňky->nainstalovat "Greasemonkey"

d)

Maxthon - Rozšíření->nainstalovat "Violentmonkey"

e)

IE 11 - Tady jsem fakt nepřišel, jak to nainstalovat.

---

Pro každý prohlížeč se instaluje akorát nějaký doplněk, který umí pracovat s userscripty, v dalších prohlížečích to bude zřejmě fungovat stejně.

2)

Jdi na:

https://gist.github.com/jdobes/6b8d65faa0ddda5d7982

Klikni na tlačítko "Raw", v prohlížečích s nainstalovaným doplňkem by mělo naběhnout nějaké potvrzení instalace, tak to potvrď. A je to.

Reagovat
smazaný uživatel

EuroFotbal HyperLink - Update 1.1.0

- rozšířil jsem možnosti nastavení tvaru odkazu, nastavuje se to textem, kde:

v závorce { } je zobrazený odkaz a před nebo za jsou neodkazové části, prázdné {} závorky ukáží celý odkaz je možné dělat třeba toto:

http://i.imgur.com/mBIyi0n.png

http://i.imgur.com/oiFu8ks.png

- případné chyby napište sem

- k dispozici na původním odkazu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ftp://aaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele