Mexická nominace bez krajánků

02.11.2013, 17:34
Aktuality
Výhradně na hráče z domácí ligy vsadil nový trenér mexické reprezentace Miguel Herrera. Ten nominoval 23 fotbalistů na baráž o postup na MS 2014 proti Novému Zélandu.

Brankáři: José de Jesús Corona (Cruz Azul), Alfredo Talavera (Toluca), Moisés Muñoz (Club América).
Obránci: Rafa Márquez (León), Francisco "Maza" Rodríguez (Club América), Juan Carlos Valenzuela (Club América), Paul Aguilar (Club América), Miguel Layún (Club América), Edwin Hernández (León), Adrián Aldrete (Club América), Miguel Herrera (Pachuca), Hiram Mier (Monterrey).
Záložníci: Rodrigo Salinas (Morelia), Juan Carlos Medina (Club América), Antonio Naelson "Sinha" (Toluca), Carlos Peña (León), Luis Ángel Mendoza (Club América), Luis Montes (León), Jesús Molina (Club América), Alonso Escoboza (Santos Laguna).
Útočníci: Oribe Peralta (Santos Laguna), Raúl Jiménez (Club América), Aldo de Nigris (Guadalajara).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zaujímavé riešenie situácie v ktorej sa Mexický futbal nachádza uvidíme či bude úspešné každopádne budú Mexičania proti Novému Zélandu v pozícii favorita

Reagovat
smazaný uživatel

a co CHICHARITO!!!

Reagovat
Mr.Mike

bez krajánků

Reagovat
aurelio

Sinha je Zinha?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cotřeba Carlos Vela nebo Dos Santos??? O Chiharitovi vůbec nemluvím Nechápu trenéra

Reagovat
Azza

bez krajánků

Reagovat
veikko

Stejně mě mrzí, že Panama neudržela 2 po.rané minuty vedení 2:1 a postoupili tihle kašpárci.

Reagovat
Azza

Panama, takový blbci

Reagovat
smazaný uživatel

to je idiot

Reagovat
smazaný uživatel

BRAZÍLIE teď MEXIKÁNCE asi memusí porazili je ve finále Olympiády v kolébce fotbalu a nedávno vyřadili jejich velmi silnou generační17 na MS ! Taky nechápu že VALDEZ se svými Panamci neudržel jasný postup do baráže a proč se Amíci "dřeli" na vítězství když jim o nic nešlo?!

Reagovat
Azza

10 hráčů z Club Américi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele