Meulensteen s odchodem Ruize nepočítá

17.12.2013, 22:18
Aktuality
Nový manažer Fulhamu René Meulensteen počítá se službami Bryana Ruize, přestože reprezentant Kostariky pod ním odehrál zatím jen čtyři minuty. O Ruize má údajně velký zájem Anderlecht, Meulensteen ale prohlásil, že osmadvacetiletého hráče pro druhou polovinu sezony potřebuje.

"Hráči někdy procházejí horším obdobím, kdy se jim nedaří. To je částečně i Bryanův případ. Je nutné, aby hráči získali sebedůvěru, proto je někdy nutné je chránit," říká k situaci svého útočníka Meulensteen.

Ruiz se nedávno vyjádřil v tom smyslu, že se nebrání možnému angažmá v Belgii či Nizozemsku, Meulensteen ale s ničím takovým nepočítá. "Bryan je tvořivý ofenzivní hráč, který dokáže zvrátit průběh zápasu. Proti Spurs nám málem zajistil bod, hrál tak, jak po něm chceme. Zbývá odehrát spousta zápasů, všichni dostanou prostor," dodal.

Fulham za Ruize v létě 2011 poslal do Twente osm milionů eur, kostarický útočník ale zatím na Craven Cottage nenaplnil očekávání. V probíhající ligové sezoně má na kontě jedenáct zápasů a jednu vstřelenou branku.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (405)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele