METZELDER POTVRDIL DOHODU S REALEM

16.04.2007, 12:57
Aktuality
Christoph Metzelder se po letošní sezóně s velkou pravděpodobností bude stěhovat z Borussie Dortmund do Realu Madrid. Jeho přestup na Santiaago Bernabeu je prakticky již hotovou věcí...

"Žádný formální dokument jsem zatím nepodepsal, ale s Realem jsem na všem dohodnutý," prozradil německý reprezentant, který si krach jednání nepřipouští. "Jsem si tím natolik jistý, že se začnu učit španělsky," dodal v rozhovoru pro dortmundský deník Westfälische Rundschau.

Metzelderovi v červnu vyprší v Dortmundu kontrakt a Real Madrid ho tak získá zdarma. Příchodem 26letého obránce vyvstává otázka, co bude se současnými obránci španělského klubu. Metzelder sice hrával i na pravém okraji, jeho místo je však ve středu obrany, kde má trenér Fabio Capello hned několik variant. Na postu stopera se střídají Fabio Cannavaro, Sergio Ramos, Ivan Helguera a Alvaro Mejia, počítat se navíc musí i s Jonathanem Woodgatem, jemuž v létě skončí hostování v Middlesbrough. Minámálně jeden z této pětice, snad vyjma Ramose, tak bude muset odejít.

Real Madrid o víkendu prohrál v Santanderu a opět si tak zkomplikoval cestu za titulem. Na první Barcelonu v tuto chvíli ztrácí pět bodů, to ale není nic ve srovnání s Dortmundem. Borussia prožívá mizernou sezónu a v tabulce je zatím 15. s pouhým dvoubodovým náskokem na předposlední Mainz.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Metzelder Real nespasí...doufám REAL MADRID

Reagovat
HOST*Parker

Christoph Metzelder měl odejít z BVB už dávno. V létě by mohlo dojít k odchodu pár německých reprezentantů z Bundesligy.

Reagovat
Shevchenko

ty jo to je sranda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele