Messiho těší chvála od Morattiho, Barcelonu ale neopustí

04.12.2007, 11:54
Aktuality
Jenom slova úcty má Lionel Messi na adresu milánského Interu a především pak jeho prezidenta Massima Morattiho. Ten již hodně dlouho neskrývá přání vykoupit argentinského mladíka z Barcelony, sám Messi ale má jiné úmysly a hodlá zůstat v Katalánsku...

"Barcelonu mám ve svém srdci a očekávám, že zůstanu ještě hodně dlouho. To je pro tuto chvíli mé rozhodnutí," uklidnil Messi všechny fanoušky Barcelony.

Mladý argentinský útočník svými kousky baví Nou Camp a v současnosti je jedním z nejlepších fotbalistů světa. Svědčí o tom i jeho nominace do finálové trofjice v anketě FIFA o nejlepšího hráče planety za rok 2007. Moratti na Argentincovu adresu nešetří chválou a jednu chvíli se mluvilo dokonce i o nabídce ve výši sta milionů eur.

"Jsem velice vděčný lidem z Interu, protože o mě mají zájem a zvláště chci vyjádřit vděčnost prezidentu Massimu Morattimu za pěkná slova, která o mně pronesl. Jsem velice pyšný na to, že o mně takové věci říká tak důležitá osobnost," prohlásil Messi.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je paráda na něj koukat..svědčí mu útočné pojetí hry, které se praktikuje v ESP, IT by mu podle mého názoru nesvědčila.

Reagovat
Masi

sem hlavně zvědavej až bude hrát barca s realem to bude dobrej souboj - robinho x messi

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že by to v Itálii nebylo tak hrozný, kor v Interu..., kterej je pro něj z týmů špičky asi nejideálnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi by mel trochu myslet - trcet v Barcelone.

Zajem jeho by mel smerovat na zapad a sever - např....Real, Chelsea, ...

V barceloně už je dost utočníků

Reagovat
Slejdy

Messi=Barca podle me naporad ..

Reagovat
Kily

no jak vidíš, tak ne všichni jdou za penězma (tím neříkám, že v Barceloně dostává málo). V Barce sice je útočníků dost, ale Messi je z nich v tuhle chvíli jasně nejlepší a nemá důvod odcházet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

alebo sa moze dat rovno na petangue, ci rybarcenie

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je názor člověka, kterej viděl fotbal poprvé včera u telecize...

Mimochodem - v článku o Ameliovi, kterej chytá za Livorno tady borec pronesl: "Jen hezky zustan v AS !"

Reagovat
Kily

pěkně sis naběhl, to asi proto, že ten klub z Toskánska je AS Livorno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dík, Kily, seš fakt kámoš. Tak jo, tímto se omlouvám dotyčnému Hendrymu a stydim se, ale s tim Messim to je stejně taková pí*ovina, že názor moc neměnim.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Změnit v tuto chvíli klub,by nebyl podle mě moc dobry napad....V současnosti ma formu jak malo kdo a barcelona na něho spoleha,neměl by klub opouštět je jeden z mála komu se tutosezóu v barceloně daří

Reagovat
smazaný uživatel

Snad už to Morratimu dojde. V minulosti měl Lionel tolik možností odejít do klubu, kde by v té době měl mnohem lepší plat a větší možnost hrát, ale vždycky se chtěl poprat o místo v Barceloně. Teď, když mu v Barce nic nechybí a stál se nepostradatelným článkem týmu, není ani z jednoho procenta reálné, že by ho někdo z Nou Campu zlákal.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

to "ani z jednoho procenta" se mi nelíbí...může se stát cokoliv, př. nepohodne se s vedením a v tomhle případě je na prvním místě vždy klub a ne hráči, i když třeba drží tým nad vodou..."nikdy neříkej nikdy"

Reagovat
smazaný uživatel

Neočekávám, že v Barceloně ukončí kariéru, ale příštích několik let bude její barvy stoprocentně oblékat.

Reagovat
smazaný uživatel

a vlastne kam by chodil, do horsieho klubu sa mu ist neoplati a lepsie jednoducho niesu

Reagovat
Antijuve

To si vzal kde?Barcelona svojí ligu vede, nebo že by Barcelona vyhrála LM.Kde na takové kraviny chodí ty fanoušci Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem co konkretne ta uraza na mojom prispevku, ale to je tvoja vec, ja si myslim, ze Barca je pre Lea tym najlepsim klubom

Reagovat
Antijuve

Mě nic neuráží.Jenom se divím, jak můžeš napsat, že je Inter horší než Barcelona a ještě k tomu, že Barcelona je nejlepší na světě.To vždycky píšou jenom zaslepený fanoušci Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som urazil Inter ? och Boze

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný, že neodejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto

Reagovat
smazaný uživatel

proc,by odchazel,kdyz hraje za nejlepsi mansaft planety,LEO chce v BARCE jeste hodne dokazat-OLE

Reagovat
Komat

Jenom chci ještě přispět svojí troškou do mlýna. Jsem fanouškem interu a tak sleduju dvakrát pozornějš, když se něco kolem toho týmu šustne. Moratti se vyjádřil obdivně k Messimu už cca 3 roky zpátky a to byl messi poměrně solidně neznámej prďola a všichni volali jak je nejlepší Ronaldinho. To jen, aby bylo jasno, že to neni nějakej Morattiho výkřik do tmy. Tenkrát v tom článku dokonce Moratti řekl, že by bral spíš Messiho než !Ronaldinha! (ty vykřičníky, protože v tu dobu byli oba neporovnatelný). Jeho přestup nevidím nereálně. Inter dokazuje, že je momentálně asi nejlepším klubem v Itálii a myslím, že by messimu útočný styl Interu seděl. Argentinskou kolonii tam má, takže by si i pokecal v kabině ;o) a na hřišti by utvořil megaúdernou dvojku s Ibrahimovicem, kterej je momentálně asi nejlepsi utocnim serie A (kdo viděl poseldní zapasay interu, tak chape moje slova, kdo ne, tak at se ani nevyjadruje)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele