Mendy je obviněn už ze sedmi případů znásilnění

22.12.2021, 13:07
Aktuality
Benjamin Mendy (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (456)

Přidat komentář
Hafna

To už je o jedno víc než má gólů v kariéře

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Svatej

Skoda, ze se za to nedavaji body ve fante..

Reagovat
Mastný Chobot

+1 bod za každý úspešný prienik

Reagovat
Spejbl

Body za čisté konto už by ale asi nedostal...

Reagovat
janinho

tak v base by mal tolko bodov ze kazde kolo moze byt triple C

Reagovat
Lacko_Boh

co gol to chromozom

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Biozdenda

Evidentne ma problem skorovat

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
teenz

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Uff, to už je hádam aj na 10+ rokov natvrdo, ak mu to dokážu

Reagovat
Shevchenko

To je blbec ten brankář Chelsea Ferland

Reagovat
Hafna

Přitom v Leicesteru mi přišel jako dobrý hráč do rotace

Reagovat
zelda

Pamatuju si ho ještě jak řádil v Bolce

Reagovat
junglist

ale v Realu brousí tu lajnu parádně, to se mu musí nechat

Reagovat
REPLIKATOR

BLM nebo teď zase ne?

Reagovat
TheTopFootbaler

BLM nemá za cíl říct, že černoši jsou nadřazení a nedotknutelní. Důležitý je, aby měli stejný podmínky a bylo na ně nahlíženo stejně. Ano, jsou černí zločinci, stejně jako bílí nebo asijští.

Reagovat
Vánoční owník

Reálně ale BLM často tuto hranici překračuje (překračovalo?).

Reagovat
TheTopFootbaler

BLM není nic. Pár magorů využilo situace a šlo rabovat. To nemá nic společného s původní myšlenkou hnutí. V Americe má každej bouchačku a podle toho to taky vypadá.

Reagovat
TheTopFootbaler

*nic, co by mohlo cokoli překračovat

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bucky

Reagovat
Mass

Škoda že to není pravda a např. BLM protestovalo proti zrušení pozitivní diskriminace na školách v roce 2018.

V roce 2003 Nejvyšší soud rozhodl, že vzdělávací instituce mohou uplatňovat rasu jako jeden z faktorů při přijímání studentů.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že pokud se černoch z ghetta dostane na Columbii tak měl podmínky stejné jako bílý z high class rodiny?

Obecně to prostě menšiny těžší mají, proto má smysl brát ohled na rasu, pokud chceš vybrat nejlepší.

Reagovat
Nizzie

Tady to ale bereš z úplně špatného pohledu dle mně. Pokud se černoch z ghetta dostane na Columbii, tak si vzdělání zaslouží úplně stejně jako bílý z high class rodiny. Nicméně, tady těch případů moc není, a berou se tedy na školy černoši, kteří prostě tu úroveň té školy nedosahují, a to je prostě špatně, protože to brzdí i ostatní.

Já jsem možná trochu naivní v tomto, ale prostě tady ty "nástroje", jak protlačovat multikulturní společnost jsou z mého pohledu paradoxně to největší zlo, protože já prostě nevidím žádný důvod, proč by černoch, který neprokáže kvality tu školu navštěvovat, ji navštěvovat měl a naopak, pokud prokáže kvality tu školu zvládat, proč by mu v jejím navštěvování mělo být bráněno. To stejné platí pro bělochy, asijaty.

Co připouštím, opravdu je těžší se dostat do té školy z ghetta, než z high class rodiny, jenže to je už bohužel nějaký přirozený vývoj. Tady zase vím, že se dělo, že takový černoch byl upozaděn na úkor bělocha, ale tím, že to teď budou otáčet, se to jako vyřeší? Ne, přesně naopak.

Reagovat
TheTopFootbaler

Já taky nejsem úplně příznivce kvót, protože jsou ze své podstaty nespravedlivé, ale moc lepších řešení systematického rasismu nebo sexismu není. Chceš bourat předsudky? Tak prvně se tam ty ženy/černoši musí dostat, aby mohli prokázat co umí. Takže menší nespravedlností pomůžeš překonat po staletí zakořeněnou odpornou nespravedlnost. To se jenom nám privilegovaným bílým mužům nelíbí, že by najednou něco mohlo ohrozit naši výhodnou většinovou pozici, tak se tomu bráníme. Kdybys žil na druhém konci, tak by sis tak nepřipadal.

Reagovat
mistr129

Jenže myslíš, že ty kvóty na černochy budou vypotřebovány na ty z ghetta? To zajistíš jak?

Reálně se pak díky kvótám může dostat na školu hloupější černoch ze středně bohaté rodiny, než inteligentnější běloch, který má "smůlu" na rodinu.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tohle hraní si na kdyby je směšné. Už stovky let je v Americe nechutný systém, a aby "potenciální jeden běloch" neutrpěl, tak nic měnit nebudeme. Takhle se žít nedá, a ta země vypadá tak, jak vypadá, především kvůli té nerovnosti. Bohatí/chudí, muži/ženy, latiinoameričani/běloši, nikde není rovnost.

Reagovat
Neutron

ale dostat sa niekam na zaklade kvot a az potom ukazovat co vsetko vies...to je take...zaujimave. Ved ak mam na nejaku skolu alebo pracu nejake poziadavky tak do pici ci si zena, muz, biely, cierny bud ich splnis a si tam a tym dokazes, ze tam patris alebo ich nesplnis a ides studovat alebo pracovat niekam inam.

Reagovat
Nizzie

Rasismus, ani sexismus totiž řešení nemají. Je to v lidech od nepaměti historicky a bude to tu prostě vždy, protože vždy tu budou chytří lidé, ale i hloupí lidé.

Každý rozumný člověk ví, že když má chlapa a ženu na nějakou pozici a žena je na tu pozici vhodnější, tak si vybere onu ženu. Nikoliv chlapa a stejně je to i naopak a je to tak dle mého správně. Naopak je z mého pohledu velmi špatné a nevhodné a také sexistické, když mám na jednu pozici ženu a chlapa, chlap je na tu pozici vhodnější, ale vezmu stejně ženu. Protože tím trpí celá společnost, pokud jsou na pozice vybírání "ne úplně vhodní" kandidáti. To stejné platí pro rasové určení.

Nicméně to, že černoši nejsou úplně jaderní fyzikové a v těch vyšších patrech najdeš spíše bělochy není dáno jen rasismem, ale také danými předpoklady těchto ras. Samozřejmě v těch momentálně úžasných západních státech rasismus byl všude a i to má svůj vliv, ale také od přírody, teď nevím jak to napsat, abych nepůsobil rasisticky, ale od přírody černoši zkrátka mají předpoklady trošku jinde, než v inteligenci. Zase nelze bagatelizovat, jsou i velmi velmi inteligentní černoši a velmi velmi hloupí běloši, atd. Ale i ty předpoklady musí být brány v potaz. Mě přijde, že černoši se neprosadili "jen kvůli rasismu", a to není pravda.

Abych to dokončil a uzavřel z mého pohledu, jakékoliv kvoty v této oblasti, ať už rasové, či jiné, jsou dle mého názoru velké nebezpečné schované zlo. Jediná správná varianta je na každého uchazeče pohlížet stejným metrem, se stejnými podmínkami a vůbec v ohledu hodnocení nehledět na jeho původu, rasu, či politický názor např. Je to utopie, ale pro mě jsou korporace, které upřednostní bělocha před černochem jen proto, že je ten dotyčný černý, stejně špatné jako korporace, které upřednostní méně vhodného černocha před bělochem jen kvůli kvótám. Odsuzuju obě strany úplně stejně protože se jedná o úplně stejný rasismus. Mě je prostě úplně putna zda je dotyčný černý, bílý, žlutý, fialový, nebo avatar, je to člověk a hodnotím ho jen dle tohoto.

Reagovat
TheTopFootbaler

Já chápu, odkud přicházíš, a do malé míry souhlasím. Ale je fakt nešťastný říct, že černoši mají předpoklady mít nižší inteligenci. Všichni černoši, co osobně znám, jsou pravděpodobně chytřejší než já. A to jsem na poměry bělochů dost inteligentní. A vím, že to je statisticky malý vzorek a tak, ale když tohle řekneš, nemůžu ti to vyčíst. Jedná se o mé přátele, lidi kteří by nad tvým výrokem možná jen zakroutili očima, ale uvnitř by se jich to dotklo, protože je hodnotíš na základě rasy. To stejný říct "nenene, já to tak nemyslel, vy jste zrovna ty chytrý výjimky, ale vaši kamarádi jsou pravděpodobně hloupější než běloši, tak to prostě je," ne není to tak. Je to dehonestující, a tobě by se také nelíbilo, kdyby někdo tohle někdo říkal o běloších.

Ad diskriminace žen - promiň, ale tady souhlasit vůbec nemůžu. Žijeme v kapitalismu, kde hodně společností nechce zaměstnat mladé ženy do top pozic, protože se bojí jejich mateřské, a jim se nechce "zbytečně" vyplácet vyšší peníze. Můžeš namítat co chceš, taková je realita. Ženy jsou šíleně znevýhodněné, od menstruace (snížení produktivity jak sviňa) přes růžovou daň až po mnou popsaný problém s mateřskou, myslet si že společnosti zaměstnají jednoho člověka vždycky když je lepší ve skillu 1, skillu 2 a skillu 3, a nekoukají přitom na na další faktory, je hrozně naivní. Fakt se musíme probudit a přinést do téhle společnosti trochu méně "bílý hetero muž" privilegií.

Reagovat
Nizzie

Nešťastně to možná je, ale také je to do jisté míry fakt, stejně jako to, že černoši mají od přírody lepší fyzický fond. Tak to zkrátka je, myšleno je tím především to, že ty rasy zkrátka nejsou stejné, tudíž není možné je stavět před stejné podmínky a čekat úplně stejné výsledky. Jenom ještě doplním, určité bych si nedovolil říct a ani jsem to tak nemyslel, byť to tak možná vyznělo, že černoši jsou hloupější, to rozhodne ne, bavil jsem se pouze o predpokadech, se kterými se daný jedinec narodí, v životě už s nimi muže naložit dle libosti, tudíž i konečný výsledek je rozdílný.

Ad má reakce, kdyby tohle někdo říkal o běloších, tady určitě nesouhlasím. Mě by to nechalo úplně chladným, rasismum, a věř, že jsem se s ním setkal, jsem prostě přešel. Ale jak jsem uvedl výše, moje slova měla trochu jiný význam, než jak jsi je pochopil ty, takže je to irelevantní.

Co se týče diskriminace žen, samozřejmě vím, že zde jsou tyto problémy. Proto jsem však psal, každý rozumný člověk. Situaci je třeba brát i z pohledu ženy, kdy ne všechny v dnešní době chtějí na mateřskou. Ale jinak samozřejmě souhlas, situace není vždy "růžová" bohužel.

"přinést do téhle společnosti trochu méně "bílý hetero muž" privilegií."... to prosím rozveď, nějak mi to připadá jako výkřik z před 20 let.

Reagovat
TheTopFootbaler

No ale tohle je tradice, kterou si tak nějak tradujeme, ale ještě pořád se ji nepovedlo úplně prokázat, ne? Geneticky nejsou černoši fyzicky nabušenější ani intelektuálně méně disponovaní. Nebo můžeš připojit nějaké studie, které říkají opak, rád si přečtu.

No jo, ale jak sám uznáváš, ta diskriminace žen tu prostě je. A nemůžeš spoléhat že každý je rozumný. Zaměstnavatelé jsou zase typicky muži a v dnešní společnosti jde šíleně moc o profit, produktivitu a efektivitu. To jsou k systematickému znevýhodnění žen skvělé podmínky. To se prostě musí nějak regulovat a krotit. Nemám způsob jak, nechci vypadat že jsem sežral veškerou moudrost, ekonomice nerozumím zas tak moc. Ale ten problém je dost velký.

No s těmi privilegii - vytáčí mě rétorika SPOLU ohledně práv na potraty. Vytáčí mě pod každým obviněním ze znásilnění číst, jak si za to oběť mohla sama. Vytáčí mě homofobie. Prostě společnost potřebuje mnohem víc tolerance a mnohem míň zakazovat věci, které se bílé heteromužské menšiny nijak netýkají (tím teda myslím hlavně ta manželství pro všechny).

Reagovat
Nizzie

Studie jsem nečetl, vycházím čistě z toho, co vidím, stačí se podívat na většinu sportovců, kdy většina jich dosahuje jednoznačně vyšší svalové hmoty než běloši (samozřejmě zase tu jsou výjimky) a to jak u žen, tak u mužů. To samé jde usoudit u intelektu, jelikož od počátku jsme byli všichni na stejné "startovní čáře", tak jak je možné, že africké státy jsou v takovém srabu a jinde to tak žhavé není? Doufám, že mi rozumíš, toto opravdu není nic proti černochům jako takovým, jsou to lidé jako my, ale základ byl pro všechny stejný a ten vývoj byl přirozený. Pak se o další brzdu samozřejmě postaral rasismus, to nepopírám. Jen se na věci rád dívám kompletně, a ne jak se to někomu hodí, a tvrzení, že černoši jsou znevýhodnění JEN kvůli rasismu nemohu plně akceptovat.

Ano, diskriminace žen tu je, to může popírat jen absolutní idiot. Na druhou stranu ale zaměstnavatelé (myslím tím soukromé vlastníky) by měli mít právo si vybrat lidi, kteří se jim do jejich podniku hodí dle jejich vůle, je to jejich živobytí, a pokud usoudí, že tento člověk je pro ně nevhodný, měli by mít plné právo jej odmítnou, ať je jaký je. Ženy jsou prostě znevýhodněny od přírody, nemělo by to tak být, ale je. A na toto prostě řešení není. A řešení, která se řeší dnes jsou to samé v bledě modrým, protože kdykoliv to jakkoliv řešit budeš, bude někdo diskriminován, a já se ptám, proč je diskriminování že méně závažné než diskriminování mužů? Protože pokud na základě nějaké kvóty vezmeš ženu/černocha, diskriminuješ tím toho schopnějšího potenciálního zaměstnance, a toto má být řešení? Za mě rozhodně ne! Samozřejmě také nevím, jak to řešit, navíc se domnívám, že to řešení prostě nemá, stejně jako rasismus, homofobie a jiné podobné neduhy. Nicméně jsem silně proti kdejakým kvótám. To jsou nesmysli, které problém vůbec neřeší.

SPOLU je případ sám o sobě. Společnost potřebuje více tolerance, ale pokud se nezbavíš hloupých lidí, těchto problémů se nikdy nezbavíš. Je dobré proti těmto věcem bojovat, ale tak, ať to má smysl, než se to bude řešit stejným problém (viz. výše zmíněná diskriminace vhodnějšího kandidáta). A jestli si myslíš, že rasismus, homofobie, či jiné problémy se netýkají bílé heteromužské menšiny, tak si se opravdu zasekl pár let zpět. Bohužel, i tato skupina je v dnešní době diskriminována, rasisticky urážena, s tímto problémem se myslím potýká svět celkově a není vyloženě skupina, které by se to netýkalo.

Reagovat
TheTopFootbaler

No jo, sportovce mají lepší, ale rozklad afrických států je hodně silně zapříčiněný těmi podmínkami. Špatné podmínky pro zemědělství zapříčinily, že zaostávaly za evropskými státy až do koloniální doby, a pak už nastoupilo otroctví a vykořisťování. Podmínky se samozřejmě nezlepšily. Takže tu vlastně máme lepší sportovce a neprokázaný intelektuální handicap, myslím že znevýhodnění jsou hodně kvůli společnosti.

Tohle je rozdíl mezi námi v náhledu a morálce, uznávám, že podnikatel má právo si nějak vybrat lidi, kteří pro něj budou pracovat, ale realita je prostě plošně nefunkční. Nicméně vyřešit to se nepovedlo ještě nikomu nikde, takže naše dva mozky tu asi svět nespasí no. Kvóty, jak říkám, taky rád nemám, ale když nic jiného, víří diskuzi a upozorňují na problém.

Svět je poslední dobou fakt divný místo, souhlasím, ale velmi se nemůžu ztotožnit s tím, že jsou bílí heteromuži diskriminováni, to prostě není pravda na téměř žádné úrovni.

Ale v návaznosti na tvou další zprávu ti taky přeju pohodové svátky a díky za příjemnou diskuzi.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Ještě dodám, to už jsme se dostali hodně daleko od původního tématu a pokud dovolíš, ponechal bych to tu již fotbalu a tématu jako takovému. Děkuji Ti za pěknou věcnou diskuzi a přeji krásné svátky.

Reagovat
Mass

Co chudý běloch nebo asiat? Pokud chci vybrat nejlepší, neberu ohled na rasu. Nevím jak je to najiných univerzitách, ale na Harvardu je při přijímačkách potřeba 1700 bodů, pro černé 1300. Bavil sem se o tom s jednim mym známym z Haiti (nejchudší americká země) a on řikal že by se propadl studem kdyby ho vzali na základě kvót. BLM s tim ale ale evidetně problém nemájí.

Spíš by se v BLM měli zamyslet, proč vznikají ghetta a vyloučený skupiny, spíš než požadovat kvóty a inkluzi.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TheTopFootbaler

Jasný, na základě celýho jednoho člověka odhadnout celou situaci, to je český speciál.

Opět, "v BLM" se nemají kde zamýšlet. Není žádný centrum, žádný ústav. BLM je myšlenka, BLM tvoří každý jedinec, kterému je odporné systematické násilí páchané na černoších.

Reagovat
Mass

Neodhaduju situaci podle mého známeho z Haiti, to jsi mě nepochopil, on studuje tady. Odhaduju situaci podle toho, že BLM demonstrovalo proti zrušení pozitivní diskriminace na amerických univerzitách. Na amerických univerzitách žádné násilí pácháno nebylo. A s tim systematickým násilím nepohneš, když budeš demonstrovat proti policii a vládě, nejvíc násililí na černoších páchají sami černoši.

Reagovat
Talker

To je opět další zjednodušení.

Univerzity možná cíleně nediskriminovaly černé (ač bych si teda tipnul, že pár desetiletí zpátky klidně ano), ale ta diskriminace byla napříč celou zemí/světem. Nejen ve vzdělávání, ale k ekonomickým příležitostem.

Reagovat
TheTopFootbaler

Nejvíc násilí na běloších taky páchají sami běloši, jaká je pointa?

Reagovat
Eichel

No to teda má, sú nimi Alicia Garza, Patrisse Cullors, a Opal Tometi, ako ideové matky tejto skupiny. Ich názory a požiadavky sú podľa mňa plne príčítateľné hnutiu ako takému.

Reagovat
TheTopFootbaler

To je odporně povrchní výběr a hrozné zjednodušení, ale i tak se nemají "v BLM" kde zamýšlet. Když už, tak ať jmenuje konkrétní jména, jinak samozřejmě plácá blbosti.

Reagovat
Kily8

Áno, presne 1 haiťan mu povedal, takže vie všetko. Mne hovoril manželkin bratranec s Topolčian, keď bolo Bergamo v covidovom pekle, že on tam má kamaráta a nič sa tam nedeje, že to je propaganda v našich médiách a covid neexistuje. Medzičasom mu zomrela babka a suseda na covid, ale on už je inde a téma je BLM, zlí černosi, urečenci, židojašteri, homosexuáli, pre ktorých odoberajú kresťanským bielym rodinám deti. Už prestante s tou nenávisťou debili….

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

V článku níže přímo píšou o tomto:

https://www.washingtonpost.com/local/education/what-gives-you-an-edge-in-harvard-admissions-check-the-trial-evidence/2018/10/17/c8004068-d17d-11e8-8c22-fa2ef74bd6d6_story.html

Asiat to má těžší protože jeho kultura je prakticky o tom, že má dobré známky, ale jinak je většinou spíše nepoužitelný a sociální IQ v testech a na životopisu jen těžko vyhodnotíš.

Běloch to má i tak stále nejlehčí, pokud chce může být nejlepší z bělochů a šance že byl znevýhodněn je prakticky nulová, zatímco ostatní rasy šance že byli ovlivněni rasismem je prakticky nevyhnutelná.

Ghetta v USA mají jasný zákonný důvod, kdy se přidělovali levné úvěry prakticky jen bílým rodinám, existuje o tom milion článků a videí.

To že je taky běžné, že realitky dají podstatně menší nabídky na odkup černým vs bílým je taky dokázáno v x případech.

To že v USA byl a stále je systematický rasismus je fakt a to že je to i důsledek rasismu v minulosti je taky fakt.

"Bavil sem se o tom s jednim mym známym z Haiti (nejchudší americká země) a on řikal že by se propadl studem kdyby ho vzali na základě kvót. BLM s tim ale ale evidetně problém nemájí."

Protože má tu možnost, pokud se narodíš a všude tě okamžité podezírají, policejní dozor je x krát větší a vidíš problémy všude okolo, tak jsi rád za každou šanci.

TLDR, Ve zkratce, kdyby jsme tady neměli rasismus teď ani v minulosti, tak nepotřebujeme kvoty ani nic podobného, teda pokud chceš spravedlivější společnost, pokud si myslíš, že si za to lidi co vyrostli s jinou barvou pleti ve stejné zemi můžou za diskriminaci sami, tak můžeš mít tak slepý názor.

Reagovat
Mass

Bojovat proti rasismu rasismem prostě nejde. Tak tady nepiš něco o nepoužitelných asiatech. Pokud někdo nedostal půjčku může být způsobeno jeho nízkou kredibilitou, nemyslíš? Jinak půjčování je výhodný byznys, nevím který hloupý rasista by se sám vyloučil z části trhu.

Jinak ti povím něco jiného, co se v levicových plátcích typu washingtonpost nedočteš. Ghetta taky vznikají, když se řekněme "slušní" lidé odstěhují a zůstanou jen ti neslušní, podobně jako v případě Detroitu. Jinak v USA nežiju, ale pokud to co tu píšeš je pravda, tak nejen BLM, ale celá USA by měla udělat pořádek u sebe, místo se sraní jinam.

Reagovat
Talker

Nejsem rozhodně expert, každopádně krásná ukázka zjednodušení.

Detroit (a celkově měst v rust beltu), tak bys možná měl zmínit, že tam byla naprosto zoufalá závislost na jednom průmyslu (automotive), kdy tam natáhli miliony lidí k pásům, následně začala automatizace, nástup konkurence (především) z asie, takže odborové mzdy táhly dolů konkurenceschopnost a následný odchod z Detroitu do Kanady či Mexika, globalizace, kdy už nebylo podstatné být přímo u zdroje surovin, ale spíš na námořních trasách spíš než v centru US (což byla začátkem století skvělá pozice u jezer).

Co se týče toho, že se odstěhovali "slušní lidé" - neodstěhovali se spíš ti, kteří na to měli, ti, kteří třeba cítili, že město umírá, ti, kteří tu možnost prostě měli? Takže ta vzdělanější střední vrstva? Co si budeme povídat, tady jde opět u vzdělání a v té době segregaci školství, kdy jsi měl kvalitní školy v bílých oblastech (kam černé nepouštěli). K tomu sociální a ekonomický tlak.

Teď jsem se koukal a v Detroitu bylo 5500 policistů a z toho 100 černých, přitom populace byla cca 60/40 ve prospěch bílých.

Ty se koukneš na to, že tam byly nepokoje, vypálily se haldy budov, ale bylo to proto, že část populace byla zlá nebo proto, že byla zoufalá, neměla zastání (viz policie), neměla kvalitní vzdělání, přístup k dobré práci, byla diskriminována a k tomu ekonomický propad toho města, tudíž ani nemohli odejít.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mass

Mmch v Detroitu měli od roku 1974 do 2013 jen černé starosty. Nejvyšší státní soudní zástupkyně Michiganu je taky černoška.

Na apatheid, který tady popisuješ, to nevypadá. Spíš mi to současné město připomíná Haiti nebo Libérii.

Reagovat
Talker

Ty vole, to fakt budeš brát rok 1974 a dál, kdy město bylo už v prdeli?

Oproti 1950 se populace smrskla o téměř 350.000 lidí (z 1.6milionu, tj přes 20%), pravděpodobně ze střední a vyšší vrstvy, kdy zmizely desítky či stovky tisíc dobře placených míst z Detroitu kvůli decentralizaci, přesunu továren do periferií, jiných zemí.

Ty se tu oháníš současnou situací, kdy je město půl století v obrovských sračkách, finančně nemá na svůj vlastní provoz, má problém se školstvím a vzděláním (77% středoškolsky vzdělaných vs 88% US), 1/3 lidí žije pod hranicí chudoby atd?

Reagovat
icefish

Libi se mi tvoje snaha, ale vysvětlovat to tady je celkem marný…

Reagovat
Mass

Jeho snaha je opravdu marná, protože se tady snaží vysvětlit nesmysly tvrdí, že se odstěhovali bohatí a zůstali chudí. Jako by se chudý člověk nemohl přestěhovat za prací. Spíš je pravděpodobnější, že tam zůstali líní a ti opravdu neslušní a vzniklo ghetto.

Reagovat
Mass

Od roku 1974 už měli dost času s tím něco udělat. To že černocha kdysi nepustili do školy není důvod k tomu, aby nyní jeho vnuk požadoval o 20% nižší kritéria na přijetí na vejšku.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Neutron

Asiat to má těžší protože jeho kultura je prakticky o tom, že má dobré známky, ale jinak je většinou spíše nepoužitelný a sociální IQ v testech a na životopisu jen těžko vyhodnotíš

toto prosim ta rozved...

Reagovat
Kokesh

Reagovat
kilobyte

Pokud chceš vybrat nejlepší, tak bys právě na rasu koukat neměl.

Reagovat
dinss

Přitom je to zasraná teroristická organizace

Reagovat
TheTopFootbaler

Aby to byla organizace, musela by být, překvapivě, organizovaná. BLM je myšlenka, hnutí, hashat. Je to organizace asi tak moc, jako byli organizace hippies.

Reagovat
smazaný uživatel

To samy antifa.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ta je mnohem strukturovanější, BLM je prostě fakt jenom myšlenka a hashtag na twitteru. Je to motiv sdružující lidi do boje s rasismem. Baví mě, že někdo chce BLM hnát k zodpovědnosti.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
dinss

ÁÁ bojovníček za svobodu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Eichel

BLM si hlavne dáva aj ciele ako oslobodiť Palestínu alebo zrušiť políciu... to vedie fakt partička magorov, ktorí sa ešte priznávajú k tomu, že im bol sympatický Mao... keby to bolo čisto o tom aby černosi neboli nijak diskriminovaní, tak proti tomu nemôže vystupovať žiaden príčetný človek, ale koľko reálnych opatrení celé toto hnutie prináša na uskutočnenie tohto cieľa, t.j. nedsikriminácie? Ja som totiž videl len, že po oslobodení Rittenhousa grupa ich priaznivcov skandovala, źe v kapitalistickom súde nie je možná spravodlivosť a je potrebná socialistická revolúcia, čo mi teda moc antidiskriminačné nepríde.

Reagovat
TheTopFootbaler

Důkazy těchhle tvrzení?

Reagovat
Eichel

https://www.theguardian.com/world/2021/jun/16/black-lives-matter-palestinian-struggle-us-left

napríklad...

https://www.youtube.com/watch?v=6hsgg-aKWGw&ab_channel=GuardianNews

tuto je video o protestoch proti oslobodeniu Rittenhousa, dávam do pozornosti Palestínske vlajky na každom kroku, transparenty typu: you cant have capitalism without racism ...

https://www.washingtonpost.com/politics/2021/06/12/did-last-years-black-lives-matter-protests-push-cities-defund-police-yes-no/

z tohto takisto vyplýva požiadavka na "defund the police"

.. ak si to zhrnieme je to hnutie a tu by som Vás rád opravil, keď to tu prezentujete ako ideu, toto je normálne hnutie s nejakým ideologickým programom, zakladateľkami a podobne; kde zakladajúce osobnosti sú takýto ľudia "https://thefederalist.com/2021/05/07/millionaire-blm-founder-admits-shes-a-marxist-says-shes-proud-of-comparisons-to-mao/" , kde sa vykrikujú heslá o zlom kapitalizme a potrebe socialistickej revolúcie, kde sa vyjadrujú k Izraelsko-Palestínskemu konfliktu, kde požadujú osekanie rozpočtu polície a radikálnejšie krídlo dokonca zrušenie polície (viď autonómne celky ktoré si sami vyhlásili v istých ćastiach demokratických miest) a netreba zabúdať ani na to, ako tie protesty vyzerajú... vykrádajú sa obchody, rozbíjajú sa výklady, horia budovy a búrajú sa sochy (https://www.tampabay.com/news/nation-world/2020/07/20/portland-protesters-gassed-after-setting-fire-at-courthouse/ , aby ste nenamietali, źe tu fabulujem). A poviem Vám aj niečo osobné, ja som bol veľký prívrženec Demokratickej strany a anti-trumpovec ešte minulý rok, dodnes považujem otázku rasizmu a jeho predchádzaniu za veľmi podstatnú, ale toto nie je mierumilovné hnutie, ktoréhou ideou je rovnosť pred zákonom bez ohladu na farbu pleti s tým, ze predkladá legislatívne úpravy ktoré to podľa nich majú zaistiť prípadne bojujú proti takej legislatíve, ktorá je segregačná. Toto je momentálne hnutie sposobujúce riots po celej Amerike a požadujúce nejakú ideológiu progresu, ktorá stojí na odkaze na socializmus a to ma úprimne veľmi desí, pretože toto je boj za neslobodu. Na koniec prikladám aj toto: https://www.politico.com/news/2020/11/09/aoc-cancel-worked-for-trump-435293, kde "hviezda" BLM a progresívna AOC chce robiť zoznam trumpových voličov aby sa sa s nimi porátala. A to sme kde? Toto je slobodná spoločnosť? Takto sa bojuje za slobodu a nediskrimináciu ?

Reagovat
TheTopFootbaler

Oukej, tak nějaké tváře vystoupily jako záštity. Stejně jako hodně revolucí, i tyhle protesty leckdy zachází hodně daleko. Jenom čas ukáže, jestli budou oslavováni, nebo zatracováni. Ale já se chtěl vymezit proti "chtějí zrušit policii" a "je jim sympatický Mao". To, že Palestina má svá práva je jasné. Není to ani náhodou černobílý konflikt, jak se SPOLU snaží ukázat. Izrael se na féra dopouští válečných zločinů a není to v pořádku. Takže k boji za osvobození Palestiny se klidně připojuji. Defund the police je hodně specificky americké, neznám úplně přesný kontext těchhle požadavků, ale rozhodně se hnutí BLM jako takové nedomáhá zrušení policie. Možná tak pár extremistů, kteří se k té myšlence hlásí také. Ale tak je to všude, vždycky jsou rozumná jádra a nezdravé extrémy. Celkově - věděl jsem o těch násilnostech, co se v Americe děly. Není to v žádném případě v pořádku a dotyční musí být potrestáni. Ale je chybou kvůli jednotlivcům zavrhnout celou myšlenku. Já bych se do Ameriky nemíchal, ať si svoje problémy vyřeší. Stejně jako by se oni neměli míchat do cizích záležitostí. Méně funkční zemi aby člověk v současné době pohledal.

Reagovat
Eichel

Ten problém je ale v tom, že my sme sa tu pôvodne spolu bavili o tom, že je to hnutie ktoré bojuje proti diskriminácií černochov. A teraz sa tu zrazu bavíme o Palestínskom konflikte, defaundácií polície a podobne... ja skutočne nevidím súvislosť medzi Palestínskym konfliktom a neprimeraným zásahom policajta niekde v Detriote proti černochovi. Je pekné, že mi vysvetľujete, že problém Izraelu a Palestíny nie je ćiernobiely, ale to, že ja stojím na strane Izraelu ja hore nikde nepíšem. Ako viete, že nie som fanúšik Palestíny? Ja len tvrdím, že mi vadí, že to hnutie sa od myšlienky "sme proti rasizmu" značne spolitizovalo a rieši aj úplne nesúvisiace otázky. Čo sa týka defund the police, časť samozrejme chápe, že zrušenie polície je zhovadilosť, ale nie zanedbateľná ćasť to bohužial myslí doslova. Neviem, či to inak niekde dohľadám ale jedny noviny, marí sa mi, že NY Post alebo Washington Post (priznám sa, že si to nepamatám na 100%), vydali stĺpček republikánskeho senátora, ktorý v ňom hovoril o tom, že defundácia policie je zlá a že ak polícia nezasahuje proti výtržnostiam a nezvláda to, je správne povolať národnú gardu pre zaistenie ochrany majetku a podobne, načo šéfredaktor musel odísť pretože časť redakcie sa postavila za hnutie BLM a nechcelo pod ním pracovať, kedže dáva priestor niekomu ako bol dotyčný... je to jednotlivý prípad, určite sa to nedeje denne a všade ale je to varovný prst, aby sme sa zastavili a kládli si otázku, či sa to už nezačalo preháňať v niektorých momentoch a či kričiaca radikálna menšina nemá vačśí spoločenský dosah, než by mala mať. Je úplne možné že vačśina tých ľudí vníma heslo defund the police inak, (presunutie časti rozpočtu polície do socialnych programov alebo pod) avšak počuť je bohužial najme tú radikálnu menšinu. Čo sa týka tej funkčnosti, nepoznám Vás a netuším, či ste žili v USA alebo nie. Ja som študoval semester v Kanade, moj kamarát akademický rok v USA, kde som ho bol aj viac krát pozrieť. Možem Vás ujistiť, že z našej skúsenosti je to vynikajúci fungujúca krajina (aj keď určite má svoje problémy).

Reagovat
TheTopFootbaler

To beru, chápu, že je zvláštní slyšet od hnutí Black Lives Matter o dění v Palestině, ale je to podle mě nevyhnutelný syndrom toho, když má nějaká twitterová stránka dosah. JE to hnutí za lidská práva, tak se vyjadřuje k lidským právům. Trochu stretch to je, ale nezazlívám jim, že se angažují.

Taky souhlasím, že je potřeba se kriticky zamýšlet a nejet na vlně radikality, ale zase naprosto chápu, že když je někdo celý život utlačovaný, že v současné době cítí možnost se projevit, od toho taky to hnutí funguje. Stejně třeba MeToo, kritici jsou jakože "no teď to roste jako houby po dešti ta obvinění, to je hrozná kampaň proti mužům". Ne, jenom jde o skupinový empowerment, a stejný efekt prožívá BLM. Byť jak říkám, proti zločinu by se nemělo bojovat zločiny a pachatele všech násilností je potřeba soudit.

V USA jsem nežil, všechno mám zprostředkovaně, ale stačí se podívat na justici (důležitost poroty extrémně přehnaná) stejně jako na právní rámec. Zdravotní pojištění. Soukromé školství. Amerika fakt není příkladem dobře fungující země, nezlobte se.

Reagovat
Eichel

Na niečom sa zhodneme a na niečom zase nie, ale prekvapivo tá diskusia medzi odlišnými tábormi je očividne možná, čo je fajn.

Ja teda robím právo a som rozhodne radšej, že fungujeme na kontinentálnom práve na rímskom základe, ale zas mi nepríde, źe ich justícia by bola nefunkčná. Príde mi, že na súdoch majú menej prípadov a riešia to značne kompetentnejšie ak už sa tam niečo dostane. Veľa ľudí momentálne vníma nefunkčnosť ich justície skrz oslobodenie Rittenhousa. Tu treba povedať, že v ich právnom systéme sa toto dalo čakať. Mal som o tom spor s kamarátom ktorý bol striktne za oslobodenie a ja v tomto až tak striktný nie som, pretože si myslím, že na SK/CZ by už jeho sebaobrana bola za hranou únosnej miery pretože jeho vedený protiútok pred nebezpečenstvom ktoré mu hrozilo nebol podľa mojej mienky primeraný. Každopádne podľa práva v US sa dalo oslobodenie čakať a nevypovedá to nič o nefunkčnej justícií. Nemyslím si, źe by tí ľudia boli nekompetentní, či radikáli schvaľujúci vraždy. Jednoducho je to iný právny systém a v rámci neho fungujú. Čo sa týka zdravotníctva tak áno, je oveľa kapitalistickejšie než tu, avšak funguje omnoho lepšie. Osobne poznám mnohé prípady Kanaďanov ktorí sice mali zdravotnú starostlivosť "bezplatnú", resp. obdobnú tej našej európskej, ale aj tak radšej chodili na operácie za príplatok do US pretože ich poskytnutie zdravotnej starostlivosti (aj keď drahšie), bolo na oveľa lepšej úrovni a ak má človek nádor alebo si mení kĺb tak si radšej priplatí. O školstvo sa nezaujímam do takej miery aby som Vám vedel oponovať, avšak vzhľadom na to, koľko šikovných, múdrych a schopných ľudí pravidelne produkujú nevidel by som to s nimi tak zle Tu sa skrátka nezhodneme, verím, že US má mnoho problémov, je to rozpoltená krajina, kde sa extrémne veľa vecí rieši skrz politické tričko než objektivitu, kde mediálne pokrytie je absolútne zafarbené buď na stranu demokratov alebo na stranu republikánov, na môj vkus majú príliš veľa násilnej kriminality a nevedia dobre riešiť otázku segregovaných komunít (ale kto hej).. napriek tomu to však považujem za veľmi dobre fungujúcu a prosperujúcu krajinu so silnými inštitúciami.. aj keď osobne by som tam radšej žil pred 10timi rokmi než dnes.

Reagovat
TheTopFootbaler

Přiznám se, že kauza Rittenhouse šla úplně mimo mě, jen jsem zachytil to jméno, každopádně aspoň byli konzistentní, když už mají dle mého názoru nelidsky nastavenou ochranu majetku.

Je fakt, že kapitalistické zdravotnictví může poskytnout lepší zdravotní péči, ale zase jenom některým. Respektive přesněji těm, kteří se to můžou dovolit, což jde proti mému přesvědčení, byť chápu, že někomu to přijde dokonce přirozené.

Školství funguje určitě lépe v Evropě, ne přímo v Česku, ale severské státy produkují dlouhodobě více špičkových vědců relativně k jejich populaci. Věřím, že privátní školství není řešení, a že vzdělání a zdraví jsou hodnoty, které by měl svým občanům zajišťovat stát.

Na druhou stranu se mi líbí vaše kritická reflexe Ameriky, přiznávám že jsem tam nežil a určitě máte v leckterých věcech pravdu a dobré argumenty. Ve výsledku to je, jak koneckonců i píšete, hlavně o životní filozofii, kterou prostě nemáme stejnou. Díky za debatu.

Reagovat
r3

Aky zmysel ma takyto komentar?

Reagovat
srbic13

poukazat na tupost autora. naplneno, ackoli tezko nekdo jeste ted pochybuje

Reagovat
Bucky

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Luc-Luc

BLM je absurdni zalezitost, ale sem bych to zrovna netahal

Reagovat
Mass

Tak on do tohohle případu zatáhl rasismus Eduard Mendy.

Reagovat
Emqick

Řekl, že nerozumí (s odkazem na ta konkrétní media) tomu, proč je označován jako potenciální násilník v médiích. Zároveň řekl, že rozpoznat od sebe 2 tváře, navíc když pomáhá dres, by nemělo být tak těžký. V zásadě udělal tedy velice dobře, že se podivil a poukázal na to.

Reagovat
Mass

Poukázal jen na to, že když si ho někdo evidentně spletl podle jména a on to hned značil za rasismus. Měl žalovat ty noviny (ještě k tomu to byl nějakej hloupej bulvár) za fušerskou práci a ne hned křičet na rasismus médií.

Reagovat
Emqick

Tak těch plátků bylo víc. Mám celkem pochopení pro to, že když se v novinách objeví tvoje fotka u článku o znásilnění, tak tě to rozladí. V tom příspěvku kritizoval přesně tu fušérskou práci, kdy píše, že nechápe, jak můžou v roce 2021 udělat takovou chybu, navíc když mají možnost rozlišit to i podle dresu. Samozřejmě se ho na to pak ptali z několika médií, nicméně udělal vlastně přesně to, co jsi mu tady poradil.

Reagovat
smazaný uživatel

smh

Reagovat
ACSeRw!n

co?

Reagovat
celeb

ja by som tipoval, ze vacsina obeti jeho snahy skorovat cez superovu obranu mala cierne dresy

Reagovat
Shevchenko

Už sem vše napsal soudkini

Reagovat
Nickname 9

A já už jsem napsal tvý učitelce na Češtinu, že potřebuješ doučování

Reagovat
Shevchenko

Neznáš NDR, škoda

Reagovat
Mr.Dalby

RIP NDR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Reagovat
Front hell

Proč to vlastně skončilo? Chodíval jsem tam docela pravidelně.

Reagovat
Shevchenko

Košík měl nějaké problémy s majitelem webu, teď má svůj vlastní web dodiri.cz

Já ale chodím v podstatě jen na staré dobré NDR na facebooku, na ty hnusy z webu nemám moc žaludek.

Reagovat
Front hell

Já pravidelně sjížděl NDR, zvrácené a drsný svět. Teď už jenom drsný svět. Ale už vynechavam ty hnusy Od kosika mě hodně bavily ty historické fotografie.

Každopádně díky za novou stránku

Reagovat
Nebelung

A teď chce ještě registraci na porno

Reagovat
FUnk

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

dodiri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že měl tohle zapotřebí..mohl si skočit do borčusu, nebo si zavolat escort

Reagovat
Lemond Laws

Buhví, jak to bylo...

Reagovat
exot12

Štatisticky obete znásilnenia klamú veľmi málo. Už iba prísť s týmto tvrdením, je pre obete ťažké, pretože je to pre ne potupné, sú vystavené presne takýmto názorom, pohľadom ako si prezentoval v komentári.

Pri jednej obeti si ešte môžeš povedať, ktovie ako to bolo, ale ak ich bolo 10, ak sa ešte postup bude opakovať, tak chlapec to bude mať ťažké.

Aj keby sa z toho dostal, čo je štatistický nepravepodobné, tak si myslím, že bude toxický a bude mať problém si nájsť nový klub

Reagovat
Mass

No nevim, Benzemovi docela pohodě prošlo vydírání.

Reagovat
exot12

Vydieranie nie je znásilnenie

Reagovat
Kily8

Toto može napísať len tupec. Kvoli takýmto tupcom, sa ženy boja ohlasovať znásilnenie. Preto je jednoduchšie bypovedať, keď už nebola prvá, keď ich je viac, lebo sa boja takýchto tupých názorov: “bohvie, ako to bolo”, alebo alláh vie, ako to bolo….

Reagovat
Seydou Doumbia

Asi právě kvůli tomu adrenalinu ne? Se to tu už rozebíralo minule. Díky tomu že máš velkou moc a můžeš mít většinu věci co chceš lusknutím prstu, tak chceš mít i to co mít jako by nemůžeš. Co je nedostupné. A to je ten adrenalin.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi něco takového v tom bude, těžko říct, já takové problémy teda "bohužel" nemám

Reagovat
Busby babes

Reagovat
janinho

aj v base si adrenalinu uzije viac nez dost

Reagovat
Seydou Doumbia

to už bude povinný adrenalin, nevím zda to tak chtěl

Reagovat
janinho

povie nam v niektorom z rozhovorov po vazenskom Super sunday

Reagovat
Mass

Když se nebrání , tak to neni lov

Reagovat
kvasha16

Reagovat
celeb

v niektorych africkych kmenoch maju zvyk uniest zenu z ineho, aby sa premiesali geny a nedegenerovali. Mozno sa len nestihol aklimatizovat.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Mass

Teď si mi připomněl případ z Německa a jednu sluníčkářku největšího kalibru, která pomáhala v táboře s uprchlíkama a jeden jí tam znásilnil a ona ho odmítla identifikovat s tim, že by to ve veřejnosti mohlo vyvolat nenávistnou náladu vůči migrantům.

Reagovat
Blasphemer

gratulujeme

Reagovat
Salfovic

To je dost. Nepřihodili mu tam něco od bratranců ?

Reagovat
kilobyte

Jakože by si je spletli? Ty rasisto.

Reagovat
Greny

Ten má asi dohrano

Reagovat
Busby babes

hlavne, ze to v City vedeli uz nekdy od ledna a stejne porad hral...

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak hrál je u něj hodně silný slovo, spíš se o to pokoušel. Každopádně týmy musí špínu na své hráče se snažit ututlat, to je klasika.

Reagovat
madridcan

Exluzívna fotka dvoch hráčov, ktorí ukončili kariéru

Reagovat
pantondavo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Euphael

Reagovat
Bucky

Reagovat
Nikikrew

Hmmm ak mu to dokazu tak si par rokov posedi....

Reagovat
Spalovač šancí

Tak ještě 3, ať se mu to dobře počítá

Reagovat
Trand

Parádní nákup od City. Moc toho neodehrál, když hrál tak moc neoslnil a teď ještě tahle kauza, která už prostě nepůjde zamést pod koberec.

Reagovat
O.Giroud

Ale zacal jak sef.

Reagovat
smazaný uživatel

a skonci jako chef

Reagovat
kiwwi

navyse aj ten jeho super funny twitter vraj spravoval niekto iny

Reagovat
LeonardoUžoa

Aby si jej nespletli s Otamendim.

Reagovat
Luc-Luc

no jo dalsi macho, co neudrzel hormony na uzde...jsem zvedavej, kolik nakonec vyfasne

Reagovat
smazaný uživatel

Ta suspendace ze strany city dava smysl, kdyz je ve vazbe

Reagovat
SunFells

Ty víš co všechno suspendace obnáší?

Reagovat
Edgar Davids

Odevzdani suspenzoru?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak predpokladam, ze zadny ukon z vazby neudela

Reagovat
jenage

Takže bude chytat Kepa?

Reagovat
eder

Míče nebo holky za kozy?

Reagovat
vladis271

Odobrat vsetky 3 tituly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

ten tedy neztrácel čas tréninkem

Reagovat
smazaný uživatel

Well you came and you gave without taking

But I sent you away, oh Mendy

Reagovat
supporter

Reagovat
Mass

Nová hvězda Trestné lavice.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
RadekVonCZE

*Velice super kauf za skoro 60 milionu liber

Reagovat
MCFC_8

Vrati sa nam to teraz za Ferrana, uz je dohodnuty v Barce, sice neviem odkial vezmu tie peniaze, ale ja som spoko

Reagovat
MCFC_8

On bol v Monaku zviera a aj na zaciatku u nas, ale zranil sa mozno po 10 zapasoch na skoro celu sezonu a odvtedy to s nim ide dole vodou, tak si to kompenzoval inde

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Azazelo RD

Urcite jsou pojisteni pro pripad, ze hrace zavrou za znasilneni. Bez toho by se fotbal neudelal.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
LeonardoUžoa

Jen pěkně potvrzuje předsudky o černejch. Tak to má taťka rád.

Reagovat
smazaný uživatel

strejda Rufus

Reagovat
Kily8

A ty o tupých rasistoch….

Reagovat
LeonardoUžoa

já nejsem rasista.

Reagovat
Woods

ak by to bola pravda tak to ...uj na n-tu,.....

penazi ma tolko, ze kazdy den moze mat 3 a on toto ?

Reagovat
masina_LFC

prečo by platil, keď takto to mal zadarmo?

Reagovat
smazaný uživatel

Starý zvyky z afriky

Reagovat
Dan Gubić

Vidieť rozdiel v kvalite Kloppa a Pepa. Jurgen vyberá charakterovo výlučne špičkových ľudí. Pep všelijakých idiot a grázlov hlavne že stoja cez 50 mega tak budú dobrí. Ale inak ich nepreverí, psychológ Klopp s každou posilou diskutuje či je to aj dobrý človek.

Reagovat
SunFells

No ty krávo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
Salfovic

I do bordelu s nimi zajde.

Reagovat
Lemiux66

Asistenti pri ruce: Giggs na rodinne zalezitosti, Terry by byl externi…

Reagovat
Neutron

A Johnson by mal na starosti mladez?

Reagovat
Bobřík1

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Čenda

Tak to patří do zlatého fondu EF toto, jinej level bráško

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

jojo objizdi ucitele ze zakladky a zjistuje, jestli neopisovali pri pisemce

Reagovat
Mike Litoris

Ten šok, když zjistil, že základku nedodělali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Třeba u Salaha je to vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si hotovej

Reagovat
FUnk

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
smazaný uživatel

Kks... neskutočné, ako dopadol... a to mal celkom dobre rozohrané v tom City. Keď som si pozrel ten dokument o Manchestri City: All or Nothing, tak sa tam javil ako úplný pohoďák, srandista, každý v klube ho mal rád. Ktovie, ako to naozaj bolo.

Reagovat
Dan Gubić

aj Vlado Mečiar vyzeral pohoďák a pozri čo sa z neho vyklulo

Reagovat
smazaný uživatel

No ten zrovna kkt už na prvý pohľad

Reagovat
smazaný uživatel

použij rasismus...ti pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

ty hlavo bílá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Borci, teď zcela vážně.

Pokud by policie Feriho s Cimickým neodsoudila nebo jim dala nízký trest, je tu někdo pro starej dobrej lynč, nebo věříte české justici a když dostanou nízkej trest, tak to tak holt je?

Reagovat
jk

A co s Hoškem?

Reagovat
C-M@ster

Posílal holkám péro, kdo z nás to nedělá?

Co je to proti desítkám znásilnění...

Reagovat
jk

Mě spíš překvapuje, že to někdo fakt dělá. Asi neznám ženskou, kterou by to přitahovalo

Reagovat
TopinB

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mistr129

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mike Litoris

Je to, jako když ti kočka donese domů mrtvou myš. Chápeš, že je na to pyšná, ale vyhodíš to, aniž by ses na to podíval.

Reagovat
icefish

Reagovat
Bobřík1

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
FUnk

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Vánoční owník

"kdo z nás to nedělá?"

Huh?

Reagovat
Čenda

Reagovat
TopinB

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lexi Belle

Šak vy máte ptáka dokonce na střeše stadionu…

Reagovat
Svatej

A čuráka v útoku

Reagovat
Front hell

Reagovat
jk

Snad se ještě trochu zvedne…

Reagovat
Cobra

Reagovat
Svatej

Reagovat
Čenda

Reagovat
FUnk

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Čenda

Reagovat
Euphael

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mistr129

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Tak tímto se Honzo bavíš v dnešních dnech, ejhle.

Reagovat
C-M@ster

Jj, počkej na vánoční PFku.

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
herbage

Občas před Vánoci přemýšlím, komu poslat PF a komu, ne. Takhle by to asi bylo jednodušší: máma, ségra, teta, babi, tchyně, kolegyně z práce, spolužačky ze ZŠ, bejvalky a neteře, kterým už bylo 18 (k 18. narozeninám pak fotka v rámečku)

Reagovat
Shevchenko

To nemyslíš vážně

Reagovat
Mass

Počkej, tak ty to děláš a ještě si myslíš, že všichni ostatní taky? Nežiješ v nějaký divný sociální bublině?

Reagovat
smazaný uživatel

CO?

Reagovat
REPLIKATOR

Hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Ty budeš nejtvrdší z nejtvrdšího jádra Plzeňskýho kotle, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

jako tys byl vždycky dement, ale teď jsi už úplná kunda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak to jsem zvědavej, ale Hendo je aspoň zpět

Liverpool: Kelleher, Bradley, Koumetio, Gomez, Tsimikas, Morton, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Williams, Minamino, Firmino.

Subs: Pitaluga, Konate, Milner, Keita, Jota, Gordon, Beck, Quansah, Woltman.

Reagovat
avicii

Mohli sme dat teda silnejšiu zostavu už je to dosť vysoká fáza poháru

Reagovat
Coutinho10

hlavně, že na poslední zápas v Miláně byla našlapanější sestava, když o nic nešlo

Reagovat
avicii

rotacia je fajn ale aspon Konate a Jota mohli byt v zaklade..

Reagovat
Čenda

brutální rotace.

Reagovat
Coutinho10

Johnson v základu a Fredericks už na lavičce...no, Cufovi bude přibejvat konkurence ...a Cresswell pořád není ready

West Ham XI: Areola; Johnson, Ashby, Dawson, Diop, Masuaku; Rice, Soucek; Vlasic, Lanzini; Bowen.

#WHUFC subs: Randolph, Baptiste, Alese, Fredericks, Kral, Noble, Fornals, Benrahma, Yarmolenko.

Reagovat
Mimalu

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1473726492836352004/photo/1

zajímavá, akorát teda nevím proč nás dávají pouze na Voyo

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem zvědavý na mladíky, postup moc nečekám.

Reagovat
Greny

Na mladochy jsem zvědav a kdo ví třeba urveme i postup

Reagovat
VALEN

Jsem chtěl napsat...Zavřít, až zčerná

Reagovat
avicii

Fu keď vidím tu zostavu líšok no neviem

Reagovat
Kixi Syhimour

Rodgers potřebuje úspěch

Reagovat
masina_LFC

Rodgers posratý až za ušami tam dal áčko no

Reagovat
O.Giroud

Vam jebe fakt ci uz sa hladaju vyhovorky pred zapasom

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak tady vidíš, že to je asi podstatné zmínit

Reagovat
O.Giroud

Tak ale robit z Rodgersa posranka, on za to nemoze co tam dal Klopp

Reagovat
aragorn

Reagovat
avicii

Snáď sa chlapci ukážu, Leicester s takouto zostavov musí ísť pre výhru..

Reagovat
REPLIKATOR

a už se mu zranil Pereira

Reagovat
O.Giroud

Tak ten sa mu zrani kazdy druhy zapas.

Reagovat
Čenda

Teda Live i Chelsea fakt ujetý sestavy na to, ze je to čtvrtfinále poháru. To už není ani Mickey mouse Cup, možná tak Minnie mouse Cup.

Reagovat
Salfovic

Sexisto

Reagovat
Talker

Tak máme 14 hráčů do pole, zápasy co 3 dny, takže jedině dobře.

Reagovat
Čenda

To zas jo, a dost za to může i covid a je paráda vidět takový cucáky, jen ze takhle řízný jsem to nečekal.

Reagovat
Talker

Tak "ujetý" sestavy - v základu jsou 3 mladíci z development týmu, zbytek je ačko.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
O.Giroud

Morton fuj

Reagovat
Kixi Syhimour

Tsimikas , Kelleher

Reagovat
avicii

niekto link na nasich, nic dobre nemam

Reagovat
masina_LFC
Reagovat
avicii

Reagovat
vitasrp

Praporkář je na drogách, nebo čekal, že mu to případně zkontroluje VAR, který tam není?

Reagovat
Talker

Ty vole, ta azpiho rychlost při tom brejku. Kdo posral tu přihrávku, Chalo?

Reagovat
Talker

Ty vole Barkley...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tsimikas

Reagovat
vitasrp

Barkley hraje s klukama, co jim je 18 let a stejně je nejhorší.

Reagovat
Koubic_

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Talker

Já fakt nechápu Barkleyho.

On dá 2 naprosto skvělé přihrávky za prvních 25 minut, kdy dostane míč a z první-druhé najde perfektně hráče mezi liniemi a pošle ho přímo na obranu soupeře a instantně vyřadí několik soupeřů, aby zasáhli do obrany. Naprosto geniální řešení.

V 90% případů ale těch doteků potřebuje několik, zpomalí, zamyslí se a odevzdá míč bud vedle sebe nebo soupeři.

Reagovat
Talker

Naprosto nechápu naše bránění u těch centrů. Podruhé, co je tam sám hráč poblíž malého vápna, k tomu tam byl jednou samotný hráč na velkém vápně a nikdo X metrů od něj.

Reagovat
Mimalu

no u té první situace mi teda přišlo, že dotyčný byl v offsidu a navíc hlavičkoval z prostoru, ze kterého by Mendy ten míč sebral... akorát Kepa zůstal klasicky na čáře

Reagovat
Kixi Syhimour

Morton

Reagovat
cubazi

On je ťažky pruser

Reagovat
oli9

Nechápu, nechápu každý zápas totálně hoří a pořád ho tam cle5. Chtělo by to dát šanci někomu jinému

Reagovat
aragorn

Každý rozhodně ne. Ty první zápasy v ligovým poháru Norwich, Preston byl úplně v pohodě. I na San Siru odehrál vybornej zápas. Teď mu nevyšli dva Spurs a včera.

Zrovna dva zápasy, který se hráli ve velkým tempu. To moc nestíhal. Navíc mu chyběl trochu důraz.

Bude v pohodě. Jestli se nějakej mladík ukázal, že může následovat Trenta, Curtise a Harveyho, tak je to Morton.

Reagovat
DieFohlenBMG

WHU po tom golu rozjel kolotoč

Reagovat
DieFohlenBMG

super

Reagovat
O.Giroud

mozno rozjedu zas

Reagovat
Talker

Zdá se mi to, nebo Saul už začíná vypadat jako naprosto průměrný fotbalista?

Neberte to špatně, to je obrovský posun.

Reagovat
TopinB

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Posun ná úroveň pijvody?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

LFC darovane goly atrapami na futbalistov

Reagovat
masina_LFC

Strašne lacné chyby robíme vzadu a v strede poľa... akoby sme hrali s béčkom

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle je spíš béčko/céčko

Reagovat
cubazi

Strašne trapne hrači ktorý dokazuju že nato nemaju

Reagovat
avicii

ako, dalo sa cakat, proste nehrame proti superovi z nizsej sutaze ale proti poprednemu timu PL

Reagovat
Talker

Mně se zdá, že Simons hraje RWB a azpi stopera, nebo jsem blbej?

Reagovat
Koubic_

Je to tak, ale moc mu to dopředu nejde. Dozadu ale zatím dobrej.

Reagovat
Talker

Mě šlo o to, proč stíhá RWB hráče, který jde do brejku a nebyl tam právě stoper.

Reagovat
Koubic_

Mi nedošlo

Reagovat
Talker

Já se ted musel vyloženě smát, jak alonso nabíhal do 3 hráčů slimáčím tempem a stejně je nějak oběhl. Ten chlap je naprosto kouzelnej

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icefish

Já furt říkám, ze je to kvalitní futsalista

Reagovat
icemike

Reagovat
Mimalu

jako narvat to do dvou členné zdi a pomalu založit soupeři break, to je jiný level

Reagovat
vitasrp

Z nebezpečné standardky udělat žlutou kartu pro spoluhráče, to dokáže fakt jenom Barkley.

Reagovat
Greny

Hele může mi někdo vysvětlit co hraje za post dneska Azpilicueta? Nějak to nejsem schopen za ten poločas rozpoznat přijde mě že je všude a nikde

Reagovat
Talker

Taky s tím mám problém - u toho posledního(?) brejku, jak sprintoval hráč na bránu a stíhal ho Simons, který je podle mého wingback dneska... Nevím.

Reagovat
vitasrp

Pravýho stopera ve tříčlenné obraně.

Reagovat
Greny

Myslel jsem si to že to tak bude ale dneska to hraje za mě dost špatně pozicne

Reagovat
Talker

Já fakt nevím.

My máme vepředu kluky, kteří jsou očividně na malém prostoru techničtější, než kdokoliv z těch 8 variant před nimi a naše nejčastější ofenzivní řešení je "dejte to alonsovi k rohovému praporku".

Přitom oba ukázali, že něco umí, jakmile kolem vápna dostali míč, tak se dokázali otočit, dokázali přihrát někomu v ještě lepší pozici. Je škoda, že jsme tam nedali nějakého kreativnějšího záložníka, protože nejkreativnější je Barkley se dvěma přihrávkama dopředu, jinak jsou to všichni posouvači míčů.

Obrana brutálně hoří, ale Brentford posílá ty míče přesně i na dlouhé vzdálenosti, což se těžko brání.

Reagovat
vitasrp

No, jakmile se hra přesune k našemu vápnu, tak hoříme, ale to se dalo čekat. Brentford má fyzicky docela našlapanej kádr a my máme vzadu Kepu, Azpiho a Sarra. Jediný opravdu vytáhlý hlavičkář je tam Chalobah (plus Alonso), takže se dalo čekat, že tyhle situace budou problémové.

Kova měl takovou tu svou tradiční ležérní pětadvacetiminutovku, kdy zazdil dvě přihrávky a jednou lacino ztratil míč, čímž založil brejk soupeře. Pak ale lepší a ukazuje ty svoje přednosti.

Z mladíků je nejlepší jasně Vale, který měl ale dát tu šanci, tam mi přišlo, že to zakončení bylo hodně snadný a vlastně stačilo netrefit brankáře. Naopak Simons na pravém křídelním obránci docela hoří, nestíhá rychlostně ani fyzickou silou.

No a pak pan Barkley. Já si pamatuju snad jeden zápas, který on v základní sestavě zahrál dobře - letos s Burnley - jinak je to od něj tradičně nuda, šeď a přehlídka pomalých, špatných řešení. Ta standardka na konci to krásně ilustrovala. On to umí z lavičky dobře oživit, letos se mu to podařilo několikrát (Juventus venku, Southampton doma), ale jakmile je v základu, tak je to obvykle bída.

Reagovat
avicii

ok 1:3 este neni tak nehratelne vzhladom co za polcas to bol, hore Jota, Keita a Konate..

Reagovat
Kixi Syhimour

Klopp určil svou sestavou výsledek už před zápasem, když postavil takové horší béčko. Za zmínku stojí možná tak Chamberlain a Firmino. Věřil bych i v silnější sestavu, ale předpokládám, že Jürgen kvůli covidu změnil o něco plány.

Rodgersově sestavě se moc nedivím, pro něho vlastně perfektní zápas, kdy si může rozehrát hráče před duelem se City.

Reagovat
cubazi

Jedine nerozumiem prečo Hendo nehra viac na pozicií CDM ale akoby sa len poflakoval po ihrisku bezcielne... ale tie chyby to su darovane goly... niektorý mladý ukazuju že nao jednoducho nemaju

Reagovat
Svatej

Pri tom útočení bych na Tuchelove miste naridil pdohrotovym hracum roztahovat hru a Wingbackum chodit do vapna. Takhle je to neustale na Alonsovi a Azpim, kteri na lajne nic nevytvoří a do toho vapna na mlady kluky, kteri toho schopno jsou, nejsme schopni propasirovat míče.

Radeji je mit u mice o 7 metrů dál od brány než vůbec.

Reagovat
Talker

Jako smysl by to dávalo, proč máme na hranici vápna uprostřed hřiště 2 technické hráče, kteří hrají obvykle (pokud se úplně nepletu) podhrot (Vale) a křídlo (Soondup-Bell).

Reagovat
Svatej

Bell je hrot, pokud se neco nezmenilo v poslední době. I tak bych ho raději videl nekde, kde se vic dostane k míči.

To je asi jedina vec kterou bych tema dvema vytkl a je bohuzel docela podstatná. I navzdory okolnostem, ktery jsou složitý, se nabízejí dost malo na muj vkus.

Reagovat
Talker

Nevím proč, ale měl jsem ho zafixovaného jako křídlo z nějakého důvodu.

Reagovat
Talker

Jinak to, že se nabízeli málo - nevím, mě přijde, že náběhy zkoušeli, ale nikdo jim to tam moc neposílal. azpi jednou, jinak nějaké to prostrčení akorát. Ta záloha je tak sterilní, že můj hrášek v poličce jim závidí.

Reagovat
vitasrp

Kovačič dolů, tam to bylo podle mě rozhodnuto už před zápasem, že víc jak 45 minut bez ohledu na výsledek hrát nebude.

Reagovat
Greny

Kovacic asi plánované střídání jen mladyho tam mohl nechat déle špatně nehrají klidně mohl sundat Barkleyho

Reagovat
cubazi

Klopp sa teda vobec nevyznamenal...trapne

Reagovat
cubazi

Výkon Henda zatial na facku aj na kopanec do vajec

Reagovat
eder

Vedeš divné řeči, chlapče.

Reagovat
cubazi

konečne... Keita in

Reagovat
vitasrp

Barkley je úplně směšný

Reagovat
Talker

Proč jde ze hřiště Vale, když tam jsou Barkley se Saulem jako posouvači míče, to nechápu.

Reagovat
REPLIKATOR

Minamino slabý jako vždy

Reagovat
eder

Dopřej mu čas se adaptovat. Těžký je život fotbalisty v zemi vycházejícího slunce...

Reagovat
Jackmaker1989

Tuchel ale páči sa mi to.

Reagovat
Talker

Barkley parádní roh na Williana

Reagovat
REPLIKATOR

Jotaaaaaaaa

gólostroj pravou, levou, hlavou žádný problém

Reagovat
O.Giroud

Keita wtf

Reagovat
REPLIKATOR

Od Konatého pěkně hnusnej zákrok

Reagovat
Greny

Takový skvostný pas od nejlepší pravyho beka Jamese tam prostě musíš uklidit

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Jaaaames

Reagovat
vitasrp

Slušný věšák

Reagovat
Mimalu

slušné zakončení

Reagovat
cubazi

Firmino s hovnovou formou

Reagovat
Trapper

Pulda

Reagovat
Koubic_

Tohle zrychlení hry, který přinesl Kante bych chtěl vidět u Barkleyho, kterej má bejt kreativní.

Reagovat
REPLIKATOR

Schmeichel

Reagovat
vitasrp

Každopádně ten Kante je fakt strašně dobrej.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cubazi

Mimodebilino

Reagovat
REPLIKATOR

Minamino Proč si to nezpracoval na kozy boha jeho

Reagovat
O.Giroud

ved spracoval

Reagovat
REPLIKATOR

Napodruhé už to udělal správně.

Reagovat
cubazi

Gomeza by som predal ... aj za 15...berte ho rychlo

Reagovat
SCELO

za 15€ ?

Reagovat
Remt

pokud uz prodavat tak pod 20-25 bych ho nepoustel, nekoho podojit, at je na jineho hrace

Reagovat
Talker

Tak tu máme postup. Možná nečekaný vzhledem k sestavě, Brentford musí být zklamaný, protože mohli zabít zápas v prvním poločase. Podruhé za sebou nám "darovali" výhru.

Každopádně nechápu, jak dokáží hráči Brentfordu poslat 5 míčů perfektně do prostoru, kam nabíhá ofenzivní hráč a ten se k němu dostane. Very Happy To my viděli možná 5x za sezonu, většinou náš hráč dostane míč, musí zpracovat, pár dotyků a pak se teprve rozhlédnout, jestli někdo nenabíhá a pošle to o pár metrů vedle spoluhráči.

Od nás bych vyzdvihnul Kanteho, Jamese a Valea, možná Kepa, ale ten měl spíš "štěstí", že soupeř zakončoval naprosto tragicky přímo na něj.

Jinak k alonsovi mám takový divný vztah - on je naprosto k hovnu v defenzivě, v ofenzivě je pomalý jako šnek, ale z nějakého mě nevysvětlitelného důvodu dokáže i při slymejším tempu projít přes obránce soupeře a běžet na branku.

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Minaminooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Minaminoo

Reagovat
O.Giroud

zasluzene, Leicester v druhom polcase vobec ale ze vobec netusil. Zosral sa z tej atmosfery ako nikto

Reagovat
avicii

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Minaminooooooooooooooooooo

vždycky jsem ti věřil

Reagovat
cubazi

ja taky

Reagovat
oli9

Reagovat
pospec7

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
masina_LFC

za bojovnosť v druhom polčase

Reagovat
avicii

neskutocny druhy polcas..milujem tento klub, ta atmosfera dnes na posvatnom mieste Anfield, wow... najvacsi klub na ostrovoch

Reagovat
REPLIKATOR

From hero to zero

Reagovat
smazaný uživatel

Jooota peknej zapas

Reagovat
Greny

Kdy je los?

Reagovat
REPLIKATOR

za okamžik

Reagovat
Coutinho10

mel by byt hned po zapase

Reagovat
oli9

Tak v suchém triku

Reagovat
masina_LFC

Rodgers si môže gratulovať nasadiť áčko, prehrať a prísť o 2 zranených hráčov brilantné

Reagovat
REPLIKATOR

Rodgers zase k smíchu

Reagovat
avicii

totalne sa zosrali v druhom polcase

Reagovat
avicii

Reagovat
Coutinho10

tak super vybojovany, nikdy se nevzdavat

Reagovat
cubazi

Dufam že sa Klopp poučil... dať tam kotnakoch a dufať v zazrak to nie je strategia to je 1:3 po polčase.

Reagovat
masina_LFC

radšej prehrať v druhoradom carabao cupe, ako keby sa niektorý kľúčový hráč zranil... a v tejto časti sezóny je v podstate skoro každý hráč kľúčový

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
O.Giroud

fuha dat Minamina na 5. penaltu ale strelci prekvapili, osobne som myslel ze ju premeni len Milner

Reagovat
Bukaj LFC

O poločase kurz 8 na remízu se musel zkusit. Csaplárova past sklapla Leicester tuhle sezonu už podruhý. Jinak postoupit proti Áčku LCFC s tou naší základní sestavou fakt klobouček.

Reagovat
stiflerovamama

Vau tak kto by to bol povedal na začiatku, že to bude takto zaujímavý a strhujúci zápas. Druhý polčas famózny, atmosféra, všetko. Nečakal som, že sa budem tak baviť.

Reagovat
cristiano.K.

Divácky nejzáživnější zápas v roce díky šampioni

Reagovat
Coutinho10

losuje ae za 10 minut ve 23:15...tu link

https://youtu.be/0nDf9o4qXXg

Reagovat
Minister

Nepozeral som, ale Vardy prečo nešiel na penaltu?

Reagovat
Coutinho10

koho chceme ? nejak se nedokazu rozhodnout, kdo by byl nejprijatelnejsi

Reagovat
O.Giroud

ved na Slepice vieme ne

Reagovat
Coutinho10

trosku se zlepsili

Reagovat
avicii

Arsenal asi.. To sa hrá doma vonku, a doma by sme ich mohli klasicky rozobrať

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
stiflerovamama

Nedohodli sa, že sa to bude hrať na jeden zápas ?

Reagovat
avicii

To ti práve neviem.. Ale aj tak by som dal poradie pre nás Arsenal, Totenham, Chelsea

Reagovat
stiflerovamama

Máme Arsenal

Reagovat
stiflerovamama

A hrajú sa aj odvety

Reagovat
avicii

Výborne.. Snáď to zvládneme aj bez Afričanov

Reagovat
cristiano.K.

300. pro LFC

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cifffi

AFC - LFC

CFC - THFC

Reagovat
Coutinho10

tak Arsenal asi dobry los a odveta teda doma

Reagovat
avicii

Ideál pre nás, a nespekulovat s totálnym beckom, niečo ako v druhom polčase bude fajn

Reagovat
Coutinho10

teď už by byla škoda to pustit, věřím, že Klopp si to uvědomí a dáme to

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl ten Liverpool a jeho góly v nastavení. Ti museli podepsat smlouvu s ďáblem.

Reagovat
avicii

Anfield dnes.. Hlavný faktor.. Najlepšie miesto na futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester

Reagovat
San Iker

Mi neříkej, že by prachatej černoch (což prostě musí být pro spoustu ženských lákadlo, co si), nemohl mít každou druhou, na kterou si ukáže, i bez znásilnění... To musí být fakt bezmozek

Reagovat
Vánoční owník
Reagovat
Mass

Ano, ale taky můžeš běhat zbytečně.

Reagovat
Mastný Chobot

alebo efekt novej metly, no

Reagovat
smazaný uživatel

Nuno bola tiez nova metla predsa

Reagovat
Mastný Chobot

Však ten efekt nenastane vždy

Reagovat
John Obi Mikel

Taky jste měli dobré první 3 zápasy. Pak efekt vyprchal.

Reagovat
Mastný Chobot

tiež pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Jn. Nuno = Conte. Nebo o co ti jako jde? Pod Pochem byli Spurs nejlip fyzicky vybaveny tym nejakych 4-5 let. Kdyz prisel Mourinho, tak tvrdil, ze spousta nasich hracu je pretrenovanych a ze si potrebujou vic uzivat fotbal. Hm, tak tady jsme po dvou letech. Jakoze ten tym potrebuje fyzicku jak prase drbani a v minulosti ten tym uz dokazal, ze je ji schopen nabrat, pokud se to po nich vyzaduje. Tohle urcite muze byt efekt nove metly, ale nemyslim si, ze by se na to po par zapasech vysrali.

Reagovat
Mastný Chobot

"Tohle urcite muze byt efekt nove metly"

Však nič iné nepíšem Conte je špičkový manažér, len som reagoval na ownyho ownyovinkou, lebo viem, že keby bola situácia opačná, tak tu skáče jak opica, keby sme tu my chválili nášho nového manažéra po 5 zápasoch

Reagovat
smazaný uživatel

Fuh, az tak jsi pristoupil na tu jeho hru, jo?

Reagovat
vladis271

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Tohle snad ani nejde ne? Jedině, že by Santa fakt chtěli potopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Vykastrovat a poslat zpět do pralesa

Reagovat
vladis271

Je šanca, žeby sa Caraboa semifinále zmenilo z dvojkolového na jednokolové ak by s tým súhlasili všetky 4 kluby?

Reagovat
smazaný uživatel

Prej to FA zvazuje ne? Coz znamena, ze to rozhodnou 10 minut pred prvnim zapasaem. Ale one round ve Wembley by bylo rozhodne nejlepsi reseni.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele