Mělo by to být pro nás varování, řekl o vydřené výhře Ronaldo

15.09.2016, 11:24
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (138)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Uff.

Ale co tam dělala čtveřice Ramos, Varane, Modrič a Kroos u toho golu Sportingu? Teda kromě toho, že se na to vysrali a jen se víceméně koukali.

Reagovat
Ángel di María 22

Byla to fakt ustrašená taktika od Zidana, s důrazem na nějaký defenzivní schémata, který zkrátka vycházet nebudou. Chce to honem rychle začít přemýšlet dominantně, mám pocit, že se to až moc snaží uhrát na jistotu a ten tým pak je extrémně čitelnej a nekreativní. A taky to chce začít daleko víc využívat Jamese.

Reagovat
teenz

Reagovat
Aldeano

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Atlético de Madrid

Tim zpusobem vyhral Ligu mistru, neni to uplne slepa cesta

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
technecium

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Mateo16

Ja teda moc neviem co sa da zlepsit . Tie problemy ktore ma zostava BBC + Casemiro v plnej parade boli vidiet uz proti Sportingu doma .

Kludne moze mat Casemiro aj 50 defen. zakrokov pokial proti nam bude stat dobre organizovana obrana tak to bude dopadat rovnako

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zlepšit se to dá, protože k těmhle taktickým problémům se včera ještě přidalo to, že většina týmu prostě hrála špatně. Ale jo, ty taktický problémy jsou čím dál víc viditelnější. V LaLize to ani tak nevadí, protože to prostě uhrajeme na sílu a individuální kvalitu našich hráčů (což se nakonec stalo i včera), ale proti silnější soupeřům to bude průser. Když budeme hrát proti zatažený obraně, tak si vylámeme zuby na tom, že BBC mezi sebou nedokáže pořádně kombinovat a všechno stojí na Modričovi, Kroosovi a becích. A když budeme naopak hrát proti pressujícímu soupeři, tak si vylámeme zuby na tom, že Casemiro je v tomhle případě v rozehrávce úplně zbytečný, takže Modrič s Kroosem se musí stahovat níž a pak zas chybí vepředu.

Imho ale řešení toho problému spočívá ne v nahrazení Casemira, ale v nahrazení jednoho z BBC (vlastně jen Balea nebo Ronalda) někým kreativnější a víc ochotnějším se zapojovat do kombinace. Tím by se vyřešil problém jak proti pressu, tak proti zatažený obraně, protože by tam prostě v tom hráči přibyla jedna možnost navíc jak kombinovat. Nejhorší na tom je, že my dokonce takový hráče máme k dispozici rovnou 3(!) - Isco, James, Asensio, ale vzhledem k tomu, že na jejich místě hrajou 2 hráči za 100 mega, tak je to prostě předem prohraný boj.

Je to fakt smutný. A takhle zpětně si až teď začínám, že Baleův nákup je prostě průser. Ani ne z individuálního hlediska, protože Baleovi se samozřejmě relativně dost daří, ale prostě z dlouhodobýho hlediska jak je ten tým prostě nucený s ním a Ronaldem hrát. A vyhlídky do budoucna taky nejsou moc růžový, protože ani jeden z nich se nikam ještě dlouho stěhovat nebude.

Reagovat
Mateo16

Na druhej strane pokial das dole jedneho z Cristiana a Garetha tak potom mozes hrat to iste ako Ancelotti 4-4-2 a zbytocny je znova aj Casemiro . Taktiez Kroos si myslim ze na LCM nema taku hybnost a pohyb a moment prekvapenia ako ma/ mal Isco a Angel

Este je to smutnejsie ze moc tych hracov ako James a Isco si necenni a kludne by ich cez leto nechal odist .

Reagovat
Lifted

Isco nebyl včera ani na lávce

Reagovat
Mateo16

Stale neni v dobrej kondicii . ZZ uz hovoril ze bude pripraveny az na Espanyol . Holt tlac si to musi pretocit

Reagovat
Josifek

Přesně tak, ta přestupová ne/koncepce nás ted tlačí k tomu stavět ty nejlepší/nejdražší hráče bez ohledu na to, že z pohledu týmu nejde o nejlepší složení. Máme tam vepředu svým způsobem podobné individuality Ronalda a Balea a oba jsou typy spíš mimo kombinaci, potřebují trochu prostoru a uplatnit rychlost a co nejvíc chodit do střely či náběhů za obranu, tuhle individualitu bysme potřebovali na place většinou spíš jen jednu (je jasný, kdo byl a je jednička) a místo druhého z nich někoho do kombinace.

Navíc by byla nehorázná škoda utopit na lávce hráče jako Isco či James, Isco je přesně ten typ hráče ve všech ohledech (včetně národnosti), který by měl být jedním ze základních stavebních kamenů Realu, podobně jako třeba vzadu Sergio.

Reagovat
teenz

Reagovat
Aldeano

Reagovat
teenz

Reagovat
Ángel di María 22

Na tomhle je nejsmutnější, že my si pořád budeme řikat, jak by to by to šlo krásně udělat, ale nebude to tak..

Reagovat
teenz

Stačilo před sezonou střelit Garetha do Úček. Teď s banem s tim uděláme hovno a budeme jen trpět.

Reagovat
Ángel di María 22

Neni lehky tomu Realku někdy fandit, i když je to trochu přežranost

Reagovat
teenz

A tak zase je to lepší varianta, než koukat na Rafu. Každopádně mě jen mrzí, že tim ztrácíme nejlepší léta Luky, Toniho....

Reagovat
livefan

Oba se můžou zapsat do fotbalové historie mnohem více, než pravděpodobně zapíšou.

Reagovat
CHONG

Nakonec ale ty problémy k té radosti z fandění přeci jen tak nějak patří, kdybychom neměli žádný problém, všechno klapalo jak hodinky a každému bychom sázeli manitu, tak by se ta fanouškovská vášeň a radost z výher a úspěchů časem otupila a člověk by na to čučel jen ze setrvačnosti.

Reagovat
Ed_Hazard

Aj keď mám pocit, že túto sezónu si Gareth tiež slušne premaródi, možno ešte viac ako minulú. Prakticky v každom zápase má nejaký problém, pokryvkáva a neviem čo ešte. Uplne vidím ako sa mu v najbližšej dobe niečo stane. Rovnaký pocit mám aj u Karima..

Reagovat
misinho7

nezranil sa teraz? co s nim vlastne je

Reagovat
Ed_Hazard

Netuším, zápas som nevidel, takže ani neviem že mu niečo je. Vie niekto niečo viac?

Reagovat
teenz

Na podrobné vyšetření půjde zítra Gareth Bale. Ofenzivní fotbalista Realu Madrid nedohrál včerejší zápas s lisabonským Sportingem (2:1), v průběhu druhé půle utrpěl zranění kyčle. (marca.com)

Reagovat
nani92

Bale prúser nieje, pomohol vyhrať 2 x LM, ktoré by bez neho nemuseli byť, dokázal rozhodovať aj monhé zápasy v lige..Isca priveľmi preceňujete, to že sa nedokázal presadiť cez toľkých trénerov o niečom svedčí...

Reagovat
Mateo16

Ide skor o typ trenerov ZZ a Benitez su treneri ktori dominovat proste nechcu tak im je tam taky typ hraca ako Isco zbytocny James ani nehovorim

Ancelotti dominoval snad v kazdom zapase aj proti FCB vonku teda az na zapas proti Bayernu tam ich vyuzil dokonale jak Isca tak Jamesa .

Ked uz sme pri Garethovi tak na vyhre LM tento rok ma snad najmensi podiel . Skor sa vyhrala pre kolektivny vykon ako vykon jednotlivca .

Reagovat
Robbie

Zidane je až moc posranej, já chci dominantní fotbal

Reagovat
technecium

Házenou? Já myslel že máte rádi moderní agresivní celoplošný fotbal

Reagovat
valloire

světového formátu

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukal sem ale rikal sem si ze kdyz jim odesel Slimani tak ze jim odeslo dost golu a hrac na kteryho bylo celkem spolehnuti ze kdyz to dostanou k nemu pred branu tak ze to tam proste nejak da...to ten real nezacal sezonu v nejak extra dobre forme?

Reagovat
zlatan-legend

Hroznej neatraktivní ustrašenej "fotbal"

Reagovat
smazaný uživatel

...na druhou stranu hral Sporting dobry fotbal.

Reagovat
Lifted

Sporting byl výborně připravenej. Na druhou stranu jsme my nepředvedli náš nejlepší fotbal. Můžete bejt rádi za ty dva góly na konci. Každopádně Sporting si tu remízku asi zasloužil. Ale jsem rád za 3 body

Reagovat
Lifted

* můžeme

Reagovat
Switchback

Real ty konce zápasů zvládá fakt dobře Patricio celkem smůla, jednomu gólu zabránit asi měl

Reagovat
Lamskej#RMCF

nevím no..už od začátku sem tušil problémy i když sem před zápasem čekal něco jiného. .bylo to strašně nudné a bez nápadů. .ani náznak šance do 70 minuty. .pak to trošku oživil Lucas. .víc prohru pro Jamese. .Benzín. .netusim co s ním je..nevymyslí jedinou akci nic..žádná klička nebo tak..Moratu sem.měl vždycky za takové dřevo, ale je daleko technictejsi než Karim..aspoň teda v LM mu to sedí daleko více. .Zidaneho mm rád, ale už by to chtělo týmu vtisknout nějakou herní tvář. .hrajeme strašně na náhodu a vyhrajeme vždy tím, že mame prostě lepší idividuality, ale ne proto, že bychom soupeře přejeli. .

Reagovat
placa

Kdyz Sporting tak miluje, tak nemusel zasimulovat pred tim primakem...

Reagovat
Setwo

Reagovat
CHONG

Přidej si v nicku háček nad písmeno c

Reagovat
placa

A ty "PÍ" na začátek nicku

Reagovat
CHONG

3,14CHONG, takhle?

Reagovat
placa

to by šlo

Reagovat
Murtago

Reagovat
icka

Reagovat
Mercury

Cristiano dal gól z přímáku

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid gol nastaveném čase proti Ateticu ve finále LM - nakonec výhra. Madrid gol v nastaveném čase proti Seville Super Cupu - nakonec výhra. Teď proti Sportingu? To samé. Stejně jako United. Stačí jim zahrát v posledních šesti minutách a vyhrají zápas, je to děs.

Reagovat
CHONG

Zkušená mužstva si to můžou dovolit, těm těch šest minut stačí

Reagovat
valloire

Zkušený tým přesně ví, kdy má dát gól.

Reagovat
Visca el barca

Však ono to jednou nevyjde, snad to bude v dalších kolech. Ideálně proti City

Reagovat
smazaný uživatel

Realu proti City?

Reagovat
kubys

Osmifinále.

Reagovat
smazaný uživatel

V dalším kole už tolik štěstí mít nebudete. Takovej hnus fotbal ve Vestfálsku stačit nebude...

Reagovat
Josifek

Ale v Dortmundu to bude dost těžký, i remíza by byla asi dobrá. Na druhou stranu tam zase bude více prostoru pro naše rychlé hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to vidím regulérně 50:50 ...s tím, ze máme v zádech celej stadion. Výhra by byla krásná, ale cejtim z toho remízu.

Reagovat
Lifted

Reagovat
Nihilister

S tím jak ZZ neumí hrát venku tak vyhrajete

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimavost pre dnesok , Messi aj Ronaldo sa zhodne golom alebo asisenciou podielali na 733 goloch svojho timu (repre + muzstvo) ...avsak rozdiel v tom je ten, že Ronaldo (550+183) to stihol za 806 zapasov a Messi (515+218) za 651 zapasov :)

BTW : Realu k výhre gratulujem, avsak po skupine im prajem konkurenciaschopnejsie timi ako posledný rok :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi uz ma na Ronalda naskok 23 bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

podla messivsronaldo.net je to vyrovnane

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

Liga mistrů - Ronaldo

EURO - Ronaldo

La Liga - Messi

CdR - Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery treble.

Reagovat
misinho7

ale Ribery nikdy nemal take statistiky ako Ronaldo..

Reagovat
technecium

A Ronaldo nehraje tak dobře jako Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ani Ronaldo nema take statistiky ako Messi.

Reagovat
misinho7

porovnaval si teraz trofeje s RIberym.... Ronaldo ma statistiky a prestiznejsie trofeje ako Messi neni o com..zbytocne sa tu natahovat teraz..v januari uvidite

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ma podstatne lepsie statistiky a aj 2 trofeje. Ale mas pravdu, nechme to na januar.

Reagovat
smazaný uživatel

Este doplnim k tomu "nie je o com"...je to trofej za individualne vykony.

Reagovat
Jordi Alba

Si dostal ban, že tu šaškuješ s jiným jménem ?

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
hntlyl

Happylight pls

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Ronaldo 37 zápasů - 34 gólů

Messi 46 zápasů - 41 gólů

Reagovat
Jordi Alba

Zkušenej hráč ví, ke kolika nastoupit zápasům ..

Reagovat
valloire

...aby vyhrál LM a EURO

Reagovat
Mercury

letos už budou zase jednou rozhodující týmové trofeje? tohle je dokonalé pokrytectví, ty každoroční veletoče, který ukazatel je směrodatný, podle toho zda v tom kterém roce Real vyhrál trofeje nebo měl CR lepší individuální statistiky...fakt úsměvné

Reagovat
valloire

o tom vy víte svý, to je váš vynález

Reagovat
technecium

Tohle je ale oboustranný... Pro nás byly loni důležitější trofeje než statistiky... To nic ale nemění na tom, že letos by to měl vyhrát Griezmann

Reagovat
valloire

a za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Minuly rok mal predsa lepsie statistiky Leo.

Reagovat
valloire

leda hovno

Reagovat
pingla

Protoze se Messi letos sotva rovnal Payetovi? Takovy Zlatan, Gonzalo ci Antoine meli daleko lepsi sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Přiznávám, když prostě víš, že na to nemáš, tak je lepší to aby do hřiště místo tebe trenér poslal někoho jiného, kdo rozhodne. Ještě pro Ramose, kterej umí dávat důležité góly.

Reagovat
valloire

ty vážně nevidíš, jak jste směšný? vyčítáš Ronaldovi, že ho Payet zranil? to je dost hnus a VRÁTÍ SE VÁM TO

Reagovat
Jordi Alba

No, zrovna na tebe musím reagovat takhle, jinak to ani nejde, proč bych někomu přál zranění ?

Reagovat
valloire

v podstatě jsi to napsal

Reagovat
Jordi Alba

Tak to abych tam příště pro někoho dopsal, je lepší, aby tam trenér poslal někoho jiného, když ještě není zraněn.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
loki5

Chybí ti tam oba superpoháry když už to zmiňuješ.

Reagovat
Generalní Gladiator

11assists

27assist!!!

jména psát je zbytečné,to dojde každému

Reagovat
valloire

fotbal není hokej

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
loki5

Fotbal ale také nehraje 11 útočníků.

Reagovat
smazaný uživatel

vy vsetci v tomto vlakne ste tak jebnuti....

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane byl rozdilovy hrac turnaje kdyz FRA vyhrali MS

Pele byl rozdilovy hrac turnaje kdyz BRA vyhrali MS

Maradona byl rozdilovy hrac turnaje kdyz ARG vyhrali MS

To jen Ronaldo byl za saska, ktery skakal u lajny, aby byl ve finale aspon na chvili videt

A mistni Madrid trolls ho stejne budou nazyvat kralem

Reagovat
valloire

Messi byl rozdílovej hráč, když Argentina vyhrála.....sakra, co vlastně?

Reagovat
smazaný uživatel

a ja nekde pisu, ze Messi vyhral MS nebo ME?? Misto abys uznal pravdu, tak sem tahas Messiho...to uz je Madrid nemoc toto

Reagovat
CHONG

Zrovna ty piš něco o nemoci

Reagovat
smazaný uživatel

neni nemoc jako nemoc, ty si taky treba nemocny a ani o tom nevis, dulezite je to vsak lecit coz se u vas Madrid fans bohuzel nedeje

Reagovat
CHONG

Jestli má valloire Madrid nemoc, tak ty máš Ronaldo nemoc

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopim, ze mas rad Jamese, ikdyz to v mych ocich neni zadna fotbalova superstar, ale simulanta a sobecka, ktery oslavuje jedine sve goly, to nepochopim

Reagovat
CHONG

Když nedokážeš pochopit, jak může někdo obdivovat člověka, který je ztělesněním toho, že když je někdo dostatečně cílevědomý, pořádně na sobě maká a má nezlomnou touhu uspět, tak může dokázat obrovské věci, tak se o to ani nesnaž, je to zbytečné

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlomna touha uspet to myslis jako to, kdyz se svali v pokutovem uzemi, aniz by se ho nekdo dotkl?

Reagovat
CHONG

Jak říkám, nesnaž se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

No jo, ani není potřeba se dívat na oblíbené kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě tu za ty tvé vtípky strkají palce do prdele jen fanoušci Realu, takže se o nic nesnaž, mysliteli.

Reagovat
CHONG

Ty jsi poslední dobou hrozný nezvládajko.

Reagovat
valloire

třeba jako Iniesta?

Reagovat
technecium

To je debil

Reagovat
valloire

to si na něj moc přísnej, on se snažil

Reagovat
loki5

Ronaldo byl rozdílový hráč ve finále Eura. Když ho odečetli z finále vyhráli.

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

A kdyby tohle udělala Argentina, třeba by aspoň tu jednu poslední Copu vyhrála. Nikdo jinej by tam tu penaltu nezkurvil.

Reagovat
loki5

Asi jsi neviděl minulé finále copy co ?

Reagovat
valloire

podstatný je tohle : dal gól? nedal, dal první penaltu? nedal, uklidnil tým? znervózněl tým, má trofej? nemá.....ale klidně se uklidňuj tím, že rozdal pár přihrávek a obešel nějakýho chilana nebo si nějak jinak plácat

Reagovat
kattos

Reagovat
loki5

Vždy udělám tuc hybu že reaguju na příspěvky "starého pána" . Teď je čas na statistiky z roku 1948

Reagovat
valloire

co chceš vědět synu?

Reagovat
Jordi Alba

Vokna do historie !

Reagovat
valloire

možná budou, ale nebude se vám to líbit...a to budu zcela objektivní

Reagovat
Pharrell

Reagovat
kattos

1 věc. A co měl Ronaldo? On za to nemohl... povzbuzoval hráče

2 věc. To to musíš psát sem, kdy to nemá žádnou spojistost? Nezvládáš.

Reagovat
kattos

* co měl Ronaldo dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Super zase po takej dobe vidieť Brunovu levandulu v Európe.

Škoda, že sa pred tým oddrbal do Arábie, mohol byť inde...

Reagovat
Recoba Inter

Hezká fotka

Reagovat
Rišan

Nevidím důvod proč by musel Real obhajovat výhru LM.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele