Mela skóre překvapilo. Hlavní je výhra Betisu

06.04.2013, 14:55
Aktuality
Trenér Betisu Pepe Mel byl velmi spokojený, že jeho svěřenci včera dokázali vyhrát na půdě Granady. Povedlo se jim to jednoznačným gólovým poměrem pět ku jedné, což Mel bral jako příjemný bonus. V boji o evropské poháry se počítají hlavně tři body.

"Jsme zachránění, z čehož máme všichni radost, máme ale před sebou mnohem ambicióznější cíl. Loni se dostalo Levante do Evropy s 55 body, letos jich nejspíš bude potřeba víc. My se nebudeme soustředit na matematiku, ale na další zápas, protože potřebujeme vítězit," burcoval svůj tým Mel.

Hráči Betisu padesátiletého kouče poslechli do puntíku a na hřišti Granady byli suverénní. Už o přestávce vedli o tři branky a ve druhé půli skóre ještě navýšili. "Nečekali jsme, že bychom mohli vyhrát tak vysoko. Přijeli jsme sem pro tři body, na skóre jsme se nesoustředili," říkal po utkání spokojený Mel. "Udělali jsme krok k našemu cíli. Sen o evropských pohárech dál žije."

Betis si polepšil na sedmačtyřiceti bodů, které stačí na průběžné šesté místo. Čtvrtý Real Sociedad je nyní o pouhý bod lepší, v závěsu za Betisem je ale Valencia.

Autor: Radim Šantrůček / football-espana.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hrajou parádně

Reagovat
smetos

příjemné překvapení

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele