Megsona zájem o Anelku nepřekvapil

17.12.2007, 17:57
Aktuality
Bolton Wanderers se letos pohybuje na chvostu Premier League. Na jaře bude mít nejspíš boj o záchranu mezi anglickou elitou značně ztížený, protože odchod útočníka Nicolase Anelky do top klubu je pravděpodobný.

Wanderers byli dlouhou dobu na sestupových pozicích, poslední dobou už podávali zlepšené výkony. Bolton nedávno dokonce porazil Manchester United, horkého kandidáta na titul, a momentálně je se čtrnácti body v tabulce šestnáctý.

Ať hrál tým slušně, nebo mizerně, mezi hráči vyčníval Nicolas Anelka. Francouzský reprezentant je jednoznačně největší hvězdou klubu, což letošními osmi vstřelenými brankami jenom potvrzuje.

O svého kanonýra však Bolton v zimě dost možná přijde, Anelku sledují Manchester United, Manchester City a Chelsea, což pro manažera Garyho Megsona není žádné překvapení. "Máme jednoho z nejlepších střelců v lize," prohlásil. "Ten zájem jsem očekával. Spíš by mě znepokojilo, kdyby se tak nestalo."

Autor: Radim Šantrůček / teamtalk.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

a kdo ho ma jako nahradit,zatim tam goly dava jenom ON

Reagovat
smazaný uživatel

zevraj tomasson z valencie ho ma nahradit ale asi nie podla mna je to len klebeta

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Anelku jen dobře když pujde - říka se tomu druhá šance? - není to u něj už víc než druhá?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to bude Man City protože jméno velkého trenéra potáhne hráče jako magnet!

Reagovat
TomikK

Myslim si ze city to nebude! Chteji koupit adriana a ten prestup se mi zda pravdepodobnejsi, takze od tohohle couvnou. Spis pujde do united, kde ho ostatne i radeji privitam

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele