Meghni: Lazio se topí v chaosu

15.05.2008, 12:26
Aktuality
Římské Lazio vyřadil z minulý týden z Italského poháru Inter a zhasly tak jeho šance na účast v pohárové Evropě, načež klub opustili sportovní ředitel a generální sekretář. Jistou pozici nemá ani trenér Delio Rossi. Záložník Mourad Meghni neskrývá, že situace v klubu není dobrá.

Biancocelesti pomalu doklopýtali k poslednímu zápasu sezóny, který odehrají o víkendu. V lize jsou zatím na neslavném dvanáctém místě, v Lize mistrů propadli a ani přes pohár vstupenku do Evropy nevybojovali.

Po vyřazení od Internu rezignovali na své funkce sportovní ředitel Walter Sabatini generální sekretář Giampiero Persichetti. Hodně nejistá je navíc i pozice hlavního kouče Delia Rossiho.

"V tuto chvíli se topíme v chaosu. Nemáme dobré výsledky, což vede ke změnám," neskrývá záložník Mourad Meghni. "Sportovní ředitel, který mě do klubu přivedl, rezignoval. Navíc mi řekl, že nikdo neví, kdo nás bude trénovat. Netuším, co se bude dít."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

doufam, ze se daj zas na pristi sezonu do kupy-lazio do sirsi spicky patri

Reagovat
smazaný uživatel

v Laziu se zas něco pokazilo. po příchodu Lotita to zase dostalo řád, přišel Rossi a hráli vcelku kvalitně a najednou je to zase tam, kde to bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

nemaj zatim kadr, aby mohli hrat na dvou frontach, jako letos(LM a liga). v LM chteli neco uhrat,ale domaci liga jim utekla prakticky od zacatku a taky to tak skoncilo- skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak příští sezonu na dvou frontách hrát tuším nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

to urcite ne, tak maj prave sanci neco s tim udelat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele