Medel absolvoval operaci, v roce 2016 si již nezahraje

24.11.2016, 16:03
Aktuality
Inter Milán neprožívá povedenou podzimní část sezony a v dalších týdnech mu ke zlepšení nepomůže jeden hráč základní sestavy. Na marodce Nerazzurri je od neděle Gary Medel, chilský záložník má natržený meniskus a dnes se podrobil operaci, po níž pro něho první polovina ligového ročníku skončila...

Medel se zranil v prvním poločase milánského derby proti AC a bez fotbalu může být dva měsíce.

"Gary Medel se ve čtvrtek v Barceloně podrobil úspěšné artroskopické operaci. Zákrok na základě žádosti FC Internazionale provedl doktor Ramon Cugat, operaci byl přítomen klubový lékař Alessandro Corsini," stojí v prohlášení Interu.

29letý Medel přišel na sever Itálie v létě 2014 z Cardiffu a měl místo v základní sestavě. Z ní letos do této chvíle vypadl jenom díky disciplinárnímu trestu, v říjnovém souboji s Atalantou udeřil loktem protihráče a na základě videozáznamu byl disciplinární komisí potrestán zákazem startu ve třech duelech.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (115)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je jejich klicova ztrata o boj o Scudettoo

Reagovat
smazaný uživatel

No v boji o Scudetto nám rozhodně chybět nebude ale v boji o poháry ano

Reagovat
Inter Eterno Amore

škoda práve vtedy keď sa presunul do obrany

Reagovat
Furia Ceca

OT:

To jste věděli, že Pierre-Emerick Aubameyang je odchovanec AC Milán?!

Reagovat
smazaný uživatel

Joo

Reagovat
Inter Eterno Amore

of course

Reagovat
El-Pistolero-68

Ne asi.

Reagovat
Furia Ceca

A provaz a strom máš?

Reagovat
El-Pistolero-68

Proc tak zhurta, panacku?

Reagovat
Milan.B

Reagovat
maras93

Pamatuji si, jak jsem si říkal, že bychom ho měli stáhnout a dát mu šanci. Pak šel do Saint-Etienne asi za 2 mil. €, prostě pakatel. Škoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Matěj Vydra > Gary Medel

Reagovat
El-Pistolero-68

Jednoznacne.

Reagovat
Airus

Nejsem jeho fanda, ale tyhle zranění jsou na hovno

Reagovat
Pipo123

Bože Inter to je taká tragédia, nespomínam si na taliansky team čo by robil takúto hanbu v EL

Reagovat
Pipo123

A to bol polčas 0:2

Reagovat
Furia Ceca

Fiore a hlavně Inter: co to má bejt?!

Reagovat
Furia Ceca

Tak ta pitomá Fiorentina si taky nechala dát gól těsně před koncem a prohrát!

Reagovat
10

neuvěřitelný tragédi

Reagovat
Pipo123

Vyhral si niečo ? Já som rád že som poistil ten Vilarreal

Reagovat
10

ani p°°u...Viola

Reagovat
Furia Ceca

Já nemůžu uvěřit tomu štěstí, že Itálii spadly do klína ty čtyři místa v LM... Protože co italský kluby někdy v EL předváděj, to je fakt na pěst. No i když letošní Neapol v LM, to taky je kolo od kola horší a horší...

Reagovat
10

tuhle sezonu to je tragický, ale poslední roky to zase tak špatný nebylo...stačilo zatlačit na PL a 4 pevný fleky pro top ligu jsou na světě, to je komedie

Reagovat
Pipo123

O ten kolapx čo nastal teraz u Interu a Fiore až tak nejde, ale tých zlých výsledkov za posledné roky je moc, AS vypadne na Slovane, Lazio dostane od Sparty, AS sa strachuje o postup proti Borisovu, Inter vyklepali všetci v EL, Fiorentina hraje ako na hojdačke, to isté aj Šašoulo. Vôbec sa nečudujem že sa Serii A smejú všetci

Reagovat
Yanek

To je celkem konspirace, ne? I když nedivil bych se. Každopádně já jsem po tom v duchu volal roky, konkurence napříč těma ligama je obrovská a dává to smysl - pro čtyři ligy čtyři místa. Bohužel pro Serii A se to může po letošku začít zdát jako diskutabilní krok. Neopouští mě pocit, že dokud se do LM nevrátí AC a Inter, nebudou výsledky konstantní.

Reagovat
10

Stačí se podívat na ten rozdíl v koeficientu, Itálie se blížila fest...tak to pojistili

jinak to vidím aktuálně podobně pesimisticky...už jsem to tady psal, v minulých sezonách jsem cítil náznaky progresu, ale teď mi to přijde zase zpátky v hovnech

Reagovat
FuckT

A kde beries tu istotu, ze zrovna AC a Inter maju na to podavat take vykony? Ze 10 rokov dozadu tam hrali hraci ako Nesta alebo Ronaldo? Opakujem, 10 rokov dozadu, zaroven kladiem doraz na cislo 10.

Reagovat
ED91

Finančná stabilita, história klubu ktorá pritiahne zvučné mená ako boli kedysi Nesta a Ronaldo?

Reagovat
olis

ze finacna stabilita, pobavil si

Reagovat
ED91

to ma teší . takže pokladáš Číňanov za finančne nestabilných?

Reagovat
FuckT

Hlavne im dosikma rastu oci...

Reagovat
ED91

To bude tým ostrým vychádzajúcim slnkom...

Reagovat
olis

nie tu ide o to ze ked ich to prestane bavit tak sa im to zase zruti jak domcek z kariet, tieto kluby co su do velkej miery zavisle na peniazoch majitelov sa nedaju povazovat za financne stabilne, jedna vec mat peniaze a druha vec finacna stabilita, ale ktovie, mozno prekvapia a budu hospodarit vyrovnane a klub si bude na seba zarabat, dost o tom ale pochybujem

Reagovat
olis

Reagovat
Yanek

AC a Inter společně s Juventusem jsou největší značky v Itálii. Zároveň jsou to týmy, které když hrály v LM, prezentovaly se odpovídajícími výsledky. Takové blamáže, jaké předvádí dnešní italské kluby v evropských soutěžích byly dřív nemyslitelné. Italský fotbal se odcizil a poslední výkony Neapole, AS, Fiorentiny, Lazia neukazují žádnou snahu se vrátit k původnímu pojetí. Navíc to jsou podle mě kluby, které budou hrát svůj nadstandard pouze, když budou mít optimální konkurenci. Nikdy to nebudou tahouni.

Naproti tomu Inter a AC s legendami minulé generace ve strukturách klubu a s optimální finanční injekcí definici velkoklubů splňují. Inter, jakkoli ho nesnáším, už část cesty ušel a s pořádnou koncepcí může začít dělat rozdíl v Evropě.

Nejsou to samozřejmě zrovna nejrůžovější vyhlídky, point ale je, že se současnou italskou "špičkou" žádná změna nepřijde. To spíš ostuda a nepřesvědčivé výkony.

Reagovat
ED91

Reagovat
FuckT

Su to argumenty, ktore nie su tak uplne hlupe, ale ako sam uznavas ani zdaleka nie su nepriestrelne. Je mozne, ze mas pravdu, ale taktiez je mozne, ze by sme mohli v urcitych sferach aj pouzit analogiu typu IBM - Microsoft...

Neviem, ale ja osobne zatial nevidim, ze by ta slavna historia mala vplyv na hracov, ktori tieto kluby momentalne tahaju do neznama. Taky Icardi podla mna uz nevie ani co mal vcera na veceru... Naopak Neapol mozno teraz ako ''tahoun'' neposobi, ale podla mojich informacii sa snazi na tu uroven dostat, kedze pravidla kompeticie to nie len povoluju, ale dokonca prikazuju. A ak si dobre pamatam, tak Sarri pracuje aj na tom, aby klub vyhraval zapasy aj vtedy, ked tam nie je ta ''optimalna konkrencia''.

Reagovat
Yanek

Neapol je na tom asi nejlíp, ale třeba výsledky v letošní LM hovoří za vše. Prohra doma s Besiktasem, teď remíza s Kyjevem, s takovým kádrem... to je přesně ta nekonzistentost, o které píšu. Od odchodu Lavezziho s Cavanim mi trochu přijde, že se ten klub motá v kruzích, i přes super nákupy.

Reagovat
FuckT

S tym tak uplne nesuhlasim, napriek tomu, ako velmi nadavam v poslednej dobe. Podla mna tato sezona s Milikom mohla vyzerat velmi slubne, ale mas sto percentnu pravdu v tom, ze takyto preslap by si velkoklub nemal dovolit, viz skoncit bez utocnika a s chlapcom, ktori aj ked do systemu nezapada tak ten system neskusime aspon trochu pozmenit a radsej dame do utoku 127 cm vysokeho Mertensa, ktory si nenabieha do pozicii o nic lepsie ako Manolo. Kazdopadne je tam velmi vela faktorov a uvidime, ako sa to vyvinie. Sam som zvedavy.

Reagovat
Pipo123

Súhlasím, ale pre AC a Inter je problém vôbec sa dostať pred Lazio, Fiorentinu či AS, AC až túto sezónu naznačuje progres, ale stále si myslím že kluby ktoré mali/majú rozpočet 2-3x vyšší než konkurencia by mali hrať podstatne vyššie a kvalitnejší futbal, to sa bohužiaľ nedeje. Píšeš že posledné výkony Neapola, AS, Fiorentiny a Lazia neukazujú snahu sa vrátiť k pôvodnému pojetí, ale ako ? Keď dnes je taká doba že v LM štartujú nováčikovia ako Leicester čo má 2x vyšší rozpočeť než Lazio či Fiorentina. Já si nemyslím že tie kluby by nemali snahu, ale narazili na svoj strop, tak ako na neho narazilo aj AC a Inter, jediné riešenie ako ten strop preraziť je predať klub čináncom arabaom atd, smiali sme sa keď to robili v PL a teraz to začínajú robiť kluby Serie A. Nepáči sa mi táto cesta Interu aj AC, ako som písal už raz pri derby mi bolo tak zle keď som ta videl 30 čínancov ako sa smiali na tom zápase pritom o nom nevedeli ani hovno. Možno ani nevedeli ktorý to team vôbec vlastnia. Celá tá liga by skôr potrebovala nejakú koncepciu akú vidíme v Bundeslige, reštartovať súťaž, prilákať fanúšikov na štadióny, začať pracovať od mládeže.

Reagovat
Yanek

Minimálně bych čekal, že se budou prezentovat takticky vyspělým a disciplinovaným výkonem tak, jak hraje x týmů ze středu tabulky. Právě v době zvyšování rozpočtů (Leicester podle mě není zrovna nejlepší příklad, protože jsou marní stejně) je věrnost vlastnímu hernímu stylu a filozofii důležitější než kdy jindy.

Německo má výbornou výchovu hráčů, jinak mi ale v Evropě rozhodně nepřijdou nedostižitelní. Co se týká fanoušků a zázemí, je tam jiná kultura a mentalita lidí, proto si myslím, že Itálie musí přijít s vlastním řešením. A příliv cizích peněz mi taky přijde smutný, mimojiné podstatně ubylo i zajímavých hráčů ke sledování.

Reagovat
Pipo123

Tak ale on sa futbal dostal na takú úroveň že je tu 5-6 klubov ktoré sú úplne inde než zvyšok. Stačí si pozrieť výsledky v LM kde po 45 zápasov majú všetky top kluby postup v rukáve, v minulosti bol ten futbal vyrovnanejší a ako píšeš aj takticky vyspelejší, na Lazio pricestoval Real a ten zápas bol vyrovnaní, keby tam teraz pricestuje Real tak to skončí podobne ako AS - Bayern. Kluby ako Lazio či Fiorentina budú potrebovať buď poriadne investície alebo začať pracovať koncepčne, čo je celkovo problém v taliansku kde všetci žijú s toho čo bolo v minulosti

Reagovat
smazaný uživatel

Milán skončil před Laziem 8x za posledních 10 let.

Chápu, že musí být lákavé "nenápadně" se tu vozit na úspěchu Romy, nebo Neapole, ale měj trochu hrdost a neser furt to tvoje Lazio někam, kam nepatří.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Pipo123

Já ho nikam neserem, Yanek spomenul Fiore a Lazio, za posledné roky je proste rozdiel medzi klubmi v Serii A minimálni, všetci hrajú rovnaké hovno až na Juve a občas Neapol a AS. Hlavne to nemyslím doslovne, ten rozdiel medzi AC, Interom a zvyškom klubov "druhého" sledu sa proste poriadne zmenšil a je to vidieť na kvalite súťaže aj na kvalite samotných zápasov. Ak si si nevšimol, kritizujem tu celú Seriu A kvôli úpadku a aj Inter ktorému prajem najviac po Laziu. Já len stále nevidím progres u nikoho za posledné roky, možno AC ako som písal vyzerá nádejne, ale inak nejak tie kluby stále prešlapujú na rovnakom mieste a to myslím všetky kluby ktoré hrajú vyššie v tabuľke

Reagovat
Pipo123

Inter posledné miestno v skupine kde boli za favorita, to je trapas a dúfam že Pioli ich poriadne zjebe po zápase

Reagovat
lnterista

stihl jsme akorat druhy polocas

Reagovat
Pipo123

Ten Miranda fetuje ? Tento rok je totálne mimo, on sa dostal na úroveň Rana

Reagovat
10

Sassuolo neuvěřitelnej gól, jak z Fantozziho

Reagovat
Pipo123

Reagovat
DelPiero137

To si musim dohladat zajtra, to bude stat zato.

Reagovat
10

http://www.livesport.cz/zapas/2kKagith/#video

a to ještě mělo předehru na půlce

Reagovat
M11

tak to jsem zvedavy jak to ti dva budou obhajovat.. to bylo hodne okate

Reagovat
10

celá ta EL je dost okatá, ať mi nikdo neříká, že třeba Viola dneska neměla vsazeno...

Reagovat
M11

hodne zvlastni vysledky se dejou.. na muj vkus dost casto

Reagovat
DelPiero137

snazia sa max male muzstva

Reagovat
FuckT

Benfica - Besiktas tie 2 brvna a jedna zrd po sebe, to bolo zaujimavejsie podla mna, to uz som fakt davno nevidel. A este k tomu na 4 pokus konecne gol.

Reagovat
olis

skoro ako fifa, akurat tam by to golom nakoniec neskoncilo

Reagovat
FuckT

Tomu ver, tam by som skor zo sticku urobil omrvinky.

Reagovat
Pipo123

Podme gól Bilbao a Olymp

Reagovat
Pipo123

Bilbao hotovo, podme Olymp vyhra´t

Reagovat
Pipo123

Tie komentáre fanúšikov Interu na FB. Jeden talian tam napísal "Matky hráčov ktorých sledujeme hrať za Inter mali svojich manželkov radšej vyfajčiť a prehltnúť"

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Lech

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Furia Ceca

Ostudy není nikdy dost... Plzeň se v Římě prvních 20 minut rozkoukávala a teď si na hřišti dělá co chce.

Reagovat
Pipo123

Tiež nechápem

Reagovat
Alberto Aquilani

ty si aký zápas kukal?

Reagovat
Furia Ceca

Komentoval jsem pasáž mezi 20. a cca 40. minutou

Reagovat
lnterista

Iturbe je taky mimo realitu

Reagovat
10

můj pes chápe fotbal líp než on...

Reagovat
Lech

Reagovat
Pipo123

Salah a Iturbe hrajú naozaj efektívne

Reagovat
10

ještě bych s nima chtěl vidět Gervinha, to by byl splněnej fotbalovej sen

Reagovat
Pipo123

Tak Gervinho a Salah mali, majú aspoň dobré štatistiky, ale Iturbe je úplne mimo. Ono je škoda že Salah potrebuje na gól tak 5 čistých šancí za zápas, keby zapracuje na koncovke tak by to bola jeba hráč

Reagovat
Pipo123

+ Najlepšie je vidieť tá frustrácia spoluhráčov, Salah zahodí šancu a hráči AS na seba neveriacky pozerajú

Reagovat
Pipo123

Olymp góoooool

Reagovat
10

nechápu, jak může AS takhle fyzicky a mentálně odcházet od 50. minuty, to není poprvé...s Atalantou od poločasu sotva pletli nohama

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
10

kdyby tam byl někdo trošku lepší, tak si klasicky naserete do štulpen a prohrajete

Reagovat
panca

Italové klasika

Reagovat
Furia Ceca

A Sassuolo už taky prohrává... Tohle je snad nejhorší eurotýden italských klubů ever.

Reagovat
10

tak to máš hodně špatnou paměť

Reagovat
Furia Ceca

Tak snad AS to už udrží...

Reagovat
Pipo123

Rudiger pekne

Reagovat
10

Olympiacos máš 1?

Reagovat
Pipo123

jj

Reagovat
10

já taky

Reagovat
Pipo123

Teraz im neuznali gól kvôli ofsajdu, klasika posledný zápas čo potrebujem to posere

Reagovat
Pipo123

Šalah

Reagovat
Furia Ceca

Salah To je prostě klasik...

Reagovat
Pipo123

Takže Šašoulo tiež končí v skupine

Reagovat
10

viděl si co teď Olympiakos nedal? z metru prázdná brána a on přestřelí...

Reagovat
Pipo123

Nene pozeral som AS

Reagovat
Pipo123

To sú čuráci, najmenší kurz na tikete to klasicky dojebe

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ako inak popisat Inter ako bandu kokotov. vcera som prvykrat po dlhej dobe vypol zapas ked dali na 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

bez toho prvykrat

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Airus

Lichty prý zpátky na soupisku CL

Reagovat
Yzemi

pozdě, ale přece

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Hans82

Ty vole ty vcerejsi vysledky tragedie na co se chceme prat o dalsi misto v LM kdyz stejnak vetsina Italkych tymu v poharech hovno uhraje a Inter

Reagovat
Pipo123

Som zvedavý ako bude Pioli riešiť obranu Interu, hovorí sa že v zime prídu posily do stredu aj na kraj obrany. Včera tá obrana spadla na úplne dno v tomto ročníku, hlavne Miranda a Murillo to bolo niečo hrozné, nakoniec to dopadne tak že Rano bude hrať zvyšok celej sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ver, ta obrana je hrozne nieco. Mirana namiesto toho aby si este drzal standard zacina stracat vsetko, Murillo aby sa zlepsoval, tak sa zhorsuje. A Medel co by bol asi naj najlepsi obranca sa zranil na 2 mesiace. Ranocchiovi asi netreba ani pisat.

Reagovat
Pipo123

priznám sa že včera keď kamery zabrali Pioliho a jeho hnev na defenzívu, tak som mal pocit že Miranda sa hraje na Bisevača a Murillo na Hoedta Prišlo mi to také úsmevné, Pioliho často potopia chyby obrany tak snad na tom zapracuje, já už pri prestupe Mirandu som písal že mu neverím, že stagnoval aj v Atleticu a za tie peniaze to je riziko, tak snad sa vráti do minuloročnej formy

Reagovat
smazaný uživatel

jj minuly rok hral velmi dobre. on je este stale ako keby u nas na hostovani, ale asi je tam povinna vykupka. Casto sa spomina Acerbi ale tak o nom uz sa aj za Maniciniho vravelo. o Murilla bolo minuly januar zaujem ze 30 mega, teraz tak 10 maximalne moze mat hodnotu.

Pioli inak vie zjebat hracov poriadne?

Reagovat
Pipo123

On je skôr taký dobráčisko, ale vie sa rozhnevať

Reagovat
smazaný uživatel

tak dufam, ze preto bral Samuela k timu, aby vedel ich riadne zdrbat a vytlct z hlavy ze su superstars

Reagovat
Pipo123

Hlavne som zvedavý čo bude chcieť hrať, on mal v Laziu tendenciu stavať obranu dosť vysoko, čo vyhovovalo hráčom ako De Vrij, ale starší hráči mali problém to zvládať po fyzickej stránke. Myslím že také niečo by sedelo pre Murilla ale Miranda by mohol mať problém pri vysunutej obrane. Uvidíme, vyzerá to tak že predsavu o zálohe má jasnú, len to chce doladiť obranu

Reagovat
olis
Reagovat
Pipo123

De Vrij aj Manolas budú fit na derby

Reagovat
Pipo123

Je tu o tom aj článok, ale dám to sem, zaujímavé koľko talianskych klubov sa objavilo v TOP 50, najlepšie je na tom AC http://www.football-observatory.com/IMG/sites/b5wp/2016/166/en/images/wp166_dk_en.jpg

Reagovat
Pipo123

Aha tak to je tabuľka TOP 5 líg, tak to už také zaujímavé nie je

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele