McClaren Lampardovi i nadále věří

15.10.2007, 10:46
Aktuality
Frank Lampard se zotavil po zranění stehenního svalu a o víkendu nastoupil na závěrečných dvacet minut kvalifikačního utkání proti Estonsku. Anglický záložník by ale možná byl raději, kdyby ho kouč Steve McClaren nechal sedět pouze na lavičce - fanoušci ve Wembley ho totiž na hřišti přivítali pískotem...

"Nevím, proč fanoušci na Franka pískali. Neznám odpověď. Před dvěma roky byl fanoušky zvolen nejlepším hráčem roku a když se podíváte na naše zápasy s Brazílií, Německem a Estonskem, tak byl naším nejlepším hráčem," podivuje se nad chováním davu Steve McClaren.

Lampardovi gesto anglických fanoušků jistě nedodá sebevědomí, celý tým ho přitom bude ve středu potřebovat. Albion čeká klíčové utkání o postup na ME 2008 v Rusku a záložník Chelsea by tentokráte neměl chybět v základní sestavě.

"Nikdo nemá rád, když je kritizován a píská se na něho. Nechtěl jsem to v klubu a nechci to ani na mezinárodní scéně. Bavili jsme se o tom, ale nemyslím si, že ho to poznamená. Potřebuje se s tím jenom vyrovnat. Všechno, co zajímá mě, jsou jenom jeho výkony na hřišti. Není to o tom, kdo je kritizován nebo vypískáván," prohlásil dále McClaren.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Klasickí dementní angličania. Keď Frank zahviezdi proti Rusku tak ho zase budú zbožňovať

Reagovat
smazaný uživatel

prave anglicani maj jedny z nejlepsich,ne-li vubec nejlepsi fanousky na svete.

Reagovat
HOST*marcocruz

o tom silně pochybuji:)

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuj,si mi uplne volnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Nič v zlom, ale asi si ešte nikdy nebol v anglicku na futbale keď takéto niečo tvrdíš

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo ma lepsi fanousky my?italove,spanele?ne anglicani maj nejlepsi fanousky.

Reagovat
HOST*GEGE

Skotove...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

souhlasím

Reagovat
Shevchenko

Baníkovci

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ta zvěř?

Reagovat
HOST*s

tak to mi řekni proč pískaj na franka

Reagovat
smazaný uživatel

No ja bych tam misto Lamapárka videl radsi Barryho,ted ma ted formu,je rozehranej.Albion ted musi hrat na jistotu a tou Barry urcite je,frak je ted nerozehranej a to neni dobry.

Reagovat
plechi

A co se jako stalo že na něj pískají???

Reagovat
HOST*Lop

Hraje za CHelsea........

Reagovat
plechi

zajimavy nazor, ale rekl bych, ze tim to nebude...to by pak piskali i na joeyho a ashleyho...

Reagovat
HOST*Rekso_O_nek

Reagovat
HOST*

jestli se nepletu, tak za to mohou média, která asi před měsícem psala, že se víc snaží za Chelsea. Je to pitomost, neboť v Chelsea je ikona, kdežto v nároďáku má na své pozici např. Gerrarda, aj., což je větší konkurence ve hře dopředu než Essien nebo Makélélé nemluvě o Ballackovi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele