McCarthy se po dvojité zlomenině vrací na marodku Evertonu

21.01.2018, 11:29
Aktuality
Obrovská smůla dál provází záložníka Evertonu Jamese McCarthyho. Ten se teprve v prosinci oklepal z jednoho dlouhodobého zranění a nyní mu nešťastná a nevinně vypadající kolize se Salomonem Rondónem zadělala na další. Sam Allardyce po utkání s WBA potvrdil dvojitou zlomeninu nohy...

"Je to zlomenina lýtkové i holenní kosti. Velmi ošklivé zranění," vzdychl si po závěrečném hvizdu manažer Toffees, který irského středopolaře včera využíval teprve potřetí v sezoně.

Ke zlomenině došlo velmi nešťastnou cestou a se zdánlivě minimálním přičiněním venezuelského střelce, když se McCarthy pokoušel zastavit jeho únik na branku. "I kdyby ta akce ústila v gól, radši bych ho vyměnil za to, aby se můj soupeř takhle strašně nezranil," prohlásil po zápase Rondón.

Ten ihned poté, co viděl, co se stalo, propukl v nezadržitelný pláč. "Jeho reakce jsem si všiml okamžitě. Musel něco i zaslechnout - to vás občas hodně zasáhne a nám zabralo nějakou chvíli, než jsme ho přiměli k opětovnému soustředění," přiznal po utkání kouč WBA Alan Pardew.

Šestadvacetiletý McCarthy promarodil již téměř celý kalendářní rok 2017, během něhož měl dvakrát problémy se zadním stehenním svalem a jednou s kolenem. Nyní ho čeká dalších několik měsíců na marodce.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
Noustress

škoda chlape, vo Wigane jeden z najoblúbenejších. Skoro sa uzdrav a už žiadne zranenia

Reagovat
smazaný uživatel

Brzké uzdravení

Reagovat
smazaný uživatel

Rondon z toho byl dobře v prdeli.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Nesmírně nešťastná situace... Rondon, i když to byl faul, je v tomhle zcela nevině a respekt za jeho reakci. McCarthy si do toho dost sebevražedně naběhl, možná by byl lepší skluz, těžko říct

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to faul, však Mc se nedothl balonu, postavil se jen mezi něj( postavil což je důvod proč noha jen nevyletěla dovzduchu) a Rondonovu nohu. Podle mě totálně sebevražedný zákrok

Reagovat
oli9

Tak nadruhou stranu zas se to seběhlo ve vteřině všechno.... napřáh, stojná noha mezi balon a kop... postě blbá souhra náhod

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně nešťastná záležitost. Ale ten rozhodčí tam nezvládal, už předtím měl pískat na půlce, kde byl faul na žlutou a jráč zůstal ležet, pak McCarthy se zlomenou nohou a ten blázen by furt zahal hru dál a dál. Naprosto bezcitnej sudí.

Reagovat
dinss

Rozhodčí byl podle těch videí co jsem viděl naprosto blbej. Všichni ve vápně máchají rukama ať tam pustí doktory a frajer ještě několik vteřin nepřeruší hru a následně se zajímá jen o to komu dá žlutou kartu...

Reagovat
FiX

Vždyť jim dával výhodu, proč by pískal?

Reagovat
smazaný uživatel

Výhoda se nedává, když se hra zvrhává k agresivitě. Pak je to potřeba uklidnit. A taky když je zraněný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký faul, ty vole?!

Reagovat
FiX
Reagovat
smazaný uživatel

Uff...

Reagovat
smazaný uživatel

Juu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoré uzdravenie, James .

Reagovat
oli9

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Rondon preukázal charakter niečo ako keď Chára teraz nastrelil do ksichtu toho hráča Montrealu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Chára je hovado ten už měl dávno za ty svoje prasárny přijít o registračku.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele