Matri doufá v přestup do Juventusu

24.05.2011, 13:56
Aktuality
Alessandro Matri si sám pro sebe už naplánoval další budoucnost. Italský útočník začínal letošní sezonu v Cagliari, v zimě pak odešel na hostování do Juventusu a rovněž v dresu Staré dámy si držel slušnou střeleckou potenci. V létě by pak své hostování v Juve rád změnil v přestup...

Matri dal v Cagliari jedenáct ligových branek, v Juventusu pak přidal dalších devět a společně se Samuelem Eto'em se dělí o třetí místo v tabulce střelců. Juventus má opci na jeho vykoupení, do Cagliari ovšem v tom případě bude muset poslat 15,5 milionu eur.

"Jsem spokojen s tím, co jsem zde dokázal a kvůli tomu doufám v setrvání. Vzhledem ke konečnému umístění týmu samozřejmě maximálně spokojen být nemohu," prohlásil Matri, jehož Juventus skončil až na sedmém místě.

"Jsme zklamaní. Letos jsme nakonec jenom nabrali zkušenosti, v příští sezoně chceme úspěchy," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (187)

Přidat komentář
j_mrazik

16/9 - slušná bilance.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Andrea Pirlo právě prochází druhou částí lékařské prohlídky. Následně se má přesunout podepsat kontrakt na 4 miliony eur ročně + bonusy do června 2014.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně aby se mu vyhýbali zranění... Jinak parádní posila pro Juve

Reagovat
smazaný uživatel

A co Fabio a Alberto jak to s nima bude?

Reagovat
smazaný uživatel

na alberta uz vyprsala opica cize sa zrejme vrati do liverpooli, fabio by mal ostat

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je těžké.. Podle mě Matri nemá takovou hodnotu.. A tak nejak mu neverim ze bude strilet 20 golu za sezonu.. Fabio musi urcite zustat, ale nikdo nevi jak mu to bude strilet po tom dlouhem zraneni.. Mozna bych mel vetsi radost, kdyby zustal Aquilani, misto Pirla.. Ale uvidime..

Reagovat
Pinturicchio

Nastřílel je i ted, kdy hrál v lehce nadprůměrném Cagliari a druhou půlku sezony v tragickém Juventusu. Matri je mnohem golovější útočník, než Fabio.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jsou podle mě hráči, kteří by se mohli doplňovat, za předpokladu, že za sebou mají dobře fungující zálohu.

Reagovat
Pinturicchio

Souhlas. Ale nemůžu se zbavit pocitu, že útok Matri - Quagliarella prostě není dostatečně kvalitní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak není, pokud se chceme pohybovat ve světovém měřítku. Ale pořád je to světovější útok, než kdyby měl zůstat někdo jako Iaquinta a Amauri. Ale takhle už nesmíme myslet, to nás pak víc ubíjí. Jednoduše řečeno, chce to jednoho světového útočníka.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud byste dotáhli Bastose, Moussu Sissoka ( ) a dva špičkové krajní beky (Trémoulinas, Srna např., ale nevim, kdo je favoritem ve spekulacích, pokud vůbec někdo), tak vám přijdou jako nejlepší útočná dvojka světa... U vás prostě problém v útoku neni, neřikám, že je světový, ale hodně dobrý nadprůměr rozhodně, dá se na něm stavět, pokud časem budete hrát pravidelně LM, může se eventuelně pomýšlet na obměnu i zde, ale do té doby posílit na pozicích, kde nesvítí světle oranžová, ale červená.

Reagovat
Pinturicchio

Máš recht, nedá se měnit všechno najednou a bota tlačí jinde ( a víc ). Co bych ale nechtěl, aby se podepsal Fabio, pak přišlo, eventuálně, nějaké TOP jméno a na něj zbyla lavička. Na druhou stranu, kdo ví, jak dlouho vydrží Alex, Luca Toni má smlouvu taky do příštího léta a vzhledem k tomu, že Fabio už je na Juve zvyklý, tak by to mohlo být lepší, než pak hledat někoho nového ( a nejen jednoho )

Od těch krajů obrany si taky dost slibuju, stejně tak od levého křídla. Na ty kraje nejčastěj čtu o Beckovi, Lichsteinerovi ( ), Zieglerovi a Cassanim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak řikáš, buď podepsat Fabia, nebo přivést někoho hvézdného vedle Matriho. Záda jim budou jistit Alex a Toni čili útok by byl vyřešený.

Becka jsem viděl tak jednou, ale myslim, že loni nebo předloni byl fandy BL považovaný za veliký talent... Ziegler zadarmo taková jistota, sice žádná špička, ale zase tim nic nezkazíte. Od zbylých dvou nevim moc co čekat, protože netušim, kolik by stáli, a nějací extra playeři to taky nejsou... Divim se, že jste ztratili zájem o Trémoulinase, to by byla trefa do černého. Navíc za hubičku.

Reagovat
Pinturicchio

Ziegler + Trémoulinas nalevo, Beck + Cassani napravo = suprovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píše fabuloso, na Alberta vypršela opce. Navíc, Marotta chtěl stáhnout opci z 16 na 10, zatímco Liverpool by pod 12 zřejmě nešel. Navíc ten příchod Andrei něco naznačuje. Nepočítal bych s Albertovým zůstáním v Juve. Pakliže by ale měl ještě k Andreovi přijít Montolivo, nad čímž jsme diskutovali s Pinturicchiem, tak by to byl průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Montoliva moc nesleduju.. Z jakého důvodu by to byl průser?

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnej si to. Aquilani a Montolivo podávali v druhé polovině sezony obdobně bídné výkony, kdy měli oba sem tam nějakou tu zářnou chvilku. V první polovině si dovolím tvrdit, byl Alberto lepší. Máme tu možnost za 12 koupit Alberta, na druhé straně, Montolivo za 12-15. Albertovi nahrává to, že už si zvykl v klubu. To by s Montolivem bylo celé od začátku, začleňování atp. Navíc se stačí podívat i na to, co předvádějí v reprezentaci. Montolivo je brzda, většinu akcí brzdí a zpomaluje. Dřív jsem ho chtěl, ale to jsem byl spíš dost zaslepený vidinou, že jsem chtěl duo Pazzolivo (Pazzini-Montolivo). Montolivo pro nás není žádná výhra.

Reagovat
DelPiero137

Aleberto podaval vyborne vykony aj v AS, ktore boli urcite lepsie nez Montolivove vo Viole. Alberto ma vacsi potencial.

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnávám horizont poslední sezony, který je o něčem vypovídající. Co hráli před 2-3 lety mě nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty prachy jsou v poho , ale 4 roky ? To se mě zdá moc .

Reagovat
smazaný uživatel

Aasi jsem to měl napsat lépe, než jen do konce sezony 2014, podepisuje na 3 roky

Reagovat
smazaný uživatel

I tak je to dost , ideální na dva roky , ale to byasi zas nepřišel .

Reagovat
smazaný uživatel

On chtěl jakousi jistotu. V AC by mu nabídli pouze rok, my snad 2, ale upeklo se to na ty 3 roky. Vzhledem k tomu, že je to vlastně posila za "12 milionů (+-)", tak to vítám.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak jak to říkáš . Doufám že jeho příchodem nepadá definitivně Lass . . Každopádně doufám že podobně jako porcelánový Alberto se u nás bude zdravotně držet a taky doufám že se mu přestupem vrátí i motivace , která mu v AC už nějakou tu sezónu chyběla .

Reagovat
smazaný uživatel

Lass padá s tím, co bude s Melem. Antonio si chce nechat Moma. Tudíž nám vzniká záloha Pirlo, Marchisio, Melo, Sissoko, pokud mluvím jen o střeďácích. Navíc, Antonio určitě bude zkoušet Giandonata a Ekdala, jako možné alternativy na lavičku. Lass připadá v úvahu pouze tehdy, pokud jeden z středopolařů odejde. Navíc máme pouze jednoho klasického krajního záložníka a sice Miloše. Jsem zvědavý, co s tím Antonio zamýšlí. Rozhodující bude, jakým taktickým rozestavením se bude chtít ubírat, zdali to bude 4-2-3-1, 4-2-4 nebo klidně i 4-3-3.

Reagovat
Pinturicchio

S tím Momem mě Antonio ani trochu nepotěšil.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě taky ne. Doufal jsem, že odejde a přijde právě Lass, jak zmínil Pavlíček.

Reagovat
Pinturicchio

Ideálka do toho jeho systému.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já předpokládám že zůstane Pepe A přijde Bastos + náhradník a bude se hrát 4-2-4 . Tady ale není ideální Pirlo , spíš dva klasičtí DZ ( škoda že Momo a Melo nejdou dohromady ) . Spíš mě napadá že by s Pirlem se mohlo hrát 4-3-2-1 .

S tím Momem nesouhlasím ani s jedním . Pomálu se už tady cítím jako jeho advokát či fanatický fanoušek , ale to jen proto že nesouhlasím s tím jak je Momo zaškatulkovaný . Pokud by se Conte uchýlil k Ranieriho hře středních záložníků šel by Momo zas nahoru , je to bojovník .

Reagovat
smazaný uživatel

Já tě chápu, já si zase hájím Claudia...

Všechno se bude odvíjet od toho, jak si to bude představovat sám Antonio.

Reagovat
Pinturicchio

Momo ať se vrátí do Anglie, tam bude král. Jen bořič být nestačí, vždyť on si posune míč jednou nohou a druhou o něj zakopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomenu, jak mu podjeli cvičky na San Siru a byl z toho nakonec gól nebo jeho perfektní centr v poslední minutě nastavení doma s Laziem na Miloše

Reagovat
smazaný uživatel

pardon, podjely

Reagovat
Pinturicchio

To byla komedie slušná , ale tak tři body z toho byly. Takže díky, Momo, a http://www.youtube.com/watch?v=4aXIFFaWNjM

Reagovat
Sdoom

Moc nechapu vasi nesnasenlivost k Sissokovi. Mne se vzdycky libil, alespon je to hecíř a nevypusti nic. Ze nema kopaci techniku kdovijakou je jasna vec, ale jako nahrada za Mela, pripadne do systemu 4-2-3-1 podle me idealni. Priznam se ze letos jsem videl minimum zapasu Juve, protoze italskou ligu koupilo posrany Digi sport a neni uz na Sportu 1, tak nevim co predvadel letos, ale minule sezony sem si ho docela oblibil.

Reagovat
Pinturicchio

To není vůbec nesnášenlivost, ani vůči němu nejsem nějak zaujatý, jen si myslím, že hráč s jeho přednostma by měl hrát jinde ( v jiné lize ).

Ideální defenzivní štíty do Itálie, podle mě, jsou hráči jako Melo, Inler nebo třeba Cambiasso.

Reagovat
Sdoom

Ok ok, tak to sem spatne pochopil, omlouvam se :) No jo tak Melo a Cambiasso jsou asbolutně top defenzivni zaloznici na svete, oba dva patri do top 10, spis do top 5, s nima se muze srovnavat malokdo. Jen si myslim, ze za ty prachy, co by sme za Moma dostali (pocitam max 10 mega E), by byla skoda se ho zbavovat, pokud sam nechce odejit.

Reagovat
smazaný uživatel

Top 5 je přehnané.

Reagovat
Jajinek

Cuchu byl ještě před necelým rokem Top 1

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel toho Mela do TOP 5 Ten tam nebyl nikdy TOP 10 ano, ale TOP 5 je fakt moc.

Reagovat
Sdoom

Nechci tu rozjizdet nakou sahodlouhou diskusi o top 5 def. zaloznicich, ale pro me tam Melo patri. Essien, Xabi, Chuchu...zalezi koho este clovek povazuje az defenzivniho zaloznika, jestli treba Schweinsteigera...atd. Busquetse se tam ochotnej zaradit, az se zacne chovat normalne

Reagovat
Jajinek

No myslím že letos tam musí být Khedira...

Reagovat
smazaný uživatel

Cambiasso, Essien, Xabi Alonso, Busquets, Van Bommel ... Ty bych řadil jako nejlepší defenzivní záložníky, pořadí si urči jak chceš ... Následují Melo, Lass Diarra, Nigel De Jong, Yaya Touré.... Nevím, je to asi individuální...

Reagovat
smazaný uživatel

+ Khedira, jak zmiňuje Jajinek, já si říkal na koho jsem zapomněl ještě z Realu... moje chyba

Reagovat
Pinturicchio

Takových 10 by nebylo špatných, kdyby se obratem investovaly do L. Diarry ( který je prý za 15 a do těch TOP patří taky. ). Skoda, nechat ho hnít na lavičce v Realu.

Reagovat
Sdoom

No jestli by bylo mozny koupit Lasse za 15M euro, tak potom by to asi stalo za to. Je fakt ze kdyz ted Real koupil Sahina, tak si pres nej, Khediru a Xabiho uz tuplem nekopne. Tak uvidime :)

Reagovat
Pinturicchio

Zájem tam určitě je a co jsem četl naposled, tak to visí jen na platu ( Marotta mu nechce dát 4 miliony ročně )

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to vůbec s Velosem, nevíš? Dával jsem do něj velké očekávání a co jsem četl, tak nic moc nepředvedl (ale to celý Janov).

Reagovat
Pinturicchio

To se zkus spíš zeptat terryho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, díky.

Reagovat
Pinturicchio

Pro Andreu je ideálka to 4-3-3 / 4-3-1-2 a vzhledem k tomu, že to má být hráč, kolem kterého se to ten tým postaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš to tak bude. Jsem zvědavý, až bude oficiálně ve funkci se vším všudy Antonio.

Reagovat
DelPiero137

Momo by mohol byt platny keby hral cislo ako cistic-stredny zaloznik. Antonio by ho musel naucit aby sa nehral na Zidana ale posuval loptu najblizsiemu spoluhracovi. Tuto sezonu bol Momo "donuteny" tvorit lebo nemal kto. Ale kritiku si zasluzi za zaciatok sezony, tam to aj s nasadenim flakal.

Conte by mohol zapajat a skusit Giandonata a Ekdala (on sa vrati z hostovania?).

Reagovat
miky10

3 roky je dlouho, měl to být rok+opce nebo 2 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Být to rok, tak zůstal v AC. Viz. jak jsem reagoval na Pavlíčka -> Bianconero 24.05.2011 14:13.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl jsem fanda tohoto přestupu . Ale za 15 ( 17 ) mega získat 20 gólového , stále ještě mladého perspektivního útočníka , není špatný kauf .

Reagovat
smazaný uživatel

Je to porovnání dost nešikovné, ale vzhledem k ceně, za kterou přicházeli třeba Cenzo nebo Amauri, tak by to bylo skvělé. Ale nevím. Bude záležet, co bude chtít Antonio.

Reagovat
Sdoom

S tim mladym a perspektivnim bych to nevidel tak horky, dyt mu bude uz 27 v srpnu...kazdopadne jsem pro jeho i Fabiovo setrvani + Alex a jeste jeden slusnej nahradnik do utoku mi pro letosek staci. Bota nas tlaci jinde nez v utoku.

Reagovat
DelPiero137

Ja som si Matriho tiez oblubil.

Proti : cena a to ze niektore goly su nahodne. co mu nemusi vychadzat kazdu sezonu. spaluje tutovky.

Pre : niektore riesenia vo vapne su dobre a padne mu to tam. s lepsou zalohou by mohol ist aj on hore. zatial je to bojovnik na pohladanie.

Ak by prisiel do utoku borec svetovej kvality nechal by som si ho. Ale co potom s Fabiom? (ktory mi je rovnako sympaticky).

Reagovat
smazaný uživatel

je dobry a je sanca ze bude este lepsi.......berte ho ......fandim interu ale zle sa mi pozera nato ze taky gigant ako je juventus sa potaca niekde mimo poharovych priecok........liga majstrov musi byt a treba oprasit ten slavny znak nech ide z talianskych muzstiev v LM v europe strach.......vsetko cest udine a ale ono rozhodne nikomu strach alebo skor taky respekt neurobi akoby urobil juventus byt aj so slabsim kadrom.........

Reagovat
Yanek

Matri > Borriello. Možná pohyblivější a fotbalovější, podle mého názoru by bylo lepší pro Juve přidat a investovat třeba do Benzemy.

Reagovat
Pinturicchio

Pokud by byl Benzema za 40, tak ne. Matri může být v plně šlapajícím týmu ohromně golový.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema v mezích 25-30 milionů ano. Pokud by šlo o vyšší částku, tak ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema nepřijde.. Řekl bych, že daleko reálnější je příchod Aguera.. Četl jsem, že s Bastosem už je to skoro hotová věc... Pak mi ale nedochází kde bude hrát, když zleva je Miloš a zprava bude Pirlo.. Střed Melo, Marchisio.. ... Ale útok Matri-Aguero.. To by byla pecka!

Reagovat
Pinturicchio

Real chce Aguera a pak by Benzema odešel. Krasic hraje napravo a Pirlo je středový záložník, respektive v žádném případě křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo Pirlo je vlastně taky střeďák . . . To by mě vážně zajímalo, jak to Conte vymyslí.. Ale neřekl bych že by ve středu měl hrát někdo jiný, než Melo s Marchisiem..

Reagovat
smazaný uživatel

Za předpokladu 3 členné zálohy - 4-3-2-1; 4-3-1-2 bude hrát střed Melo-Pirlo-Marchisio, řekl bych. Ale nevím.

Reagovat
Pinturicchio

Podle mě by ten stromeček byl možná úplně nejlepší. Sice nevím, jak v tomhle systému Alex, ale už dřív jsem psal, že pokud je nějaký vhodný systém pro Claudia, tak je to 4-3-2-1, nebo 4-3-1-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Jinak Alexovi by se místo našlo. S dvěma útočníky by to nebyl problém, s parťákem jako je Matri nebo jiným, novým hvězdným útočníkem, by mu to šlapalo. A kdyby měl tvořit tandem pod útočníkem, třeba s Milošem nebo Quagliarellou a před nimi Matri/nový hvězdný útočník, nebyl by to problém. Problém nastává akorát ten, že kam pak zase s Milošem. Jestli by mohl hrát v tom tandemu s Alexem v 4-3-2-1 nebo trequaristu v 4-3-1-2... Vždycky tam nějaká ta otázka vznikne.

Reagovat
DelPiero137

V tomto systeme ale neostane vela miesta pre Milosa a Bastosa. S Bastosom pocitate na LB?

Reagovat
Pinturicchio

Tak Bastos na levé křídlo ( v tom stromečku ), případně do obrany.

Reagovat
Pinturicchio

Jak píšeš, záleží, jaký systém bude preferovat. Ve 4-4-2 bych se středu Melo - Marchisio docela bál.

Reagovat
smazaný uživatel

Bastosova budoucnost by mohla být známá do konce týdne, uvidíme... Ohledně útočníků nevím. Já už bych udělal konečně něco s tou obranou, musíme stavět od základů.

Reagovat
smazaný uživatel

mně by se líbilo mít dva podhroty ve formě fabio q. a aquero a koncovej matri :)

Reagovat
j_mrazik

Chápu to dobře, že se podepisuje Pirlo a ještě ani není jistý trenér, který by o něj vůbec stál a hodil se mu do systému?

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio Conte

Reagovat
Pinturicchio

Conte je jistý už nějakou dobu, jen to není potvrzeno oficiálně.

Reagovat
Jajinek

Kluci já se vám divím, že každý den pod třemi články rozebíráte furt to samé ...a ještě tři měsíce...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se dneska po nějaké době zapojil zase trošku intenzivněji zkrátka mi to nedalo ... mimochodem skvělý dodatek, "a ještě tři měsíce" ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo si hraje nezlobí

Reagovat
smazaný uživatel

a právě o tom calciomercato je jinak já se tu dozvídám nové věci pořád...líbí se mě jak to tu hoši rozebírají

Reagovat
M11

vynikajici.. moc jim za to dekuju.. jen pokracujte

Reagovat
Jajinek

Reagovat
DelPiero137

Cim skor budu hotove nakupy, tym skor prestaneme kalkulovat (mozno)....

Inak mna tiez bavia tieto diskusie o prestupoch (a nie je v Juve). Clovek sa vela veci dozvie.

Reagovat
Yanek

Asi je příliš brzo soudit, ale s kokurencí jsou vážně spjata špičková jména a u nás to zatim vypadá pouze na "hráče typově podobného Asamoahovi", soudě podle Gallianiho prohlášení. To prý ještě chce přemluvit Seedorfa. To jestli je obměna a jestli s tím máme ovládnout Evropu, tak nevim nevim...

Reagovat
Jajinek

no ještě před čase to bylo "co byste dali za tomít tak brzo podepsaného Mexése"...

Reagovat
Yanek

Však to tak je pořád, posílila se kvalitně obrana, ale to nestačí. Ten optimismus se ze mě vytratil kvůli tomu, že teď se mluví akorát o tom, jak se budou prodlužovat hráčům smlouvy a Boateng není vůbec jistý. A těžím z toho, co říká Galliani, který zavrhl prakticky skoro všechny jména, které by se k nám hodily. Může klamat, ale tohle se mi nelíbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš proti Asamoahovi ? Je mu 23, rychlý, silový, velký fyzický fond, slušná techhnika - z něj klidně může být za ty dva roky u nás v Miláně Top záložník, s nadsázkou v něm vydím techničtějšího Gattusa.

Podle mě přivedem Asamoaha/ Inlera nebo oba najednou, mě se libí Moussa Sisokho, nebo ještě možní Diara. To jsou podle mě reálná jména do zálohy narozdíl od Essiena s Céscem.

Reagovat
Yanek

Proti Asamoahovi nic nemám, jenom si prostě myslim, že pokud chcem hrát Evropu, tak musí přijít hráč tomu odpovídající už prověřený, ne žádný experiment.

Reagovat
10

Asamoah je už ve dvaadvaceti letech špička...

Reagovat
smazaný uživatel

to zaprvé..., zadruhé je konec května(!!!)..., zatřetí není Galliani bůh, aby stíhal jednat o smlouvách s osmi hráči najednou, jednat s Preziosim o osmi hráčích najednou a ještě dojednávat přestupy (nehledě na jiné povinnosti), to všechno 2 dny po konci ligy... a začtvrté spekulace možná naplňujou nadějí, ale nevšiml jsem si, že by zatím ke konkurenci nějaká ta špička přestoupila...

někdo to holt nejspíš porovnává s dvouhodinkovou "prací" ve Football Manageru...

Reagovat
Yanek

Určitě je brzo, ale spekulace ustaly, když Galliani většinu hráčů zamítl. Ty by sis představoval posílit jak?

Reagovat
smazaný uživatel

tyhlety "zamítnutí" JEŠTĚ dokonce před otevřením trhu vážně nehrotím...

ještě nejsou dořešeny smlouvy, takže se něco podobného těžko skládá..., hodně nahrubo - jelikož prodloužil Ambro, pustil bych Seedorfa..., s ním Ameliu, Odda, Legra Papastu, Jankula..., Didace na hostování..., Preziosimu bych nechal Strassera, Oduamadiho a pokusil se aspoň prodloužit spoluvlastnictví Paloschiho s tím, že by hrál v Janově..., při nejhorším s těžkým srdcem pustit. Berettu si určitě nechat a Zigoniho nevím, tuhle sezonu jsem ho neměl možnost sledovat..., toť Preziosi..., v rámci tohodle všeho samozřejmě definitivně získat Prince. do zálohy bych se vážně nezlobil za Asamoaha, který (bohužel) narozdíl od Inlera skvěle pasuje na LCM a roste z něj špička. to ovšem za předpokladu, že odejde Seedorf a za něj se přivede tvořivější hráč..., pokud neodejde, není třeba, ale určitě né varianta Pirlo & Seedorf ven a jen Asamoah IN, záloha by tím ztratila na kreativitě..., pokud se do ní ovšem nepřesune Boateng, který je otazníkem sestavy..., moc se mu tam nechce, ale s ním by ten druhý centrocampista nebyl potřeba. pokud by se ovšem přecejen přesunul, budem pro změnu hledat trequartistu a tam nechci Hamšíka, nebráním se Pastoremu a co do dalších jmen se nechám překvapit. útok vypadá stabilně, ale Raiola nechává Ibrovi vždycky rád otevřené zadní vrátka a pod Cassanem není úplně nejjistější půda..., navíc se hledá vice-Ibra a Raiola slibuje HIT..., to je opět sekce, ve které jednoduše uvidíme. za Ameliu Marchetti, to by bylo prakticky jisté..., Astori bohužel spíš né, kór jestli chcem dát nějaký prostor Elymu..., Gattuso & Flamini uvidíme, Urby tu šanci asi dostane, pokud v záloze nebude nakonec přetlak - opět strašně brzo předvídat. za tím vším možná Merkel, u kterého je věk "výhodou", protože se dá v případě neprostupné konkurence nechat ještě v Primaveře, stejně jako letos třeba Verdiho.

opakuju - je to strašně nahrubo a hlavně je konec května..., ta situace se ještě tolikrát změní, že budem dost možná nad podobným rozborem na konci srpna kroutit hlavou...

Reagovat
Yanek

Ok, díky. Vidím to docela podobně, první krok jsme udělali - Boateng!

Reagovat
Tomanatura

Myslím, že špička ještě určitě ne, ale může se jí jednou stát. Některé prvky mu stále dělají problémy, mnohdy vůbec neví, co má dělat s balonem. Ale potenciál na to, zlepšit se, má, jelikož se zlepšuje každý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Conte: «La mia Juve avrà le palle»

Reagovat
smazaný uživatel

Antoonioooo Contééé, už se těším až ho uvidím na lavičce Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč, ale jsem naplněn optimismem

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to vůbec bylo při nástupu Delneriho, byls taky?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl, respektive jsem věřil, že by to nemusela být špatná varianta... Ale realita mě vyvedla z omylu .... Tentokrát je to ale úplně jiné. Dokonce dost rozdílné, než když přišel Ciro Ferrara. Antonio za sebou má už řádku zkušeností, je to impulzivní trenér, který se s ničím nemaže a má svůj styl. Oproti jemu jsou Ferrara s Delneri tací uťáplíci

Reagovat
smazaný uživatel

Podobně jako já s Rafou, takže chápu, díky za odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi taký optimista furt no

Reagovat
10

to si byl i v dobách, kdy nikdo nevěděl proč

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem od přírody až nezdravý optimista pořád věřím, věřím, věřím a pak narazím... oklepu se.. a pokračuju v optimismu

Reagovat
smazaný uživatel

Občas to přechází až v idealistický utopismus, ale co nadělám no ...

Reagovat
10

tak to má být, mám to dost často stejně

Reagovat
DelPiero137

napodobne

Reagovat
Pinturicchio

Jedna z věcí, kterou si od něj slibuju je to, že začne pravidelně dávat šanci i mladíkům. Příští rok třeba mladý Boniperti, nebo Camilleri.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, Pippooo, toho bych chtěl vidět hrát (lavička a postupné otrkávání ideální) Pevně věřím, že po dědovi nějaké ty geny pochytil

Reagovat
Pinturicchio

Záleží, jak bude sezona vypadat, ale pokud dobře, byl bych rád, kdyby je tam pravidelně na takových 20-30 minut ke konci dával. Se slabšíma třeba občas i do základu.

Reagovat
DelPiero137

Tak tak, uz je cas dat sancu aj mladikom. Inak budeme musiet vsetko kupovat zo zahranicia.

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.inter.it/aas/news/reader?N=36533&L=en&CAT=2 - začíná to být nebezpečné, Leo už má vousy skoro jako Rafa, snad to nic nenapovídá o změně rozestavení.

Reagovat
smazaný uživatel

A jestli navíc budou muset hráči ve finále Coppy ukázat charakter...

Reagovat
smazaný uživatel

Juve bude v příští sezoně neskutečně silný 100 pro titul Juve

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Matri Zabijak

Reagovat
smazaný uživatel

Forlan nebo Aguero chce prý do Juve :)

Reagovat
SqueeZy

Forlan ať už si jde hrát k Arabům třeba, Agüero to je jiná

Reagovat
DelPiero137

Presne, Diego mal prist po MS nie teraz

Reagovat
stuff

podla mna tolko zanho nedavat, trochu prihodit a bude sa dat kupit utocnik ovela vyssej urovne

Reagovat
Pinturicchio

100. pro Antonia Conteho a pro to, aby se mu v Juventusu dařilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju Vám to 2. - 3. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
stuff

kym to nie je oficialne pindam na myslienku ho obsadit v tejto narocnej situacii... ked to bude oficialne, postavim sa opat pekne za trenera... ale dla mna chujovina s Contem

Reagovat
smazaný uživatel

Juventusu to přeju at se vrátí na vrchol. Nám patří Evropa a Juventusu patří Itálie...

Reagovat
juveforever

čo patrí Interu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Rivalita.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

jak to po těch 5ti letech dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobře rozdělené území, proč se taky srát na více frontách že?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
juveforever

Matriho brať, to bezdebat

Reagovat
DelPiero137

OT:dnes sa hraje ManU-Juve rozluckovy zapas Garyho Nevilla. Tie mena co maju nastupit, to bude parada. Musim sihnut ten zapas.

Zvlastne bude ze trener Juve bude Gigi.

Reagovat
juveforever

v TV to zrejme nebude že ?

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký přibližný čas toho utkání?

Reagovat
Pinturicchio

Ve 21:00 by to mělo vypuknout

Reagovat
smazaný uživatel

super, díky

Reagovat
Tomanatura

20:30, ať to nepromeškáš

Reagovat
Pinturicchio

Aha, tak to se omlouvám. Na Liveku je 21:00, ted na Tuttojuve čtu 20:30.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, dobrý vědět

Reagovat
Yanek

SOKRATIS SE VRACÏ DO JANOVA? BOATENG HRÁČ AC - 7 mil euro. Juhuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobra sprava

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl bych to na útočníka typu Aguero, potom Bastose a jeste jednoho obránce a jeste nějakého tvůrce hry...každopádně máte kde posilovat

Reagovat
Pinturicchio

Andrea prošel lékařskou prohlídkou, během následující hodiny by měl podepsat smlouvu do roku 2014, s ročním platem 4 miliony + bonusy. Představen bude zítra ve 12:00.

Reagovat
Pinturicchio

Tak už je to oficiální, Andrea Pirlo hráčem Juventusu.

Reagovat
Pinturicchio

Antonio Conte ( z FCJuventus ): "Môj Juventus bude mužstvom s veľkou gurážou. Nebudem akceptovať hráčov s úsmevom na perách, po prehratom zápase. Hráči budú musieť zmeňiť svoje postoje. Po 90 minútach zápasu chcem videieť premočený dres každého hráča, vždy musia všetko odovzdať v prospech mužstva a bojovať až do konca. Musia si cťiť, že nosia dres Juve, jeho fanúšikov a byť oddaný klubu do ich posledného profesionálneho dňa."

Cítím, jak mě ve mě stoupají naděje a vrací se optimismus ( byť jsem se zařekl, že ne, ne a ne )

Reagovat
Sdoom

Optimismus musi bejt! Ale tyhle prohlaseni ma kazdej druhej trener pri nastupu k muzstvu, takze to beru s rezervou

Reagovat
Pinturicchio

U Antonia věřím, že to nejsou jen prázdná slova

Reagovat
M11

konecne ! ja rikam konecne !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Conte je frajér 2x prošel Sienou, spolupráce siena - juve klapne zasa

Reagovat
M11

Robur !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mr.Jindros

Zní to pěkně, ale radši podržím mírný odstup, dokud to neuvidím v akci... Delneri měl taky dobré tiskovky.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, i dobrej start...a nakonec všichni víme, jak to dopadlo

Reagovat
Pinturicchio

Určitě jsou k tomu "mírnému odstupu" důvody, prozatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, někdo musím zachovat chladnou hlavu. Na přehnaný optimismus jsem tu z našeho tábora já Musíme mít ty role rozdělený, abychom tu šlapali jako správně promazaný stroj

Reagovat
smazaný uživatel

*musí

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

snad se nám rodí novej Lippi

Reagovat
Pinturicchio

Kéž bys měl pravdu.

Reagovat
10

jinak narážel na Chielliniho a Buffona po zápase s AC...to mě taky nasralo úplně do běla

Reagovat
Pinturicchio

S tím úsměvem? To si nepamatuju, to jsme naštvaný vypínal hned, jak rozhodčí pískl konec.

Reagovat
10

jj, vysmátý se po prohře objímali s hráčema AC...to jsem nezažil

Reagovat
Pinturicchio

Nechci kecat, ale zdá se mi, že něco podobného se stalo ještě v některém ze zápasů ... jinak proto mě napadlo, že Gigi neuměl hráče pořádně seřvat, všechno klídek, pianko, jedeme náš projekt, atd. ( A taky proto se za něj většina hráčů postavila, protože to byl takový "hodný taťka" )

Reagovat
panca

neobjimal se nekdo v derby ac - inter? za to bych hrace serval a nakopal, obejmout protivnika behem zapasu

Reagovat
Pinturicchio

Je to celé jakési moc přátelské, chtělo by to přilít olej do ohně

Reagovat
panca

jj nejakyho fotbalovyho artuchina

Reagovat
lnterista

Matrix se vam nelibil a kdyz nikdo takovej neni tak vam chybi

Reagovat
panca

taky jsem si na nej vzpomnel! Sheva ma nejspis do ted kvuli nemu spatny spani

Reagovat
lnterista

pokud je to pravda tak jenom dobre...slusnaci se musi rezat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

MANCHESTER UNITED (4-4-2): Kuszczac, Gary Neville, Paul Neville, O'Shea, Brown, Beckham, Butt, Scholes, Giggs, Rooney, Owen.

A disposizione: Lindegaard, Anderson, Evans, Smalling, Rafael, Obertan, Gibson, Bebe, Fletcher, Gill, Wootton, Fabio.

All. Ferguson.

JUVENTUS (4-4-2): Storari, Motta, Barzgli, Chiellini, De Ceglie, Krasic, Felipe Melo, Aquilani, Pepe, Del Piero, Toni.

A disposizione: Buffon, Manninger, Salihamidzic, Marchisio, Traore, Bonucci, Martinez, Matri, Giandonato, Boniperti, Sorensen.

All. Delneri

Reagovat
DelPiero137

Inak prave Conte patril medzi gardu ktore zvadzala suboje s Navillovou generaciu ManU

Ozaj zazitok by bol, ak by Zizu a Pippo nastupili v drese Juve v tomto zapase pripadne aj Davids

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že si nezahral aj Nedvěd

Reagovat
j_mrazik

Nicky parádně přenášel ty balony. Anderson to zkusil jednou a pak to radši nepokoušel. O Davidovi, Ryanovi a Paulovi škoda mluvit. Pošmákl jsem si.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, byl to pěkný zápas, věčně se culící Becks a Alex, zápas si užívající Gary, pořád TOP hráč Ryan a spousta dalších. Bylo to moc fajn.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele