MATERAZZI: EMERSON NENÍ VÍTÁN

24.07.2007, 15:26
Aktuality
Případný přestup brazilského záložníka Emersona z Realu Madrid do Interu Milán by do kabiny Nerazzurri přinesl hodně zlé krve. Jednoznačně proti tomuto transferu je bouřlivák Marco Materazzi, který jako důvod udal rok staré události...

Emerson tehdy přestoupil z Juventusu Turín do Realu Madrid a trochu se opřel do svých bývalých spoluhráčů Zlatana Ibrahimoviče a Patricka Vieiry, kteří dali přednost možnosti zůstat v Itálii a posílili Inter.

"Brazilec útočil na Ibrahimoviče a Vieiru, protože si vybrali Inter, a teď sem chce jít sám. Budu raději, když se vrátí do Juventusu," prohlásil důrazný obránce a v uplynulé sezoně rovněž úspěšný exekutor pokutových kopů.

S Emersonem již nepočítá nový trenér Realu Madrid Bernd Schuster a hráč by rád přestoupil do Milána a stal se hráčem odvěkého rivala Interu AC. Do hry se ale hodlá vložit právě Inter, podle jehož trenéra Roberta Manciniho nyní klub uvažuje o předložení konkrétní nabídky.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (69)

Přidat komentář
HOST*Bender

To je kokot! Chtělo by to další šlupku do hlavy, ale teď baseballovkou

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak! Co na to ten čurák na druhou s IQ vařený nudle má co kecat?

Reagovat
HOST*Fernandéz

at táhne sám simulant buzerantskej vyjebanej!!!!!!! FuckMaterazzi!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*h

ty trap a co mas do toho co kecat ty

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nick "h" je zkratka toho, co máš v hlavě?

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*h

ne,to je zkratka toho co mas ty v riti

inac si neuveritelne vtipny,chod niekedy skusit nejaku sutaz

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem všechny vyhrál, kromě soutěže o největšího kokota, kterou jsi vyhrál s přehledem ty...

Reagovat
HOST*h

ouha,teraz si ma neuveritelne odje*al,2tyzdne nezaspim normalne.A zase musim vyzdvihnut tvoju oslnujucu vtipnost,nechapem kam chodis na taketo originalne odj*by.trikrat hura pre Pana yardu!!!

Reagovat
HOST*Kritik

Ježiš ty seš hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

hokejku

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*sterda

A proč by nemohl říct svůj názor? Vždyť má snad pravdu, ne? Minulý rok Emerson na Inter plival a když se mu to teď hodí, tak bude říkat, jak rád by tam přestoupil?

Reagovat
HOST*h

absolutny suhlas

Reagovat
HOST*Fernandéz

A co má co dotoho kecat?!o tom snad rozhoduje vedení INteru né a ne aby se dotoho sral ten čůrák!!!!!!!

Reagovat
HOST*h

daj si facku

Reagovat
smazaný uživatel

Marco, jseš to opravdu ty?

Reagovat
HOST*h

ak myslis cloveka s nickom"marcocruz"tak ne,nie som to ja

Reagovat
smazaný uživatel

On není vedení ani trenér, aby rozhodoval, kdo je pro tým přínos. Má držet hubu a hrát.

Každopádně je to sráč - neuvěřitelně zákeřnej hráč a simulant, odpornější kombinace neexistuje.

Reagovat
HOST*sterda

A proč se takhle nevyjadřujete o každém hráči, který něco řekne o možné posile? Materazziho nesnáším, ale nadávat mu za tuhle věc je naprosto nesmyslné.

Reagovat
HOST*h

hmm wectorko,nemyslim ze by to vzniklo tak ze by to sam siel vytrubovat do sveta f*ck off emerson a podobne kraviny.Novinar sa spytal na jeho nazor na prichod Emersona tak povedal co si mysli a co je aj pravda.Takyto clanok vyznieva dost skreslene

Reagovat
HOST*malej yarda

Ty se také nevyjadřuješ jako nějaký génius.

Reagovat
PJ

yaroušku, slušně, hey?

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ve spojením s Materazzim mě nic slušnýho nenapadá. Má se starat spíš, jak míň solit a nezviditelňovat se mimo hřiště kecáním do něčeho, po čem je mu hovno.

Reagovat
HOST*h

toto si myslis len po pozreni par videi na youtube ze

Reagovat
smazaný uživatel

A ty máš křišťálovou kouli, že to všechno o mně víš? Víš hovno, takže si jí narvi do prdele, aby mu byla blíž...

Reagovat
smazaný uživatel

Sice by do toho Materazzi kecat neměl, ale v důsledku má vlastně pravdu pravdoucí Každopádně bych Emersonům přestup úvítal

Reagovat
HOST*rbettega

to bych se nasmál, kdyby Emerson do Interu fakt přestoupil.

Další třicítka, další jihoameričan, další hráč za zenitem.

Ideálně by zapadl do sestavy interu. No už ho tam vidím.

Figo(35) Vieira (31) Emerson (31) Stankovič (29)

SOlari (31)

J. Zanetti (34)

Dacourt (33)

Vítej do mančaftu Emersi

Reagovat
HOST*

docela vtipný ale pravdivý souhlas!

Reagovat
HOST*h

tak to je pravda,vekovy priemer je uz hodne vysoky,mali by sa nakupit a postupne zapracovat novi mladi hraci.ked si vezmem ze najmladsi hrac z kadra je 21y Andreolli,aj ten hrava asi tak casto ako sa vyskytne Jessica Alba v mojej posteli,teda ak by mi nespadol zo steny plagat...

Druhy najmladsi je Adriano s 25rokmi,potom uz dalej hraci okolo tridsiatky.MM by s tym mal nieco robit,inak sa moze prebrat ked uz bude neskoro

Reagovat
HOST*rbettega

Inter Milán, co týká hráčů, je nejhůře poskládaný tým v celé západní evropě. To samé se týká i jeho managementu.

Investice interu do posil to je asi tak dobrá investice jako oženit se bez manželské smlouvy při součastné rozvodovosti.

Když si pečlivě pročtete soupisky týmů (Liverpool, ManUNT, Chelsea, Barca, Valencie, Real, AS Roma, AC Miláno) a jejich přestupovou politiku cca za posledních 5 let, tak zjistíte že pokud si drží staré hráče tak jsou to absolutní špičky, které jsou spjaty s historií klubu Scholes, Giggs, Maldini, Inzaghi, Totti, Raúl. Prostě hvězdy.

Trendem je kupovat mladé hráče Quaresma, Quaglierella, Torres, Nani, Sneijder ......

Ale v Interu preferují podprůměrné, přestárlé, jinými kluby odložené plajery, nejlépe jihoameričany.

Značka: Čím větší ksicht, tím lépe.

Reagovat
HOST*

Že by fanoušek AC nepřestárlejšího týmu historie fotbalu.

Reagovat
HOST*rbettega

Ne ne, kdepak jsem fanoušek AS ROMA.

Pravda AC je ještě přestárlejší než Inter, ale osu týmu tvoří hráči v nejlepších fotbalových letech (Pirlo, Gattuso, Seedorf, Kaká, Nesta)

Inzaghi a Maldini neodehrají za sezónnu tolik zápasů.

Ostatní buď střídají nebo zastoupí v případě zranění

Reagovat
HOST*

Inter nemá zas tak starý tým.Když nepočítáš Emersona, který si myslím, že nepřijde a půjde ke kamarádům do AC, tak je to takový starší standard. V útoku jsou starý hráči jenom Cruz a Recoba(ten jde pryč) v záloze co tam někdo napsal, jinak jsou tam samí hráči okolo 25.let a v obraně jsou jenom Samuel,Cordoba a Matrix a u brankářů je to většinou tak, že okolo třicítky je nejlepší věk.

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsi ale napsal úplný nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

něco na tom je, ale ligu teď vyhráli o čtyři parníky a kádr prakticky nezměnili, takže si jdou pro další scudetto... nepochopitelné, ale je to tak...

Reagovat
HOST*h

co je na tom nepochopitelne?

Reagovat
HOST*rbettega

Jo jo ligu vyhrály s obrovským náskokem. Ale Lazio, Fiorentina a AC Miláno měli odečtené body. Juventus byl přeřazen do série B. Milánu navíc klíčový hráči po MS dovolenkovali týden a odešel jim Šheva, který je táhnul několik let, takže jim trochu trvalo než se vzpamatovali.

Inter má sice styl, ale chybí mu charizma. Všechny ostatní velké týmy ho mají Jako fanoušek AS dokážu respektovat jakýkoliv herní styl, ale Inter mi prostě nevoní. Nemá lídra typu Totti, Kaká, Ronaldinho, Klose, Henry, TOni, Lampard, Gerard, C.Ronaldo, Juninho

Uznávám Crespa, trochu Vieiru (už dnes nehraje to co v Arsenalu), ale nic více.

Závěr : Nevhodně poskládaný tým, bez jakýchkoliv sympatií.

jestli někdo fandí Interu tak ať mi řekne proč.

Reagovat
HOST*InMi

Kvoli historiii 80 rokov boli uspesnejsi ako AC naj hrac Interu je jednoznacne Ibrahimovic ktoreho sice vsetci neznasaju pre jeho aroganciu ale bol s prehladom naj hrac serie A.Moze mi niekto argumentovat tottim ale realne hral totti okrem golov pod svoje moznosti zdaleko to nebol ten futbalovy genius .V Interi mam najradsej javiera zanettiho symbol tymu.Ale interu vela ubera ze nie je v telke tak casto ako ostatne tymy(hlavne ligu majstrov myslim lebo sport1 so slepickom sa aj tak neda pozerat).kader maju podstatne mladsi ako tu niekto hore pisal solari a figo si skoro nezahraju dacourt bude max lavicka a inak cambiasso stankovic vieira adriano suazo ibrahimovic maxwell maicon burdiso rivas jimenez cesar cordoba este aj samuel(29)maju idealny futbalovy vek max 31 rokov(vieira jediny)Inter si dost zlizol aj za to ze nebol potrestany ako ostatni nenavist sa vyrazne prehlbila ale realne AC odpocitali 8 nie 32 bodov

Reagovat
HOST*rbettega

Pravda před válkou, kdy Inter získal většinu titulů mu to tam padalo. V poválečné historii si vybavuji už jen na tři etapy první byla za Facchetiho, druhá na přelomu 90 let (Matthaus, Klinsman) a pak ješte když Inter ušolichal vítězství v UEFě (Ronaldo, Bergkapf).

Ano ikonou klubu jednoznačně Zanetti, ale ten už je za zenitem stejně jako Crespo, VIeira, Samuel.

O.K. Nechme věk věkem, ale tým je nevyvážený, špatně poskládaný, zvláště mi vadí záloha.

J.Zanneti(Figo) Vieira Cambiasso Stankovič

Je hodně defenzivní ani Stankovič není tím typickým lídrem. Chybí tam typický ofensivní hráč typu Kaká, Riquelme, Rosický, který by rozděloval přihrávky pro útočníky.

Náhradnící : Solari, Dacourt, Recoba, Samuel, Cordoba, Figo

Bezohledu na věk, nejmladší určitě nejsou, ale všichni mají to nejlepší za sebou, akorát berou nehorázný prachy. Nechápu proč na lavce nesedí např. mladí hráči cca 20-25 let. (třeba i z Itálie, je to ještě italský klub nebo ne)

Ideální perspektiva do budoucnosti. No když se jim to vyplatí

Reagovat
smazaný uživatel

J.Zanetti rozhodně není za zenitem, letos hrál parádně...

Reagovat
HOST*

Mě zase řekni proč fandíš AS, taky to nechápu.Mě se hra Interu zamlouvá a nechápu proč by měl mít každý lepší tým, jak ty říkáš ikonu a mimochodem J.Zanetti je třeba ikona a taky nevím jaká, je ikona C.Ronaldo, protože v Manu určitě ne, tam jsou podle mě jiní hráči, jako třeba (Scholes,Giggs a Neville) ikony, pokud tedy nemyslíš, že ikona je nejlepší hráč.To potom nechápu proč je ikona v Realu třeba Raul, nebo v Bayernu Kahn a v Juve Alex.

Reagovat
HOST*rbettega

AS Roma hraje fantastický fotbal. Během zápasu si vytvoří hodně šancí, k vidění jsou parádní akce a góly v AS nedává jenom Totti, ale i ostatní Mancini, Perrotta, Taddei, De Rossi atd.

AS má mnohem menší rozpočet než třeba Inter.

V kádru AS najdeme mnoho odchovanců (Aquilani, De Rossi, A.Rosi, Curci .... .

AS vychovává hráče pro ostatní týmy, kde jsou třeba na hostování (BOvo, Ferronneti..)

Ano ikona třeba Man.UNT jsou určitě, jak píšeš Scholes, Giggs, Neville, to je pravda, Crist.Ronaldo (i když mu osobně moc nefandím) je ale hráč na kterého se chodí, má charizma a rozhoduje zápasy. Čili je rozdíl mezi ikonu a lídrem týmu.

Reagovat
HOST*rbettega

AS Roma hraje fantastický fotbal. Během zápasu si vytvoří hodně šancí, k vidění jsou parádní akce a góly v AS nedává jenom Totti, ale i ostatní Mancini, Perrotta, Taddei, De Rossi atd.

AS má mnohem menší rozpočet než třeba Inter.

V kádru AS najdeme mnoho odchovanců (Aquilani, De Rossi, A.Rosi, Curci .... .

AS vychovává hráče pro ostatní týmy, kde jsou třeba na hostování (BOvo, Ferronneti..)

Ano ikona třeba Man.UNT jsou určitě, jak píšeš Scholes, Giggs, Neville, to je pravda, Crist.Ronaldo (i když mu osobně moc nefandím) je ale hráč na kterého se chodí, má charizma a rozhoduje zápasy. Čili je rozdíl mezi ikonu a lídrem týmu.

Reagovat
HOST*InMi

a presne taky hrac je v interi ibrahimovic na jeho finty a nahravky sa chodi

Reagovat
HOST*

Tak Zlatan bude muset ještě trochu přidat, aby se stal lídrem týmu. Zejména jeho práce protým je slabá. Uznávám, že nějaká ta fintička během sezónny byla, ale aby byl lídrem Interu, tak to prozatím nee

Reagovat
HOST*InMi

Uz na teba absolutne nemusim reagovat lebo vetou ktoru si napisal si dokazal ze si nevidel zlatana tento rok hrat ani v jednom zapase jeden z najnesebeckejsich hracov interu ked mohol tak nahral pomahal aj psychicky rozbitemu adrianovi vracal sa do obrany ale ty to vediet nemozes pretoze inter tak neznasas a mas k nemu take predsudky ze ho v telke vzdy prepnes a preto je diskusia zbytocna .Okrem toho juniorka interu vyhrala titul a bola aj vo finale pohara +inter kupil na lavicku maldych hracov ako jimenez rivas +isto dojde chivu zato juventus kupil len hlboko priemernych hracov ako tiago a almiron ktorych navyse preplatil + je tam matuzalem nedved

Reagovat
HOST*rbettega

K tomu, aby jsi reagoval na moje příspěvky tě nikdo nenutí, je to tvoje svobodná volba.

Pravda souvisle celých zápasů Interu, tak těch jsem viděl asi tak čtyři za sézonnu. (Jak jsem říkal jsem fanoušek AS). Ale dost často sleduji zkrácenné záznamy nejen z Ligy mistrů, ale i ze série A. (Vím není to příliš objektivní, ale o lečems vypovídající.) Takže se o předsudcích nedá mluvit.

Uvedl jsem dost důvodů, proč zrovna Inter není tím vysněným týmem. Netvrdím, že Crespo, Cruz, Zanetti ... jsou špatní hráči, ale to nejlepší si už odehráli, dále tvrdím, že Ibra ještě není lídrem týmu. Inter je špatně poskládané mužstvo s přetlakem v útoku, nepřiliš kreativní zálohou. A není mi taky příliš sympatické, že jediný ital který odehraje více jak 10 zápasů za sezónu je Matrix. Sice tvrdý a řízný stoper s výborným výběrem místa, skvělou hlavičkou, ale jinak ozdoba fotbalu

Další důvody viz. výše moje příspěvky.

Kdyby byl Inter dobré mužstvo, tak to potvrdí i v Lige Mistrů, což se zatím příliš neděje, že.

Juventus a jeho přestupová politika je jiné téma. Netvrdím, že je ideální.

Reagovat
HOST*

Já nevím, ale to tvoje AS má daleko horší výsledky v Champions Legue, než Inter a v lize to samé.Takže bych moct tohle nevytahoval.Váš útok se našemu rovnat nemůže.V záloze je to vyrovnané pokud počítám jenom základ.Obranu s tím že k nám přestoupí Chivu máme lepší a brankáře taky.Je pravda, že Doni se snaží a zlepšuje, ale ještě furt dělá moc chyb a jeho věčný simulování.Skoro v každém zápase se furt válí a zdržuje.Matrix je ozdoba fotbalu a to nemyslím ironicky, znáš snad obránce, který dává tolik branek co on.Hrát tvrdě se nesmí, nebo co a viděl si ho tuhle sezonu hrát nějak zákeřně, já tedy ne.Pokud jde o tvůrce hry, tak ho nemá ani Real.Třeba u Arsenalu se nedá tvrdit, že by hrál špatný fotbal a taky nemá pravého tvůrce hry(Rosa hraje napravo a Fabregas není pravý tvůrce hry).Pokud jde o Zanettiho, tak zrovna tuhle sezonu měl jednu z nejlepších co jsem u něj viděl , to samí Ibra měl nejlepší sezonu vůbec a mohl bych pokračovat.

Reagovat
HOST*rbettega

Inter Milán má ale podstatně větší rozpočet, a tak si může dovolit kupovat koho chce. To je asi nejvýraznější rozdíl mezi AS a Interem.

Výsledky AS Roma za posledních 5 - 7 let nejsou zas o tolik horší než Interu. (až na Ch.L.)

Inter Milán srovnávám s týmy jako je Juve, AC, Barca, Real, Bayern, ManU., Liverpool, Chelsea, čili s týmy "finančně rovnocennými". A všechny tyto týmy mi přijdou o dost sympatičtější z hlediska výsledků, složení hráčského kádrů, předvedené hry ...

AS Roma řadím až do druhé katogorie, přesto je to klub, který má své kouzlo. Důvody jsem uvedl výše.

Reagovat
HOST*

Já si právě myslím, že AS patří mezi top kluby, jako je právě Barca,Manu a další.Rozpočet nevím jaký máte, ale myslím si, že si můžete dovolit kvalitní hráče Juan,Vucinic,Esposito,Giuly hodně dobří hráči a asi nebyli levní.Inter taky není bohatý, jako třeba Barca,Real,Manu,Chelsky a teď i Liverpool, nebo Bayern.

Reagovat
HOST*

A nechápu jak můžeš napsat, že třeba Chelsky, nebo Juventus hraje hezčí fotbal, než Inter.To potom nechápu co se ti zamlouvá, asi beton a hra na 1:0.Jak potom můžeš fandit AS, které určitě beton nehraje.

Reagovat
HOST*Zlatan

Fabregas ze nie je tvorca hry?? a co je potom? videl niekto okrem mna tie genialne prihravky za obranu,ci uz horom alebo dolom?

Reagovat
HOST*Fernandéz

Mě je uplne u prdele koho si tam Inter přivede.Inter vždycky hodně nakoupí a po sezoně ty hráče stejně pak pustí.debilní přestupová politika měli by se víc zaměřit na mladý talenty!!!Sice hráče má dobrý,ale těch hvězd je tam až moc!!!ale jinak preferuju Inter před Ac!!!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Emerson je trapák

Reagovat
HOST*

tady je zas nablito

Reagovat
HOST*

tipicky hrac pro Inter

Reagovat
HOST*marcocruz

Ale on má Materazzi pravdu, Emerson měl fakt kecy na Ibru a Vieiru, takže by se jim musel spíš omluvit napřed. Ale stejně já ho ani u nás nechci at si jde do AC.

Reagovat
HOST*

To jsem čekal, jak se něco napíše o Materazzim, nebo Interu, tak se vyrojí milion "nejchytřejších" pablbů a začnou hned psát své dementní komentáře.Jak typické pro dnešní rádoby odborníky.

Reagovat
HOST*klasik

Konecne nekdo z interu neco rekl, aby tam ten idiot Emerson nahodou neprestoupil...To by me dost nasralo, kdyby tam fatk prestoupil...Jinak Materazzi je jako hrac Interu vybornej, vetsina ho nesnasi, ale me se libi jeho styl hry s nikym se moc nesere..v minulych sezonach jeden z nejlepsich stoperu Serie A..zvlastni je, že se takhle rozehral az na stary kolena. V soucasny dobe si defenzivu Interu nedokazu bez nej predstavit...

Reagovat
HOST*klasik

jo a ty kecy ohledne slozeni kadru Interu co sem tady cetl si strcte vsichni nekam, se podivejte kdo vyhral ČESTNĚ posledni 2 tituly v Italii...

Reagovat
Slejdy

je nejvetsi ´mamrd .. fotbalista ktereho nejvic nesnasim ... co si mysli kurva .. ja bych mu nakopal ...

Reagovat
HOST*

Tomuhle se říká pokročilá debilita a posedlost Materazzim, že ty máš nástěnku a na tom máš Marca fotku a plán, jak ho unést a zneškodnit. DMNC

Reagovat
smazaný uživatel

Já s ním souhlasím. Jestli měl ten brazilskej prasák na ty dva nějaký kecy ve smyslu, že si špatně vybrali, tak ať se teď nesomruje ...

Reagovat
smazaný uživatel

jenže on tam nechce

Reagovat
HOST*jiri - fcb

To nemůžeš vědět, co chce a co ne. A případnému přestupu by on musel dát zelenou, takže asi chce, ne ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi, kde řekl, že tam chce, nebo přestaň kecat nesmysly... A brazilský prasák? Tím si myslel Mottu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že mu do toho je docela dost, když by s ním měl nimimálně jednu sezónu hrát v týmu, který doposavad dobře fungoval, a tímto transferem by se to mohlo negativně změnit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele