Mascherano o odchodu z Liverpoolu neuvažuje

11.10.2007, 10:02
Aktuality
Javier Mascherano se před více než šesti měsíci stěhoval z West Hamu United do Liverpoolu a tohoto kroku rozhodně nelituje. Argentinskému záložníkovi se u Reds líbí a už se nemůže dočkat, až si zahraje na nové stadionu...

"Jsem zde velice spokojený. Usadil jsem se tady a rád bych si zahrál na novém stadionu. Miluji nastupovat za Liverpool a pokud mě zde manažer bude chtít udržet, poté zůstanu co nejdéle. Liverpool je jedním z nejlepších klubů na světě. Má svou historii, tradici, úspěchy a skvělé fanoušky," pochvaluje si stále teprve 23letý fotbalista.

Manažer Rafael Benitez má k dispozici široký kádr a často tak sází na rotační systém. To se Mascheranovi podle britských médií údajně příliš nelíbilo, sám hráč ale vše uvedl na pravou míru.

"Rafa vždy užíval rotační systém a není důvod, aby s tím přestal, když měl takové úspěchy. Vím, že pokud chci hrát, musím pracovat hodně tvrdě. Máme dobré hráče na každou pozici a nikdo z nás tak nemá nic jistého," ví Mascherano.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*

Vždy ma pobaví keď hráči a fanúšikovia hovoria o FC že má svoju tradíciu . Nemám nič proti tomu lebo Liverpool tradíciu má ale z toho sa nedá žiť večne. A stále to musia opakovať dookola. Asi sa boja že súčasnosť je dosť biedna a lepšia zrejme nebude A ešte sa mi páči že Liverpool nazývajú "klasický anglický klub". Moc klasických angličanov tam teda nehráva

Reagovat
smazaný uživatel

je to spíš klasický španělský klub

Reagovat
HOST*cat killer

Ja bych rekl ze typicky anglicky klub neni a ni treba takovy Arsenal nebo i Manchester vzdyt tam hrajetech anglanu poskromnu nebo vubec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak stodka je...je u ním tež kmenový hráč Liverpoolu nebo ne? si pamatuju že když odcházel z whu tak to bylo na 1,5 roku na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych řekl, že je tam na přestup.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele