Mascherano chce zůstat v Liverpoolu

07.12.2007, 13:12
Aktuality
Javier Mascherano má i nadále jasno, za který klub by rád nastupoval v následujících minimálně měsících. Argentinský záložník hodlá zůstat v Liverpoolu, o čemž informoval manažer Rafael Benitez...

"Řekl mi, že chce zůstat tady. Věřím mu," řekl španělský kormidelník.

Benitez těmito slovy reagoval na úmysl Manchesteru City, jehož manažer Sven-Göran Eriksson je údajně připravený nabídnout za Mascherana sedmnáct milionů liber. Argentinský reprezentant je kmenovým hráčem West Hamu United a v Liverpoolu hostuje do konce letošní sezony. Benitez ovšem věří, že se Mascherano na Anfield Road zdrží ještě o něco déle.

"Samozřejmě věřím, že zůstane. Hraje dobře, každý ví, že je to dobrý hráč a takových záložníků okolo příliš není. On sám zůstat chce, fanoušci ho mají rádi a my se pokusíme ho udržet," naznačil Benitez další plány.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bylo by to dobré,kdyby zůstal.

Reagovat
šolim

Ale ta částka je hodně lákává. Bude to muset holt Liverpool dorovnat!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele