Marveauxovo zranění je vážnější, může znamenat konec sezony

07.01.2011, 19:53
Aktuality
Sylvain Marveaux za sebou možná už má poslední zápas v dresu Rennes. 24letý záložník laboruje s poraněným tříslem, jehož stav se nelepší a v úvahu přichází operace, která by také mohla v Evropě žádanému hráči ukončit sezonu...

Marveaux je mimo hru od 20. listopadu a pokud by byl zdravotní problém opravdu natolik vážný, že by znamenal konec sezony, mohlo by to také znamenat jeho loučení s francouzským klubem. 24letý fotbalista je v hledáčku například Liverpoolu a v Rennes má smlouvu jenom do konce sezony, stejně na tom je i brankář Nicolas Douchez.

"Se Sylvainem jsme mluvili už dvakrát a nemyslím si, že chce zůstat. Je to škoda, letos za nás nastoupil jenom k pěti nebo šesti zápasům. Nepokročili jsme ani v případě Nicolase. To je fotbal, na druhou stranu potřebujeme hráče, kteří chtějí za tento klub hrát," nechal se slyšet generální manažer Rennes Pierre Dreossi.

Poměrně dlouho bude Rennes chybět i Tongo Hamed Doumbia, 21letý záložník dostal za nebezpečný zákrok na Jaroslava Plašila během zápasu s Bordeaux stop na čtyři zápasy. Doumbia ještě může nastoupit k pohárovému duelu s Cannes, trest vejde v platnost až po něm.

Autor: Tomáš Pavlík / ligue1.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
tomasinho

Dost se píše o tom, že podepíše LFC v létě jako volný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi můj nejoblíbenější hráč z Rennes, je ho obrovská škoda, už druhý vážný zranění v jeho pořád velmi krátký kariéře, jinak už dneska mohl bejt někde úplně jinde.. Bez něj to bude mít Rennes o dost těžší, Brahimi je na druhém křídle z formy, Ekoko není špatnej, ale pořád má určitý výkyvy ve výkonech, do toho chybí pořádnej hrotovej útočník (Montaňo fakt není tou pravou devítkou, spíš si ho umím představit jako podhrot), chtělo by to pořádnou posilu, jestli vážně chtějí uhrát ty poháry (a mě poslat na mizinu).

Reagovat
domingo

Koupili Boukariho, takže teď mají na křídla Ekoka, Brahimiho, Boukariho a Camaru, kdyby došel ještě ten Bony jako pojistka do útoku, tak budou pořád silní.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi nějak uniklo, Boukari je skvělý hráč (bez něj je osud Lens asi zpečetěn), napravo teda dvojka Boukari/Brahimi a nalevo Ekoko/Camara? Každopádně zajímavá perspektiva, tří křídla do 21 let... Bony snad nepřijde, to by získali, co jim chybí a poháry by je neminuly.

Reagovat
domingo

Jj, takhle nějak by ty křídla měly být, nevypadá to zle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

No nevím, jestli zrovna takový chronický marod je pro Liverpool potřeba

Reagovat
Godwinson

To je fakt, ale on stejně půjde zadarmo za bráchou, nějakej Liverpool má pramalou šanci.

Reagovat
Rssa

Aby ses nedivil

Reagovat
Godwinson

To se neboj :) Prej vás Roy nejspíš opouští, to je radosti, co?

Reagovat
Rssa

Tento týden jsem nestíhal moc sledovat dění ve fotbale, tak je to pro mě docela novinka. A o kom se spekuluje, že by ho měl nahradit?

Reagovat
Maresma

nic není vůbec jistý ale myslím že O Neil, Kenny, trenér Porta (zapoměl sem jméno), Coyle..

Reagovat
Godwinson

Moc jsem to nestudoval, ale jak píše kolega, Dalglish, Boas, O'Neill, snad i Rijkaard, bůh ví :))

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hlúposť zatiaľ, nič nepotvrdené, len špekulácie médii ako každé iné.

Reagovat
Godwinson

Je mi ho líto .... ale pro Rennes to neni nic tak hroznýho, mají překřídlováno.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost jsem si tohoto hráče oblíbil. Rád bych ho viděl u nás v Upton Parku

Reagovat
Godwinson

Já ti nevim, jeho by byla v Championshipu škoda. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to posily a pak si budem i příští rok užívat Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

nene na Craven Cottage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

treba len dufat, ale ten tym treba dost posilnit

Reagovat
spider_8

Pěkná fotka

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Je to velká škoda, ale kádr Rennes je na tohle připravenej. Každopádně pro něj škoda, protože už začínal přerůstat ligu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele