Martínez vydržel jen pět měsíců, Olympiakos na jeho místo jmenoval Carvalhala

05.12.2023, 16:28
Aktuality

Olympiakos Pireus podle očekávání okupuje přední příčky tabulky řecké nejvyšší soutěže, na pohárové scéně se mu ale nedaří a vedení na to reaguje. Řešením je rošáda na lavičce, Diega Martíneze nahradil Carlos Carvalhal.

Olympiakos je v lize čtvrtý a draho ho vyšla kontumace říjnového utkání s Panathinaikosem, po níž mu navíc byl odečten jeden bod, jeho situace ale kritická rozhodně není a manko na vedoucí příčku činí jen tři body.

Horší je pohled na tabulku skupiny Evropské ligy. Koncem října sice řecký celek našel recept na West Ham, šanci na postup v této soutěži ovšem i přesto ztratil a pokud by příští týden doma podlehl srbskému celku Bačka Topola, přišel by i o "sestup" do Konferenční ligy. Může za to i poslední debakl 0:5 na hřišti Freiburgu.

Právě po pětibrankovém přídělu ztratil po pěti měsících důvěru Martínez a reputaci si nevylepšil ani ligovou remízou s Volosem NFC. Jeho odvolání nepředstavuje jedinou personální změnu, do funkce sportovního ředitele byl po úspěšných jednáních jmenován Pedro Alves.

58letý Carvalhal řecké prostředí dobře zná díky dřívějšímu angažmá v Asterasu Tripolis, vedle toho vedl i Sporting, Besiktas, Sheffield Wednesday, Swansea, Bragu nebo Celtu Vigo.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele