Martínez si zatancoval, díky pravidlům ustál dvě žluté karty a vychytal Aston Ville postup

19.04., 14:52
Aktuality
Emiliano Martínez (© AFP)

Odveta čtvrtfinále Evropské konferenční ligy se stala pro fotbalové laiky i odborníky velkým školením o jednom málo známém pravidlu. Duel mezi domácím Lille a Aston Villou dospěl až do penaltového rozstřelu, během něhož vyhlášený provokatér Emiliano Martínez inkasoval druhou žlutou kartu v utkání. Přesto nebyl argentinský brankář vyloučen a mohl svým Villans vychytat postup do semifinále, kde se utkají s Olympiakosem Pireus. Ukázalo se, že slovenský rozhodčí Ivan Kružliak postupoval přesně v duchu pravidel.

Bývalý gólman Arsenalu je pro fanoušky ve Francii trnem v oku. Při penaltách dokáže exekutory soupeře absolutně rozhodit, na ducha fair play přitom nehledí. Ve finále MS 2022 si rozstřel vychutnal a zničil Francouzům sen o dalším titulu. Ve čtvrtek večer se v Lille historie opakovala. Martínez vytáčel diváky, pod kůži se dostal i střelcům a zneškodnil dvě penalty Bin Táliba a Andrého.

Přitom když svým gestem hned po první sérii opět provokoval tribuny a ukazoval, ať jsou zticha, sudí mu ukázal žlutou kartu. Již druhou v zápase, první inkasoval za zdržování. Červená karta však nenásledovala, což většinu fotbalové veřejnosti šokovalo.

"Po pravdě, i já jsem myslel, že ho vyloučili," přiznal po utkání médiím trenér anglického týmu Unai Emery. "Je mi líto, že to řeknu, ale tohle byl příšerný verdikt rozhodčího," křičel třeba komentátor Paul Dempsey z TNT Sports. Situaci vyhodnotil tak, že sudí si žlutou kartu rozmyslel a Martíneze pokáral jen slovně. Slovenský arbitr rázem čelil obrovské kritice i na sociálních sítích.

Neprávem. Kružliak velmi dobře věděl, co dělá. Žluté karty udělené během zápasu se totiž do penaltového rozstřelu nepřenášejí. "Hráč, který obdrží žlutou kartu během utkání i pokutových kopů, není vyloučen," potvrdila Mezinárodní pravidlová komise fotbalu (IFAB), nejvyšší rozhodcovská autorita. Pravidlo však platí až v posledních letech, proto čtvrteční nevšední příhoda vzbudila takový rozruch.

Martínez završil svou show v páté sérii. Po úspěšném zákroku se opět otočil k fanouškům Lille a předvedl tanec. Na okamžik ho přerušil Kružliakův hvizd, zatímco videorozhodčí kontroloval postavení brankáře v době kopu. Ale po potvrzení gólu se argentinský provokatér opět roztančil.

"Žluté karty: 2. Chycené penalty: 2. Tance: 2. Psst: 1. Rozvášnění davu: 99," ilustroval gólmanovu bilanci jeden z příspěvků na sociálních sítích. "Jsem na něj hrdý. Je to obrovská osobnost, chytil dvě penalty. Jedná se o našeho klíčového hráče," vyzdvihl kouč Emery.

Zatímco pro posledního zástupce Anglie v pohárové Evropě je Martínez hrdinou, ve Francii mu nemohou přijít na jméno. "Vůbec nechci mluvit o někom, komu chybí základy fair play," odsoudil brankáře Olivier Letang, prezident Lille.

Autor: ČTK

Komentáře (145)

Přidat komentář
Rudnevs

Dúfam, že sa mu to raz vypomstí. Nie je to športové.

Reagovat
mistr129

? Co konkrétně udělal nesportovního? Snad jen že tam před tím prvním kopem chytil balón by se za to dalo považovat, i když z mého pohledu malichernost.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to máš v tom tweetu, kvůli nesportovnímu chování dostal právě tu kartu. Pokud se nepletu, tak ty jsi jeden z vrchních Viníciusobijců, ale tady hraješ nechápavého. Dvojí metr.

Reagovat
mistr129

Martínez pak brečel, že jsou na něj zlí, že ho srovnáváš s Viníciusem?

A právě že tu kartu jsem absolutně nepochopil, v tu chvíli tam jen stál

Reagovat
Rudnevs

Wtf však to bolo úplne v rozpore s princípmi fairplay - provokácie súpera, provokácie fanúšikov, utišovanie fanúšikov domácich,… ak toto bolo športové a fér, tak neviem

Reagovat
mistr129

No tak fanousci na nej od začátku pískali, tak si s nima taky zablbnul. Mně se to oboustranně libilo (myšleno Martinez vs fanousci), žádné házení předmětů, proste vzájemné hecovačky

Reagovat
Godwinson

Tak u tohohle zmrda nic z toho nepřekvapí. Obecně se mi v poslední době líbí, jak hráči čím dál víc utišujou diváky nebo je jinak provokujou a každý to přechází, ale když ten fanoušek přeskočí plot a tomu hráčovi dá do držky, je z toho děsný haló a fanouška by div neukřižovali

Reagovat
vceradnesazitra

Borec, pro vítězství vše

Reagovat
Salfovic

Borec a sympaťák

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Neutron

co je na nom sympaticke?

Reagovat
Giwdul

Je to až papírové, románově nevěrohodné, jak typologicky přesně je tato osoba nesympatická a totálně iritující. Model úspěšného amorálního hovada.

Reagovat
bartlu

Článek o Martinezovi a ty sem cpes Viniciuse?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Giwdul

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Rent free.

Reagovat
technecium

Reagovat
Neutron

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
ACSeRw!n

kral

Reagovat
Raul=Real

Dement

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Seydou Doumbia

Viděl jsem ty penalty a podle mého neudělal nic extra hrozného a to bych jako fanoušek FR fotbalu měl picovat nejvíc prostě je svůj, dělá ze sebe šaška ale je mistr světa...takže legenda a když mu to vychází...

Reagovat
oli9

přesně tak, zatím má ty výsledky a penalty prostě vyhraje

Reagovat
Giwdul

Já nevím, tenhle argument mě prostě moc nebere. Je mistr světa... Takže se může chovat nesportovně, vysmívat se a slavit před fanoušky soupeře, chovat se jako arogantní mrdka - je přece mistr světa, něco dokázal, takže proč ne; není to přece žádnej nounejm a nazdárek. Tohle je za mě jedna z nejzvrácenějších společenských rovnic - něco jsi dokázal, takže tě to opravňuje k něčemu, co ostatní dělat nemůžou a pokud dělají, netoleruje se jim to. Když to přeženu - Patrick Bateman taky něco dokázal... Prostě ne. To, co dlouhodobě předvádí Martinez, je absolutní nesportovní humus. A nejsmutnější na tom je, že mu to vychází.

Reagovat
ACSeRw!n

fotbal je proste vic nez sport a dvojnasobne to plati v Argentine, uz si na to zvyknete hosi

Reagovat
Giwdul

Tohle byl snad mezinárodní zápas?

Reagovat
ACSeRw!n

???

Reagovat
Salfovic

Ano, může. Než to nějací vyprcanci, kteří rádi určují co lidé smí a nesmí, zakážou.

Reagovat
Giwdul

Jistěže může, ale měl by za to schytávat patřičnou kritiku a ne aby ho za to lidi ještě oslavovali. Co je jako na tom, co předvádí Martinez, taková pecka? Taky by se někteří lidi mohli naučit odlišovat projevování svého názoru/postoje od absence respektu a elementární neschopnosti slušného chování.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

A co takhle to nechat na lidech. Někteří ať si ho kritizují a jiní ať ho oslavují. Proč mají někteří pořád potřebu určovat, jak se mají lidé chovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo třeba někomu určuje, ve kterých situacích může brečet, a ve kterých ne. Hrozní lidi.

Reagovat
Bakary3

Neurčuje, jen se mu za to smejou

Reagovat
Front hell

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Seydou Doumbia

Prostě pro některé lidi to bude čůrak co se ztrapnuje a kdyby ho potkali tak mu jednu nabombi a pro někoho to je mistr no ale tohle funguje u většíny fotbalistů a to aní nemusí nijak vybočovat a dělat kokotiny a stejně jsou pro některé lidi za čuráky

Reagovat
Kiss Me Polka!

nabombi to tak potkat ho někdo z těch, co se tu nad ním pohoršujou, tak ho plácou po zádech a chtějí po něm fotku..

Reagovat
Bakary3

Co píšeš nedává smysl.

Na lidech to právě nechává Martinez, tomu je to u prdele.

A právě někteří mu dávají sodu, některým je to jedno, některý ho oslavujou. Takže co vlastně vadí tobě?

Reagovat
Salfovic

,, ale měl by za to schytávat patřičnou kritiku a ne aby ho za to lidi ještě oslavovali´´

Reagovat
Bakary3

Ok, tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Vinícius taky může?

Reagovat
mistr129

když pak nebude brečet, tak klidně

Reagovat
Salfovic

Může, když pak unese reakce diváků.

Reagovat
Kiss Me Polka!

prijde ti, ze byl martinez za sve chovani, kritizovan vice nez se stal mistr sveta? je to uplne opacne, predtim to jeho saskovani bylo brano v pohode jako soucast takoveho spickovani, zatimco ted je velkym trnem v oku ubrecenych, kdyz ho ten jeho styl a sebevedomi dovedly k uspechum

Reagovat
Giwdul

Proč hned ubrečených? Že to někomu připadá neuctivé k soupeři a navíc i nanejvýš trapné, je hned automaticky bráno za ubrečenost? Co to je zas do háje za logiku?

Reagovat
Kiss Me Polka!

protoze breci, jako to delas ty.. delas tu z nej pomalu voldemorta, jak nedavas to, ze oslavil provokativne chycenou penaltu

Reagovat
Giwdul

Brečení rovná se tomu, že mediálně známou osobnost za něco kritizuji? Co pak už teda mám dělat - každého bezmezně uctívat, i kdyby se fanouškovi soupeře vystříkal do ksichtu - protože přece mistr světa?

Reagovat
Kiss Me Polka!

precti si co jsi napsal prosimte, delas tu z nej biblickeho netvora na urovni saurona, mluvis o nejnedotknutelnejsim cloveku na svete, vymyslis si nejake picoviny a spolecenskych rovnicich, ze jsou lidi nuceni ho uctivat, protoze je mistr sveta...

Reagovat
Bakary3

Aha, jaké překvapení, když byl najednou na očích na největší fotbalový akci i těm, kteří ho do ty doby nesledovali.

Čím to bude.

A v pohodě bráno nebylo, dostával naloženo i předtím.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak je jasné čím to je, ale to nic nemění na tom, že je píčovina, že to, že se stal mistrem světa mu teď najednou zaručilo nějakou imunitu, když ho teď nenávidí asi tak o 99 % lidí víc než předtím..

Reagovat
Bakary3

Jo tak s tím souhlasím, jen bych řekl, že za to dostával pozitivní / negativní ohlasy asi tak ve stejným poměru i předtím

Reagovat
Maximm9

kdyz hrac vstreli gol, tak muze bezet k praporku, jezdit tam po kolenou a Martinez si po chycene penalte nemuze zatancit

Reagovat
Giwdul

Jistěže může - a když to udělá cíleně před fanoušky soupeře, taky za to obvykle schytá kritiku, nezřídka kdy rovnou na hřišti od vlastních hráčů.

Reagovat
Maximm9

Nevim, pro me je tohle mind games. Martinez mel za sebou minimalne 5000 fanousku soupere, kteri ho urcite nepovzbuzovali a celou dobu urcite nadavali a snazili se ho rozhodit, potom chytis penaltu a mas v sobe emoce a jasne jim ukazes, ze maji byt ticho a kdo je tam panem.

Reagovat
Seydou Doumbia

chytil jsem penaltu tak už držte piču, jsem lepší než ten druhý...ale tak jemu to pomáhá ty klíčové situace zvládat a asi potřebuje být nenaviděný pro soupeře, potom se více vyhecuje

Reagovat
SunFells

Nasriho vytáčí, že Martínez začal být lofas až později, zatímco on sám své lofaství nikdy neskrýval

Reagovat
SunFells

Jinak Emimu se podařilo to, že teď se mluví jen o jeho výkonu a chování a žádný prostor tak nedostane případné zpochybnění faulu při gólu, který AV dostal do prodloužení

Reagovat
Kucka

Mind games

Reagovat
nani92

včera bol úplne v pohode, jeho výhoda oproti takému Ramsdaleovi je tá, že on ked sa baví s fanúšikmi, tak popritom dokáže aj dobre chytať

Reagovat
technecium

Strasnej borec

Reagovat
doocetung

Mě by zajímalo jestli se tím jako fakt někomu "dostal pod kůži" jak se všude píše.. mi by to přišlo tak maximálně k smíchu a nedovedu si představit že by to mělo ovlivnit nějakou nervozitu nebo něco takového

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Asi jsi nikdy nic nehral

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jenom nemá mentalitu průměrného hráče 8arcy.

Reagovat
doocetung

No právě že jsem dělal sporty v mládeži skoro 15let a např v tenise jsem zažil dementy co ti jakože "omylem" zkopnou pití když jdou kolem tvojí lavičky, nebo zhodí ručník do antuky a podobné píčoviny a nikdy to na mě nemělo jiný účinek než že jsem se zasmál jaký to je debil

Reagovat
Salfovic

Jsi hrál s Rosolem ?

Reagovat
doocetung

Rosol mi tak max vázal tkaničky dokud jsem neobjevil chlast a cigára

Reagovat
Neutron

dalsia hviezda na EF

Reagovat
El Cid z City

No tak zrovna tchouamenimu třeba, včera jeden exekutor jak zrychlil, jenom aby měl míč dřív než Martinez, v penaltovém rozstřelu proti Kolumbii bez diváků- bylo krásně slyšet, jakej to je zmetek a jak dokáže rozhodit soupeře, ale do kabiny je skvělej, oblíbenej, na trapný fórky sere pes

Reagovat
doocetung

A podle čeho se určí že tím rozhodil soupeře ? Že vyhráli penalty ? předevčírem vyhrál Real a to Lunin nedělal nic

Reagovat
doocetung

Při penaltě Bernarda dokonce doslova nic

Reagovat
El Cid z City

Samozřejmě že by se musel svěřit jenom a pouze ten exekutor, ty hlavo, jsou to jenom moje spekulace a pocity, na všechno, co napíšu nemám důkazy, klid.

Reagovat
doocetung

Však v pohodě, já to píšu tež jako spekulaci, že si nedovedu představit, že borec co celý život hraje fotbal na profi úrovni, kopne penaltu vedle jen proto, že tam ze sebe brankář dělá šaška..

Reagovat
El Cid z City

Anebo že dáš hlavičku v prodloužení MS kvůli nějakej blbejm kecům

Reagovat
doocetung

Tak to je zas něco trošku jiného, že se někdo vynervuje tak , že se vykartuje to chápu, ale že by někoho při penaltě ovlivnilo to že tam brankář dělá blbečka, tomu moc nevěřím

Reagovat
El Cid z City

On s nima i komunikuje, mluví na ně, ale s každým to asi nehne tak jako se zidanem.

Reagovat
mistr129

Tak vychytal pět po sobě jdoucích penaltových rozstřelů v nejvypjatějších chvílích za 3 různé týmy

Reagovat
doocetung

5 ? Okej no to už je dost dobrej vzorek ,tak jsou ti fotbalisti asi větší labilové než jsem si myslel

Reagovat
mistr129

Emiliano Martínez in his previous FIVE penalty shoot-outs:

✅ Lille

✅ France

✅ Netherlands

✅ Colombia

✅ Liverpool

He saved 10 out of 24 spot kicks faced.

Reagovat
Salfovic

Skvělá bilance. Podle mě výborně čte postavení nohy těsně před kopem.

Reagovat
doocetung

Ok to jsou hodně dobrý Stats no, to by si klidně mohl už dovolit i vysrat se do malýho vápna

Reagovat
Rudy

Reagovat
Kiss Me Polka!

dement nasri si bude hrat na moralistu a hodnotit neci chovani

martinez kral, nic strasneho nedela a je zabavny a ne trapny jako treba zlatan.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tiktokové fanoušky jako ty to asi zábavné je, no.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tiktokovi fanousci, co to zas meles ty havlicku? promin, ze se neslozim kdyz hrac soupere oslavi trochu provokativne gol/vitezstvi

Reagovat
Giwdul

A ty zase promiň, že naprosto úpadkový, záchodový a navíc vysoce neuctivý humor někomu nepřipadá zábavný.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by ses měl skládat? Napsal jsi, že ti to přijde zábavné. Prostě tě baví estrády, na tom není nic špatného.

Reagovat
Giwdul

Reagovat
Salfovic

Teda průnik mezi tiktokvými fanoušky a fanoušky estrád bude kurvna malý, jestli vůbec nějaký.

Reagovat
smazaný uživatel

Estrádou jsem myslel Eurovizi, což je jeho oblíbený pořad.

Reagovat
Kiss Me Polka!

nedokazes ani pochopit nadsazku? jak se ma pak clovek s tebou bavit, kdyz jsi uplne vymazany.. ano je zabavne, kdyz hraci hraji s divakem, pridava to tomu sportu a sledovani uplne jine grady. to bys treba pochopil, pokud bys nekdy nekde na nejakem sportu byl fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, víš ale že tohle bylo na hřišti soupeře, že jo? Provokovat a nechovat se sportovně k fanouškům soupeře není správné, to je celá pointa.

Reagovat
Maximm9

Ses si jisty, ze ti fanousci na Martineze nic nekriceli a nesnazili se ho rozhodit nejakyma kecama ?

Reagovat
Salfovic

Křičeli, ale v rámci fair play ho povzbuzovali, slušně.

Reagovat
Kiss Me Polka!

?? to nemeni vubec ni. vsak to byla pointa vyprovokat fans soupere a dostat z nich reakce/emoce, to ti nedoslo? btw proc tu nekolikrat vytahujes na ostatni viniho jako nejake gotcha, kdyz ty sam martineze kritizujes za podobne chovani?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl je v tom, že Vini reaguje provokativně kvůli své labilitě (navíc z daleko závažnějších důvodů - kvůli rasistickým urážkám a výhrožováním - to se v případě Martíneze děje?), Martínez si to užívá a dělá to schválně. I směrem k hráčům.

Reagovat
Kiss Me Polka!

to ze se martinez ovlada naopak beru jako bod pro neho, tezko tak dojde k tomu, ze mu ujedou nervy a vybiji si to na protihracich (coz je v podstae jedina vec, kterou vinimu vycitam). proste mas pokrytecke hodnoceni tech dvou.

Reagovat
Giwdul

Tohle je jako vážně podle někoho zábava? Wow.

Zlatan na druhou stranu opravdu zábavný byl. Na rozdíl od téhle gumy byl i vtipný a bylo to na tom, co říkal, často poznat. To, že si někdo jakože honí péro, když vychytal penalty, má být ekvivalent té zábavy? Kameňákov hadra, tvl.

Reagovat
Truffaldino

Mě teda nikdy nepřišel zábavný ani Zlatan, kopání spoluhráčů do hlavy na tréninku není o nic lepší než chování Martineze.

Reagovat
Giwdul

Souhlas, spíš jsem měl ale na mysli jeho rozhovory a celkově, jakou vysílal message. Byl z něho cítit nadhled, i když často taky svůj "humor" přeháněl a zdaleka ne se vším se ztotožňuji. Ale z Martineze mám naopak dojem, že tomu, že je mistr všech mistrů a nejnedotknutelnější člověk na světe, vážně věří.

Reagovat
Kiss Me Polka!

pak jsi dement, kdyz nevidis, ze evidentne jen obcas trolluje, kdyz ma prilezitost, ale jinak se chova uplne normalne

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
Giwdul

Jinak je kdy? Na tiskovkách nebo kdy? Protože kdykoli dojde na nějaký významnější moment v jeho kariéře, chová se jako naprosté hovado bez špetky jakéhokoli respektu vůči komukoli. To, že tobě takové chování připadá dokonce jakýmsi způsobem vtipné, rozděluje naši diskuzi na dva totálně neslučitelné póly a v životě se nemůžeme shodnout. To je prostě jako by ses se mnou hádal, že Láska s rizikem je kvalitní film. V životě bych s tebou nemohl souhlasit, i kdyby ses mě pokusil urazit sebevíc a sebevehementněji mi dokázat, že tomu nerozumím. Můj názor, že je to naprosto nevkusná sračka bys mi stejně nevyvrátil.

Reagovat
Kiss Me Polka!

kdykoli

Reagovat
doocetung

Ty zlatanovy rozhovory jsou právě vrchol cringe.. to by mě zajímalo jakou message to pro tebe vysílá když v "seriózním" rozhovoru tam mele ty jeho kecy že se cítí jako bůh a že nema sochu jen pro to že nikdo neví jak bůh vypadá a podobné hovna

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
Bakary3

hroznej trapak

Reagovat
Giwdul

Já to vnímám jako skvělou, výborně promyšlenou parodii. Pokud jsi se Zlatanem viděl i "normální" rozhovory, jistě jsi z nich pochopil, že tyhle kecy vážně nemyslí a je to součást jeho "role". Pointou je nicméně to, že hrát na veřejnosti (navíc z pozice sportovce) nějakou postavu, roli, byť jakkoli pofidérní mi pořád připadá mnohem zajímavější a lákavější, než se chovat jako orangutan v návalu emocí vůči fanouškům soupeře. Ale v zásadě je to jen otázka vkusu - je to jako bychom se dohadovali o dvou filmech, který je lepší.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kiss Me Polka!

zlatan byl trapny cringe, to mohlo prijit vtipne mentalne 10letým nebo amikum, co ty jeho kydy slyseli poprve v zivote

ano je zabavne, jak do zapasu neskodnymi gesty dostane martinez emoce. samozrejme kdyby mel delat standup, nebo hrat NEUSTALE nejaky charaketer na tiskovkach jako zlatan, tak by byl podobne smesny. takhle ale parkrat za rok je to v pohode

Reagovat
Front hell

Tohle určování co je trapné a co v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiss Me Polka!

sorry za nazor v diskuzi

Reagovat
Front hell

Pokud je trapný tak snad na něho mužů reagovat

Reagovat
Kiss Me Polka!

?? no právě že, kdyby ses držel svého pokrytectví, tak nemůžeš nebo by si měl teda aspoň sám sebe zcitronovat, co sis to dovolil, označit něco za trapné..

Reagovat
Front hell

Chytl ses šmudlo

Reagovat
mistr129

Reagovat
Seydou Doumbia

já Ibru měl rád od začátku kariéry a uctíval jsem ho, byl to velký mistr a obrovská autorita, jedná z posledních co nedávno skončila...daleko lepší jak ty uplakané kundičky dnes, všichni stejní jako nakopirovani někde v kopírce a autorita nic

Reagovat
Neutron

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
doocetung

S tím Martinezem souhlas ale mi právě na podobné úrovni trapnosti přišly vždy i ty zlatanovy kecy , a to mi jakože jako hráč vůbec nevadil nebo tak

Reagovat
Giwdul

Jo, tohle já úplně beru. Ale u Zlatana mi prostě přijde, že pro ten jeho mediální trolling přece jen bylo zapotřebí alespoň jakéhos takéhos "talentu" - umět obratně mluvit, reagovat pohotově, i jistá schopnost improvizace atd. Skutečně bych se nezdráhal říct, že má jistý herecký talent (samozřejmě se bavíme v rovině sportovního prostředí a toho, co je pro jeho mediální prostor obvyklé a co nikoli). Dělání trapných posunků na fanoušky soupeře ti na druhou stranu vyprodukuje i zcela libovolný Lojza z kolbenky, i kdyby byl venkoncem negramotný. V tomto já vidím rozdíl, ale zcela chápu, že spoustě lidem může připadat trapné obojí.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
maxton

Martíneza prespovedali už Kay & Peele

https://youtu.be/RGJb2iLvOKE?si=Jvw6Ks0d8dQCuW5E

Reagovat
maxton

predpovedali*

Reagovat
John Obi Mikel

Strašnej pitomec

Reagovat
Rudy

Kdyz mas v hlave nas... seno, dopadne to takhle. Tady nepomuze ani titul mistra sveta.

Reagovat
Hurrikane

Nejlepší brankář na světě!

Reagovat
Kokesh

Čůrák pár exeláns...ale hlavou je top. Důležitější jak Messi při MS.

Reagovat
Nihilister

Kokoti obdivují kokoty

Reagovat
VTID94

To je tu zase morálne čistých duší

Reagovat
Bakary3

Ano, představ si, že je tu dost lidí, pro který jsou Martineze saskarny zmrdstvi.

Pokud ty jsi třeba Jouda, který by se choval na hřišti stejně, není třeba ostatní, který by se chovali jako lidi, nějakým způsobem vysmívat.

Protože oni nepatří v tyhle skupiny do kategorie kreténů, když už někdo, tak práce Martinez.

Reagovat
VTID94

Tak asi máme iba iný pohľad na to čo je u hráčov "zmrdstvi"...

Reagovat
Front hell

Myslíš i ty co píšou že je Zlatan trapak? Nebo jen ti co jim vadí Martinez?

Reagovat
Neutron

Reagovat
VTID94

Áno aj tých myslím

Reagovat
Front hell

Reagovat
Kiss Me Polka!

co má to, že napíšu že je Zlatan nevtipny trapak, co do činění s moralitou?

Reagovat
Kixi Syhimour

Zajímavé

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele