MARSEILLE STOJÍ O CISSEHO

30.05.2007, 11:26
Aktuality
V Liverpoolu zvažují možnost vyměnit Djibrila Cisseho do Benfiky za Simaa, francouzský Olympique Marseille, kde útočník letos hostoval, má ale úplně jiný záměr - rád by hráče získal nastálo...

"Myslím si, že navzdory problémům, které Djibril měl, by spousta lidí chtěla, aby zůstal s námi a domnívám se, že rád zůstane. Djibril, kterého jsme viděli na konci sezóny, je přesně tím Djibrilem, kterého chceme na začátku sezóny následující," řekl prezident francouzského klubu Pape Diouf.

Cisse přišel na Anfield Road v roce 2004 za čtrnáct milionů liber z Auxerre, manažer Rafael Benitez s ním však příliš nepočítal a před letošní sezónou ho odeslal na hostování do Marseille. 25letého fotbalistu navíc trápila zranění, během působení v Liverpoolu si dvakrát zlomil nohu a přišel téměř o rok své kariéry. Na Stade Velodrome odešel již v létě, poprvé si ale zahrál až v zimě. Nakonec stihl nastoupit k 26 zápasům, v nichž nastřílel 14 branek.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pani to je smůly zlomena noha a 2 krát. Je to možný

Reagovat
HOST*hell

jo no to ma chlapec smulu jak svina,pri ty jedny zlomenine mu dokonce hrozila amputace,nebyt pohotoveho zakroku kluboveho lekare

Reagovat
HOST*

To je tim, ze pouziva specialni koliky, diky kterejm sice dokaze lip zmenit smer, ale ta dan za to...

Reagovat
HOST*

ako som videl obe zlomeniny tak to s kolikmi na kopackach moc spolocneho nemalo mat maximale v tom zapase s Chinou to vizeralo dost tajomne mozno tie koliky ale podla mna malo vapniku v kostaich alebo nieco take

Reagovat
HOST*

Já sem to videl..jak mu uplne plandala noho to bylo osklyvi..neco jako Smith z ManUtd...oba dva fakt vááážnýý zraneni a dostaly se z toho a jak ted hrajou..proc je tuta novinka v novinkach manutd,kdyzto s MUFC nema nic spolecnyho..!:)

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

rychlíček

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele