Marseille nevyhrává, Míchel ale na rezignaci nemyslí

20.03.2016, 12:03
Aktuality
Olympique Marseille prožívá mizernou sezonu a v pátek si pravděpodobně přibouchl dveře do pohárové Evropy, alespoň co se týče kvalifikace z francouzské Ligue 1. Jižané doma propadli v souboji s Rennes, jejich fanoušci na vlastní oči sledovali debakl 2:5, po němž se mluví o odchodu kouče Míchela...

Španělský kormidelník se OM ujal začátkem sezony a aktuálně s ním je na jedenáctém místě tabulky, přičemž manko na čtvrté Rennes činí už devět bodů. Olympique sice často neprohrává, o to složitěji ovšem získává tři body, v tuto chvíli se mu to nepovedlo už sedmkrát v řadě.

"Rezignace? Ne. Jednak kvůli hráčům a pak kvůli zodpovědnosti jakožto manažera," odpověděl Míchel na dotaz novinářů, zda se nechystá Marseille opustit.

"Rozhodnutí ohledně toho, zda bych měl pokračovat, není na mně. Nejsem přesvědčen o tom, že se situace díky mému odchodu zlepší. Mojí prací je nalézt řešení, a to jak fotbalová, tak i psychologická. Hráči jsou raněni a ovlivněni současným vývojem, ale já se nevzdám," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ale mal by a malo by aj vedenie

Reagovat
El Fáňos

tak tak...

Reagovat
smazaný uživatel

no jo svihaci od more copak by se rezignovalo kdyz je na riviere fajn ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je do 3 dní pryč.

Reagovat
REPLIKATOR

Zítra článek o tom, že končí...

Reagovat
fantomas

Tady je ze vseho nejdulezitejsi, ze ani Labrune do kvetna neplanuje hledat novyho kouce.

Reagovat
smazaný uživatel

Pár výher,a máte evropu co řešíte...

Reagovat
Murtago

takovejch 5-6 v kuse aspoň

Reagovat
smazaný uživatel

maju tak ci tak, stači sa dostať do finale pohára cez nejakého tretoligistu, aj ked to môže byť momentálne problém

Reagovat
Israha

Sochaux jsou ve třetí lize? Navíc doma dali Monaco, které je letos přeci jen poněkud jinde než Míchelovo Marseille...to zdaleka nebude tak lehký zápas, jak se na první pohled tváří.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si ich pomýlil s Granenville ci ako sa volajú ale tých mali v predchádzajúcom kole. Každopádne ste veľkú favorit bez ohľadu na formu.

Reagovat
Godwinson

Po odchodu Bielsy už tam není ten naddebil, který poutá pozornost a je vidět, jaký je Labrune diletant. Pokud se tam neproberou, tak můžou taky dopadnout dost špatně

Reagovat
Israha

Kromě odchodu Míchela je nutné protřídit kádr, a to dost výrazně. Příliš mnoho hostovaček a hráčů s krátkými/končícími smlouvami, kteří nemají důvod nějak výrazně za klub makat. Chybí tam zkušené bojovné typy s vítěznou mentalitou, které se pod tlakem psychicky nerozloží. Letos tohle splňuje Lass, Isla, Cabella a Mandanda, to je strašně málo. Dva až tři z nich navíc příští rok zřejmě budou pryč.

Reagovat
El Fáňos

souhlas, ale chybí ti rozhodně Nkoudou, kterej je překvapení sezony, trochu bezformy Mendy a Michy má kvalitu taky velmi vysokou. Míchel je nejtragičtější trenér za posledních 10 let

Reagovat
Israha

No, N'Koudoua tam nemám schválně, protože to je sice talent jak kráva, ale plašan, zmatkář a horká hlava...to vidíš teď v té době největší herní i výsledkové agonie úplně jasně. Snaží se, chce být rozdílový, ale nemá na to zatím hlavu, kazí a drtivou většinu akcí zadrbe. Mendy vlastně to samé, Batshuayi taky. Cílem nebylo shodit jejich kvality, ale právě ty nízké zkušenosti a psychickou sílu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele